Dodaj do ulubionych

Zmiana podpisu.

27.01.13, 09:07
Witam Panie Januszu.
Czy przy konieczności zmiany wibracji podpisu, zamiast dodawać literkę, mogę zmienić jedną, czy dwie litery. Np. pisane "n" można napisać jak "u", "a" jak "e" z bardziej zaokrągloną górą. Przy popularnych imionach, czy nazwiskach nie rzuca się to w oczy (Joanna i Joauua, ale pisane).
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Zmiana podpisu. 28.01.13, 13:52
      Witaj
      nutali5 napisała:

> Witam Panie Januszu.
      > Czy przy konieczności zmiany wibracji podpisu, zamiast dodawać literkę, mogę zm
      > ienić jedną, czy dwie litery. Np. pisane "n" można napisać jak "u", "a" jak "e"
      > z bardziej zaokrągloną górą. Przy popularnych imionach, czy nazwiskach nie rz
      > uca się to w oczy (Joanna i Joauua, ale pisane).

Nasz podpis to nasza najbardziej osobista afirmacja, dlatego należy podchodzić do niego ze szczególną uwagą. Sam kształt liter, ich czytelność, są mniej ważne, istotny jest zapis który masz w swojej podświadomości. Wiele osób ma podpis tak nieczytelny, że nikt poza nimi nie wie jak on brzmi tekstowo. Czy muzyk inaczej zagra nutę krzywą a inaczej nutę prostą? Nie.
      Nasz podpis tworzy sekwencję energetyczną, która jest aktywna w naszej podświadomości i pracuje dla nas, niezależnie od tego jak jest napisany, zawsze bedzie tak działał jak to zapisane w naszej głowie. Możesz więc pisać n jak u dopóty to u jest dla ciebie n smile
      Pozdrawiam

> Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
      • janus50 Re: Zmiana podpisu. PS 28.01.13, 13:55
        Zapomniałem dodać, że świadome zmienianie liter w imieniu, zmienianie jego prawdziwego brzmienia, nie jest korzystne. Imię to my, kiedy je świadomie modyfikujemy, okaleczamy się w pewnym sensie.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka