Dodaj do ulubionych

Pod kątem uczuć

24.04.11, 10:23
Panie Januszu mam prośbę o interpretację mojej daty urodzenia pod kątem związków. Klapa goni klapę nie wiem czy to moja wina czy męzczyn z którymi byłam. To nawet nie były związki bo zawsze byłam tylko dodatkiem do czyjegoś szczęscia albo nieszczęścia. Kiedyś mi Pan napisał że jak wyjkdę za mąż to coś się zmieni w tym moim układzie numerologicznym ale najpierw trzeba kogoś poznać i dotrwać do ślubu. Czy w mojej dacie jest jakiś feler że mi się to nie udaje? Podaję datę 30-06-1974. Pozdrawiam Dorota.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Pod kątem uczuć 27.04.11, 17:29
      Witaj
      Jesteś urodzeniowym 6/33 w drugim szczycie 6, który potrwa do 39 roku życia oraz drugim cyklu 3, ktory trwać będzie do 58 roku życia.
      Można powiedzieć, układ wymarzony na ślub, trwały związek, dom rodzinnym, dzieci itd.
      Pragnienie założenia rodziny i spełniania się na jej łonie, realizowania się w szczęśliwym związku może mieć u ciebie charakter wręcz obsesyjny. Tak silny jest wewnętrzny imperatyw.
      Dlaczego więc się nie udaje?
      Możliwe, że jest jakiś problem w twoich wibracjach własnych z imion i nazwiska. Podaj więc zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach (również z bierzmowania) oraz nazwisku/nazwiskach. Najlepiej na zasadzie: np. A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
      Zobaczymy wówczas czy tam nie kryje się jakiś hamulec, który blokuje realizację twoich pragnień.
      Pozdrawiam
      • dorota3574 Re: Pod kątem uczuć 27.04.11, 17:58
        Podaję układ literowy moich imion i nazwiska A-9, D-3, E-1, G-2, I-1, K-1, L-1, M-2, N-2, O-2, R-3, T-2, Y-1, Z-3. Może to coś wyjaśni.
        • janus50 Re: Pod kątem uczuć 01.05.11, 17:00
          Witaj ponownie
          W pierwszej kolejności muszę cię przeprosić za błąd. Prawdopodobnie źle spisałem datę urodzenia. Nie jesteś urodzeniową 6/33 ale trójką. Więc z tym obsesyjnym pragnieniem realizowania się w rodzinie nieco przesadziłem, choć pragnienie to jest z pewnością nie małe, gdyż w twoich wibracjach własnych z imion i nazwiska masz silnie zaznaczoną szóstkę, która wibruje w dążeniach duszy, a więc określa twoje wewnętrzne pragnienia i inspiracje. A szóstka to właśnie dom i rodzina w pierwszej kolejności.
          Twoje wibracje własne mają wartość 6-5-2/11 i są to niekorzystne dla ciebie wibracje własne. Przede wszystkim z uwagi na dużą sprzeczność zawartą w nich, która wynika ze skrajności pomiędzy szóstką a piątką. Te dwie wibracje mają odmienne pragnienia i sposoby działania. Jako że piątka jest posadowiona w aspekcie zewnętrznym, określa sposób w jaki jesteśmy postrzegani przez innych ludzi. Piątka to umiłowanie wolności, niezależności, niechęć do zobowiązań, nakazów, zakazów, wiązania się w trwałe układy. Może to sprawiać, że przyciągasz mężczyzn, którzy nie są zainteresowani w tworzeniu trwałego związku. Zależy im na przygodzie, luźnym, niezobowiązującym związku, często mogą być to mężczyźni uwikłani w inne związki, żonaci itp. Ponadto 2/11 w celach życia daje w przeznaczeniu 5/14 co dodatkowo wpycha cię w zakres działania piątki.
          W twoim przypadku wskazana była by transformacja numerologiczna, która ustawi twoje wibracje własne na bardziej stabilne i harmonijne z drogą życia z daty urodzenia, tak aby stworzyć tobie możliwości osiągania zamierzonych celów,.
          Pozdrawiam
          • dorota3574 Re: Pod kątem uczuć 01.05.11, 18:45
            A na czym polega ta transformacja? Napisał Pan dokładnie tak jak jest czyli w stałych związkach się nie widzę bo kocham niezalezność i wolność. Ale z drugiej strony chętnie poznałabym kogoś tylko kompletnie nie wiem co dalej z takim zwiazkiem bo zwykle zaczyna się coś i ja oczekuję że coś się samo zrobi bez mojego udziału a wiadomo ze tak się nie da. No i właśnie trafiam tylko na zajętych więc nie ma mowy żeby coś bylo "dalej". W jaki sposób przeprowadza się transformację ? Zalezy mi na tym by wreszcie sobie unormować sprawy uczuciowe bo wszystkie inne dziedziny jakoś idą do przodu.
            • janus50 Re: Pod kątem uczuć 05.05.11, 17:35
              Witaj
              O zmianach numerologicznych możesz poczytać w wątku pt. Zmiany numerologiczne - przyklejonym u góry forum.
              Pozdrawiam
              • dorota3574 Re: Pod kątem uczuć 08.05.11, 07:37
                Z całym szacunkiem ale nie znam się na tym sprawachsmile) Poczytałam i nie wiele mi to dało oprócz tego że się przeraziłamwink) Jest tego za dużo i się pogubiłam. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
                • janus50 Re: Pod kątem uczuć 14.05.11, 16:58
                  Witaj ponownie
                  Transformacja numerologiczna polega na dodaniu przez numerologa odpowiednio dobranego, kolejnego imienia, które w powiązaniu z posiadanymi przez osobę poddaną transformacji imionami i nazwiskami, da korzystne wibracje własne oraz wypełni ewentualne braki wibracji.
                  Po otrzymaniu kolejnego imienia, osoba poddana procesowi zmiany, pracuje z nowym imieniem mentalnie. Sposobów jest bardzo wiele. Praca odbywa się w sposób aktywny i pasywny. Ma ona na celu przyswojenie dodanego przez numerologa imienia w sposób świadomy i podświadomy i w ten sposób zmianę wibracji własnych, wynikających z posiadanych imion i nazwisk.
                  Nie jest to nic strasznego a powodzenie zmiany zależy w ogromnej mierze od zaangażowania osoby poddanej zmianie.
                  Pozdrawiam
                  • dorota3574 Re: Pod kątem uczuć 15.04.12, 19:07
                    Panie Januszu czy Pan może dodać takie imię w moim przypadku? Powinnam napisać w nowym watku ale dopisałam tutaj bo tutaj są wszystkie dane. Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka