Dodaj do ulubionych

Interpretacja mojej daty urodzenia

07.10.10, 11:10
Bardzo proszę o interpretację numerologiczną mojej [b]daty urodzenia 14-10-1964 godz.11.00
A miałam się urodzić 12-10-1964 i bardzo nie chciałam....
Pozdrawiam
podpis 1<kiqza>
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Interpretacja mojej daty urodzenia 11.10.10, 14:54
      Witaj
      Jesteś urodzeniową ósemką i aktualnie, do 56 roku życia pozostajesz w drugim cyklu o wibracji 5/14. Może być to okres bardzo dynamiczny, mobilny, pełen poszukiwań, wzlotów i upadków, często realizacja z dala od miejsca urodzenia, np. za granicą. Za sprawą 14 mogły się tobie przydarzać wydarzenia nagłe i niespodziewane w każdej sferze życia. W kontekście z urodzeniową ósemką mogą pojawiać się tendencje do podejmowanie zbytniego ryzyka a co za tym idzie, niebezpieczeństwo ulegania urazom czy wypadkom oraz konfrontowania się z sytuacjami gwałtownie zmieniającymi okoliczności życia.
      Do ukończenia 46 roku życia pozostawałaś w trzecim szczycie o wibracji 4/13 (właśnie jesteś w trakcie wychodzenia z tego szczytu). Czwórka to wibracja skrajnie różna od piątki w cyklu, dąży do stabilności w każdej sferze życia, lubi działac wg. sprawdzonych pewnych schematów, jest raczej typem osiadłym, z trudnością akceptuje zmiany, nie znosi być zaskakiwana nieprzewidzianymi sytuacjami. Trzynastka nierzadko przynosi konieczność konfrontowania się z trudnymi doświadczeniami w sferze ogólnie pojmowanej pracy. Zderzenie tych skrajnie różnych od siebie wibracji 5 i 4 mogło z jednej strony przynosić wzajemne wytłumienie i sprawić, że nie były one tak bardzo uciążliwe, z drugiej strony jednak spore napięcia i rozterki wewnętrzne. Mogło to przypominać jazdę samochodem z zaciągniętym ręcznym hamulcem. Czujesz wewnętrzny imperatyw i energię do działania, jednak nie możesz go zrealizować.
      Aktualnie wchodzisz w swój czwarty szczyt o wibracji 3. Trójka to wibracja komunikacji i ekspresji osobistej, jest harmonijna z cyklem 5 stąd przyniesie okres rozwoju, swobody, radości, rozkwitu zycia towarzyskiego, nowych znajomości, przyjaźni, kontaktów. Czas zdecydowanie bardziej przyjemny od minionego.
      W kontekście cyklu 5 może pojawić się skłonność do zbytniego imprezowania, spędzania życia na przyjemnościach wyłącznie. Choć, jeśli solidnie przepracowałaś szczyt 4/13 to przyszedł czas na spijanie śmietanki.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka