carramell
07.08.13, 22:17
Panie Januszu,
mam 3 zagwozdki. Bardzo proszę o pomoc.
1) wibracja numerologiczna mojego mieszkania to 31/4. Chcę to zmienić na 8. Pomyślałam, że mogę na drzwiach umieścić napis M 2, który wskazywałby, że chodzi o mieszkanie o numerze 2. Z drugiej strony, litera M mogłaby być postrzegana jako skrót słowa 'mieszkanie' (wtedy wibracja pozostaje 8) lub słowa 'mieszkania' - wtedy wibracja zmienia się na 13/4. Co Pan myśli o takiej sytuacji? Czy lepiej nie kombinować i po prostu zawiesić literę D?
2) wibracja numerologiczna adresu mojej mamy to 6, jeśli weźmie się pod uwagę nazwę ulicy i numer domu. Z tym że mama ma na drzwiach domu umieszczoną metalową tabliczkę z wygrawerowanym nazwiskiem (np. Kowalscy). Wielkość liter to ok. 6cm, więc napis jest dobrze widoczny. Jeśli wezmę pod uwagę wibrację adresu i dodam słowo Kowalscy wychodzi wibracja 13/4 i to bardziej by pasowało do tego, co w tym domu się dzieje. Chcę zmienić wibrację adresu także na 8, ale nie wiem, którą liczbę przyjąć jako wyjściową - 6 czy 13/4.
3) Co w sytuacji, gdy na drzwiach firmy znajduje się napis np. obiekt monitorowany? Litery duże, rzucające się w oczy, wielkość 8-10 cm. Tak jest w firmie mojego męża. Czy ten napis modyfikuje wibrację adresu? Jest mocno przytwierdzony, wisi już kilka lat.
Z góry dziękuję za pomoc.