piel96 06.09.10, 21:21 Panie Januszu prosze o o interpretacje Mojej daty urodzenia i wibracje własne Moja data ur 12061981 A-7,E-1,I-2,K-3,M-1,N-3,O-1,R-3,T-2,U-1,W-1,Y-1,Z-2. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: interpretacja daty urodzin 12.09.10, 16:43 Witaj Jesteś aktualnie w drugim cyklu o wibracji 3, który potrwa do 54 roku zycia oraz pierwszym szczycie 9, który będzie trwał do ukończenia przez ciebie 35 roku życia. Dla urodzeniowej jedynki, jaką jesteś, jest to okres dużego otwarcia, łatwości komunikowania, pozyskiwania przyjaciół i znajomych. Zarówno dziewiątka jak i trójka dają dużą wrażliwość na piękno i sztukę, możliwe jest więc, że posiadasz umiejętności artystycznej kreacji. Dziewiątka w pierwszym szczycie może dawać porażki osobiste i dlatego mogą cię w tej sferze spotykać utrudnienia. Trójka może przynosić pewne rozproszenie, powierzchownośc, niefrasobliwość, trwonienie czasu i energii, dlatego trudno może być tobie wytrwale dążyć do obranego celu albo nawet ustalić ten cel. Łatwość komunikowania się może być jednak znacznie zaburzona z uwagi na czarny szczyt trzy, który może dawać blokady w tym względzie. Stabilizacja przyjdzie po 35 roku życia, gdy wejdziesz w swój drugi szczyt o wibracji cztery, który przyniesie dążenie do stabilizacji i budowania trwałych struktur i okoliczności. Twoje wibracje własne mają wartość 1-5-6. Takie wibracje same w sobie nie są w jakiś sposób niekorzystne i nie są też szczególnie korzystne, można powiedzieć, że są neutralne. W kontekście twojej drogi życia jednak, nie są do końca harmonijne i mogą przynosić napięcia z uwagi na skrajność pomiędzy piątką i szóstką. Dają także przeznaczenie 7 i mogą dawać zamykanie się w sobie, co w kontekście trójki w czarnych szczytach jest prawdopodobne. Istotne jest w każdym razie, że nie masz żadnych braków w wibracjach, czyli litery występujące w imionach i nazwisku, pokrywają całe spektrum wibracyjne od 1 do 9. Pozdrawiam Odpowiedz Link
piel96 Re: interpretacja daty urodzin 13.09.10, 20:36 Dziekuje Panie Januszu za interpretacje. Mam pytanie skąd wzięła się u mnie liczba 7 w przeznaczeniu i gdzie lepiej będzie mi się realizować w kraju czy zagranica. Jakoś nie wiedzie mi się w życiu uczuciowym, czy mógłby Pan zerknąć na moją datę i powiedzieć czy są jakies szanse na spełnienie w tej dziedzinie zycia? Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: interpretacja daty urodzin 19.09.10, 17:14 Witaj ponownie piel96 napisała: > Mam pytanie skąd wzięła się u mnie li > czba 7 w przeznaczeniu Przeznaczenie wynika z zsumowania wibracji celów życia 6 oraz urodzeniowej jedynki, co daje nam siedem. > i gdzie lepiej będzie mi się realizować w kraju czy zagr > anica. Z uwagi na obecną w twoich wibracjach własnych piątkę oraz kontekstu do dziewiątki ze szczytu i trójki z cyklu, aktualnie skuteczniejsza realizacja może mieć miejsce za granicą. Zarówno piątka jak i dziewiątka to wibracje należące do świata i dobrze realizują się z dala od rodzinnego domu. Trójka w tym towarzystwie jest elementem harmonijnym i wzmacnia dążenia zarówno piątki jak i dziewiątki. Taka sytuacja będzie trwać do twojego 35 roku zycia gdy wejdziesz w drugi szczyt cztery, który raczej skłania do realizacji osiadłej, najlepiej w rodzinnych stronach. > Jakoś nie wiedzie mi się w życiu uczuciowym, czy mógłby Pan zerknąć na > moją datę i powiedzieć czy są jakies szanse na spełnienie w tej dziedzinie > zycia? Wibracje własne 1-5-6 w kontekście aktualnego układu życia mogą przynosić brak stabilności w życiu osobistym, może być tak, że przyciągasz partnerów, którzy nie są zainteresowani w trwałym związku a jedynie znajomością przelotną lub też totalnie niezobowiązującą. Może się to znacznie poprawić po ukończeniu 35 roku życia i wejściu w szczyt 4. > Pozdrawiam Równiez pozdrawiam Odpowiedz Link