Dodaj do ulubionych

błagam błagam błagam

12.05.13, 00:48
Panie Januszu,mam bardzo ogromną prośbę.Co jest nie tak w mojej dacie urodzenia,że od 6 lat jestem sama i nie mam szczęścia w miłości.Co kogos poznam,to niby się mu podobam ale jak ma dojśc do bliższego poznania to nagle się wszystko urywa.Ja naprawdę mam już dosyć tej samotności.Błagam Pana o pomoc.
Obserwuj wątek
    • bacardia Re: błagam błagam błagam 12.05.13, 00:49
      Moja data urodzenia
      04.01.1976
      • janus50 Re: błagam błagam błagam 12.05.13, 11:36
        Witaj
        bacardia napisał(a):

> Moja data urodzenia
        > 04.01.1976

Aktualny układ drogi życia nie jest najlepszy dla budowania trwałych związków. W tym wypadku istotne jest byś podała zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach i nazwiskach, bo należy sprawdzić wibracje imienne. Najlepiej na zasadzie: np. A-5 razy, B - 1 raz, C ... itd. No i musisz uzbroić się w cierpliwość, bo są osoby na forum które czekają już wiele tygodni.
        Pozdrawiam
        • bacardia Re: błagam błagam błagam 13.05.13, 00:15
          Panie Januszu czy imię bierzmowane też się liczy bo nie bardzo się orientuję.
          Pozdrawiam gorąco
          • janus50 Re: błagam błagam błagam 13.05.13, 01:04
            bacardia napisał(a):

> Panie Januszu czy imię bierzmowane też się liczy bo nie bardzo się orientuję.
            > Pozdrawiam gorąco

Także się liczy
            Pozdrawiam.... gorąco
        • bacardia Re: błagam błagam błagam 14.05.13, 11:35
          Witam ponownie Panie Januszu.Podaję swoje wibracje imienne:
          A -6
          B- 1
          E- 3
          H- 1
          I- 1
          K- 1
          N- 4
          O- 1
          R- 2
          T- 1
          W- 1
          Pozdrawiam i będę Panu dozgonnie wdzięczna za analizę.
          • janus50 Re: błagam błagam błagam 01.06.13, 17:18
            Witaj ponownie
            bacardia napisał(a):

> Witam ponownie Panie Januszu.Podaję swoje wibracje imienne:
            > A -6
            > B- 1
            > E- 3
            > H- 1
            > I- 1
            > K- 1
            > N- 4
            > O- 1
            > R- 2
            > T- 1
            > W- 1
            > Pozdrawiam i będę Panu dozgonnie wdzięczna za analizę.

Twoje wibracje imienne mają wartość 9-3-3 i są to poprawne wibracje imienne, aczkolwiek są dość miękkie, o dużej wrażliwości na los innych ludzi a także zawierają w sobie spory element wrażliwości artystycznej. W kontekście twojej drogi życia z daty urodzenia nie są dla ciebie optymalne, nie będą wspierać ciebie w pokonywaniu zarysowanych w drodze życia zakrętów.
            Ponadto, brak jest tobie istotnych wibracji w zawartości liter. Brak jest tobie trójek, czwórek i siódemek. Szczególnie trójka i czwórka jest tutaj ważna, gdyż jesteś w cyklu 4, który wynika z wibracji dnia urodzenia. Dlatego cykl ten może być dość uciążliwy dla ciebie, bo bez energii cztery w zawartości niełatwo jest go realizować. Mogą więc pojawiać się utrudnienia z tym związane - np. brak elastyczności, ograniczenia, trudności w akceptowaniu zmian i problem z ich przepracowaniem, utrudnienia w budowaniu życiowej stabilizacji. Trójka z kolei występuje w twoich wibracjach imiennych, stąd jej brak będzie także mocno odczuwalny i może przynosić rozproszenie, powierzchowność, niefrasobliwość, trwonienie czasu i energii, problemy w komunikacji z innymi i ekspresją własną - może to dawać duże ograniczenia lub odwrotnie zbyt dużą ekspresję, która jest uciążliwa dla innych ludzi.
            W każdym razie takie wibracje należałoby zmienić no i oczywiście wypełnić braki, przede wszystkim trójki i czwórki...
            Pozdrawiam
            • bacardia Re: błagam błagam błagam 11.06.13, 22:48
              Z całego serca dziekuję za analizę i poświęcony czas i gorąco Pana pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka