migotka774 06.01.14, 10:07 Dzień dobry, Panie Januszu bardzo proszę o interpretację daty: Monika 15,07,1983 i Krzysztof 23,07,1978. Czy będziemy w przyszłości tworzyć udany związek? Byłabym naprawdę wdzięczna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 10.01.14, 20:11 Dodam jeszcze że pierwsze spotkanie nastąpiło 5,10,2013 roku Mam dziwne przeczucie i bardzo proszę o poradę. Odpowiedz Link
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 29.01.14, 20:41 Panie Januszu bardzo proszę o krótką odpowiedź.. Odpowiedz Link
janus50 Re: Interpretacja partnerska 30.01.14, 14:22 Witaj migotka774 napisał(a): > Dzień dobry, > Panie Januszu bardzo proszę o interpretację daty: Monika 15,07,1983 i Krzysztof > 23,07,1978. Wasze wibracje urodzeniowe, ty siódemka a on jedynka, nie są zgodne, nie jest to niestety sprzyjające w kontekście trwałego i zgodnego związku. Podobnie ma się rzecz z wibracją dnia urodzenia, która także jest bardzo ważna dla jakości relacji dwóch osób. U ciebie szóstka a u niego piątka - to bardzo różne od siebie wibracje, mają skrajnie inne cele. On, przebywając aktualnie w cyklu pięć, który potrwa do jego 54 roku życia oraz szczycie 3, który trwał będzie do jego 44 roku życia, ma raczej nastawienie poszukiwacza przygód, w kontekście związków. Niezobowiązujący związek z dużym marginesem niezależności, tego oczekuje. Ty z kolei, z uwagi na cykl 6, pragniesz trwałego związku i wspólnego budowania rodzinnego gniazda. To może być trudne do pogodzenia. Dzień pierwszego poznania jest dość korzystny bo to dla ciebie rok/miesiąc/dzień osobisty 2/3/8 a dla twojego partnera 1/2/7 - tutaj ta siódemka nieco psuje szyki, gdyż siódemka to izolacja. Generalnie, wnioskując wyłącznie z dat urodzenia, nie jest to związek na lata, raczej bym był powściągliwy w zbytnim angażowaniu się na twoim miejscu... Tak jak wspomniałem wyżej, interpretacja wyłącznie w oparciu o daty urodzenia. Możliwe, że wasze wibracje imienne wnoszą jakieś bardzo korzystne elementy, które mimo wszystko dałyby jakąś szansę... Nie sądzę jednak aby to był mężczyzna twojego życia.. Pozdrawiam > Czy będziemy w przyszłości tworzyć udany związek? > Byłabym naprawdę wdzięczna Odpowiedz Link
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 31.01.14, 12:55 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, czy w ogóle trafie na odpowiedniego partnera i jak będzie w sprawach uczuciowych? Odpowiedz Link
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 17.04.14, 19:46 Bardzo proszę o podpowiedź czy coś się zmieni w moim życiu, czy dalej będę miała problem z pracą i z życiem uczuciowym, mam już ponad 30 lat i chce założyć rodzinę i mieć dziecko a jak narazie to sie nie zanosi. Moja data uroszenia 15.07.1983 godz urodzenia 1:40 w nocy Bardzo dziękuję Panie Januszu za poświęcony mi czas Odpowiedz Link
janus50 Re: Interpretacja partnerska 21.04.14, 13:04 Witaj ponownie migotka774 napisał(a): > Bardzo proszę o podpowiedź czy coś się zmieni w moim życiu, czy dalej będę miał > a problem z pracą i z życiem uczuciowym, mam już ponad 30 lat i chce założyć ro > dzinę i mieć dziecko a jak narazie to sie nie zanosi. > > Moja data uroszenia 15.07.1983 godz urodzenia 1:40 w nocy Opierając się wyłącznie na twojej dacie urodzenia, może wysnuć następujące wnioski: Z uwagi na dzień urodzenia 15/6, który definiuje także twój aktualny cykl, który potrwa do twojego 57 roku życia, jesteś osobą, dla której stworzenie szczęśliwego związku, rodziny, budowa rodzinnego gniazda, wychowanie dzieci - to sprawy niezwykle istotne. Jest w tobie gotowość do oddania się rodzinie, podejmowania odpowiedzialności za najbliższych, rezygnację z osobistych celów na rzecz bliskich. Jesteś także w drugim szczycie o wibracji 9, który będzie trwał do twojego 38 roku życia i może oznaczać w kontekście drugiego cyklu oddanie się bez reszty budowaniu szczęśliwego związku i rodzinie i osobiste ofiary na rzecz realizacji tych celów, może jednak również oznaczać straty w sensie porażek osobistych. Jak to się będzie realizować trudno określić, bo z jednej strony numerologia nie jest metodą wróżenia, z drugiej zaś strony, należałoby sprawdzić twoje wibracje imienne i ustalić, czy nie ma tam jakiś elementów, które przeszkadzają w zrealizowaniu twoich aspiracji związkowo rodzinnych. Dlatego podaj zawartość liter występujących we wszystkich posiadanych imionach (także z bierzmowania) oraz nazwisku, czy nazwiskach. Najlepiej podawać to w nasypujący sposób: np. A - 7 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd. Pozdrawiam > > Bardzo dziękuję Panie Januszu za poświęcony mi czas Odpowiedz Link
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 21.04.14, 16:33 Bardzo proszę policzyłam A 7 M 2 N 4 I 1 O 2 K2 C 2 L 2 Y1 U 1 W 1 D 1 Odpowiedz Link
janus50 Re: Interpretacja partnerska 21.04.14, 21:19 Witaj ponownie migotka774 napisał(a): > Bardzo proszę policzyłam > A 7> M 2> N 4> I 1> O 2> K2> C 2> L 2> Y1> U 1> W 1> D 1 Twoje wibracje imienne mają wartość 2/11-8-1 i generalnie są poprawne, choć mogą być nieco zbyt pasywne. Problemem jest brak wibracji dwa w zawartości liter (B i T). Dwójka odpowiada za partnerstwo i współpracę i ma spore znaczenie przy budowaniu trwałych relacji osobistych. Jej brak może przynosić utrudnienia w tym względzie, szczególnie, że w wibracjach imiennych masz 2/11, która w tej sytuacji realizować się może w negatywie i dawać problemy w życiu osobistym. Podobnie ma się sprawa z brakiem ósemek (litery H, Q oraz Z) które odpowiadają za pomnażanie dóbr materialnych i finanse. Warto byłoby wiec, wypełnić braki a wibracje zmienić na bardziej dynamiczne i zindywidualizowane. Pozdrawiam Odpowiedz Link
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 22.04.14, 13:52 Witam Hmmm... i co Pan mógłby mi doradzić w tej sytuacji? To prawda, mam problem, aby utrzymać związek, po jakimś czasie czuje, że samej mi jest lepiej niż z tą drugą osobą. Czasami czuje że jestem odludkiem, nie garnę do ludzi i to samo zw życiu zawodowym lepiej pracuje mi sie w pojedynkę niż w zespole, to nie jest miłe, ale tak jest... i nikt tego nie rozumie we mnie.. Dziękuje bardzo za pomoc Odpowiedz Link
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 27.02.15, 19:46 Witam Panie Januszu, ponownie zwracam się z prośbą. Przyszło na świat moje pierwsze dziecko, synuś urodzony 02,02,2015, bardzo proszę o interpretacje.. a-4 l-3 e-3 k-2 s-1 n-2 d-1 o-1 r-2 c-2 z-1 p-1 u-1 i-1 Będę bardzo wdzięczna jak Pan w wolnej chwili odpisze, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
janus50 Re: Interpretacja partnerska 28.02.15, 16:09 Witaj migotka774 napisał(a): > Witam Panie Januszu, ponownie zwracam się z prośbą. Przyszło na świat moje pier > wsze dziecko, synuś urodzony 02,02,2015, bardzo proszę o interpretacje.. > a-4> l-3> e-3> k-2> s-1> n-2> d-1> o-1> r-2> c-2> z-1> p-1> u-1> i-1 > Będę bardzo wdzięczna jak Pan w wolnej chwili odpisze, pozdrawiam serdecznie Serdecznie gratuluję tobie synka! Jest urodzeniową trójką co w powiązaniu z wibracją dnia urodzenia 2 może dać dużą wrażliwość artystyczną, kreatywność, łatwość nawiązywania kontaktów, szczególne talenty leżące w obszarze słowa - śpiew, muzyka, aktorstwo, literatura, dziennikarstwo itp. Trzeba jednak przygotować się na spore gadulstwo, które czasem może doprowadzić na skraj wytrzymałości. Wiem co mówię bo moja córka to też urodzeniowa trójka z dnia urodzenia 2 . Pierwszy okres życia, za sprawą cyklu o wibracji 2 i szczytu 4 będzie zmuszał jednak do wytężonej pracy, może przynieść sporo ograniczeń i przeszkód. Każdy sukces będzie okupiony wysiłkiem i nic nie będzie spadało z nieba. To dla dziecka przyniesie w rezultacie jednak spore korzyści, gdyż okrzepnie, stanie się osobą przygotowaną na wszelkie niesprzyjające sytuacje życiowe. Okres dynamicznego rozwoju rozpocznie się po 33 życia, kiedy wejdzie w drugi szczyt 1 a potem w szczyt 5 i znowu jeden. Zaczną także działać czarne szczyty 6, które mogą przynosić dążenie do dominowania w rodzinie, posiadania monopolu na rację, silne przekonanie o prawidłowości własnych działań i celów. Może to przynosić napięcia w rodzinie i związku. Jego wibracje imienne mają wartość 1-4/13-5 i nie są one korzystne. Zawierają dużą sprzeczność pomiędzy czwórką i piątką oraz karmiczną liczbę trzynaście, która może przynosić szereg trudnych doświadczeń w sferze szeroko rozumianej pracy. W kontekście pierwszego szczytu 4 jest to układ niekorzystny. Bardzo istotny jest brak wibracji 2 w zawartości liter. Oznacza to, że nie posiada on w swoich imionach i nazwisku liter o wibracji 2 czyli B i T. Brak taki przynosić może rozmaite utrudnienia w sferze, której patronuje dwójka, czyli partnerstwo, współpraca a u dziecka brak wiary we własne siły, płaczliwość, ciągłe trzymanie się maminej spódnicy... Jeśli istniej możliwość dodania kolejnego imienia, warto byłoby to zrobić i ustawić wibracje imienna na korzystne oraz wypelnić brak dwójek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 14.06.15, 10:16 Witam ponownie, ciekawi mnie czy data chrztu ma znaczenie...? Jeżeli tak to jaka data bedzie najlepsza dla dzieciątka urodzonego 02.02.15 Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link
janus50 Re: Interpretacja partnerska 15.06.15, 13:35 Witaj migotka774 napisał(a): > Witam ponownie, ciekawi mnie czy data chrztu ma znaczenie...? > Jeżeli tak to jaka data bedzie najlepsza dla dzieciątka urodzonego 02.02.15 Nigdy nie analizowałem w tym kontekście daty chrztu. Myślę, że należy podejść do tego tak jak do innych ważnych dat w naszym życiu. Starać się by nie wypadała w miesiącu i dniu osobistym 9. Dużo bardziej istotne w moim przekonaniu jest to, jakie imie dziecko otrzyma na chrzcie, jakie będą jego wibracje imienne później, czy będą obecne jakieś braki. Pozdrawiam > > Będę wdzięczna za odpowiedz. > > Pozdrawiam > M. Odpowiedz Link
do_rota11 Re: Interpretacja partnerska 23.04.15, 09:14 Panie Januszu, również bardzo poproszę o interpretację partnerską. 10 lat temu poznałam mężczyznę. Nasz związek to rozstania i powroty. Od prawie 4 lat nie jesteśmy ze sobą i oboje nie ułożyliśmy sobie życia z innymi partnerami. Nadal czuję dużą więź między nami. Cz według naszych liczb byłaby szansa na ponowne zejście się, jeśli tak, czy miałoby to rację bytu? Oboje po rozstaniu zaczęliśmy rozwijać się duchowo. Dorota 22.12.1966 i Jakub 28.06.1971. Również będę wdzięczna za Pana cenną wiedzę, może coś mi się rozjaśni Odpowiedz Link
janus50 Re: Interpretacja partnerska 17.06.15, 13:59 Witaj do_rota11 napisał(a): > Panie Januszu, również bardzo poproszę o interpretację partnerską. 10 lat temu > poznałam mężczyznę. Nasz związek to rozstania i powroty. Od prawie 4 lat nie je > steśmy ze sobą i oboje nie ułożyliśmy sobie życia z innymi partnerami. Nadal cz > uję dużą więź między nami. Cz według naszych liczb byłaby szansa na ponowne zej > ście się, jeśli tak, czy miałoby to rację bytu? Oboje po rozstaniu zaczęliśmy r > ozwijać się duchowo. Dorota 22.12.1966 i Jakub 28.06.1971. > Również będę wdzięczna za Pana cenną wiedzę, może coś mi się rozjaśni Drogi życia wynikające z waszych dat urodzenia nie pokazują wyraźnie obszaru relacji osobistych, tzn. nie ma w nich elementów, które w jednoznacznie definiują powodzenie lub jego brak w związkach osobistych. Wasze wibracje urodzeniowe, ty 2/11 a on 7 nie są perfekcyjne zgodne, jednak jednocześnie nie eliminują możliwości budowania trwałego związku. Z kolei wibracje dnia urodzenia, ty 4/22 a on 1, nie są harmonijne. U was obojga jest obecny duży potencjał niezależności ale i dążenia do dominacji. To może prowadzić do napięć i stwarzać problemy w budowaniu perspektywicznej relacji. Myślę, że szanse na zbudowanie trwałego związku nie są duże, choć niewykluczone, że wrócicie do siebie na jakiś czas. Pozdrawiam Odpowiedz Link
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 09.08.17, 09:45 Witam ponownie Panie Januszu. Podczas wakacji poznałam pewną kobietę która mnie zainspirowała i jak zawsze mam dystans do ludzi i nie lubie się spoufalać tak w tym przypadku jestem w pełni naturalna i normalnie otwarta na kontakt z nią. Mało mam znajomych przy których dobrze się czuję a tutaj jak ryba w wodzie. Bardzo proszę o interpretacje : Data poznania jakoś 27,28,29 lipca 2017 m-1 o-2 n-3 i-1 k-2 a-4 w-1 c-2 l-1 u-1 y-1 15,07,1983 F-1 e-1 d-1 s-1 u-1 a-1 i-1 w-1 L-1 y-1 s-1 22,11,1981 Będe wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam Odpowiedz Link
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 09.08.17, 12:34 Dodam, że jest to znajomość koleżeńska także mam na mśli interpretacje naszej znajomości Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Interpretacja partnerska 13.08.17, 11:31 Pani Migotko74, Pan Janusz nie odwiedza Forum... Z interpretacji dat podanych przez Panią, dokonanej na podstawie innych metod numerologicznych niż stosowane przez Pana Janusza, wynikają wnioski raczej nieoptymistyczne. A. Na podstawie wyłącznie Waszych dat urodzenia. Między Pani datą urodzenia a datą urodzenia Koleżanki występuje duże przyciąganie (największe w najbliższych latach) – takie, jakie bywa w relacjach przyjacielskich/koleżeńskich/kumpelskich. Ale na drugim biegunie mogą występować zastrzeżenia, o których warto byłoby wiedzieć: … A-1/ Z uwagi głównie na tendencje do nieporozumień nagłych i to takich „nie wiadomo skąd”, proponuję na bieżąco dbać o Waszą relację w sensie dosłownym → warto unikać jakichkolwiek powodów do drobnych/większych nieporozumień (np. warto unikać słów wypowiadanych zbyt szybko/emocjonalnie), + warto od razu, na bieżąco, cierpliwie, tolerancyjnie, itp., itd., wyjaśniać nie tylko wszelkie ew. nieporozumienia, ale – co bardzo ważne – nawet wszelkie, nawet mało(!) istotne, niedopowiedzenia/niejasności/dwuznaczności/itp. Być może przy pierwszej okazji można byłoby umówić się z Koleżanką, że będziecie starać się wyjaśniać wszelkie niejasności od razu, kiedy tylko się pojawią... … A-2/ W dacie urodzenia Koleżanki występują stosunkowo wyraziste tendencje do sprytu → to może być dla Pani potencjalnie „korzystne” np. w sytuacjach, w których oczekiwałaby Pani wsparcia od Koleżanki i/lub uzyskiwałaby Pani wsparcie od Koleżanki, ale może być dla Pani potencjalnie „niekorzystne” np. w ewentualnych sytuacjach niejednoznacznych/nietypowych/konfliktogennych/konfliktowych, itp., itd. Te tendencje w dacie urodzenia Koleżanki mogą występować łącznie z tendencjami do działań/zachowań/opinii/decyzji/słów przekraczających normy społeczne. B. Na podstawie wyłącznie daty poznania. Wszystkie ewentualne daty poznania → 27.07.2017, 28.07.2017 i 29.07.2017: … B-1/ Przez pierwsze ok. 5 lat mogą nie sprzyjać żadnej relacji międzyludzkiej (wg 1.metody numerologicznej). … B-2/ W ogóle mogą nie sprzyjać zgodnym i satysfakcjonującym relacjom między kobietami, + dodatkowo wnoszą tendencje konfliktogenne/konfliktowe (wg innych 2.metod numerologicznych). … B-3/ Wnoszą tendencje do nagłych sporów, potyczek słownych, itp., raczej niełagodnych i raczej nieobojętnych dla komfortu emocjonalnego/psychicznego, itp. (wg 4.metody). C. Na podstawie Waszych dat urodzenia w powiązaniu z ewentualnymi trzema datami poznania. … C-1/ Data 27.07.2017 i data 28.07.2017 to daty najbardziej niesprzyjające Waszym datom urodzenia w okresie pierwszych ok. 6 lat, w tym bardziej niesprzyjające Pani dacie urodzenia niż dacie urodzenia Koleżanki. … C-2/ Data 29.07.2017 to – w porównaniu z datami 27.07.2017 i 28.07.2017 – data mniej niesprzyjająca Waszym datom urodzenia w okresie pierwszych ok. 6 lat, w tym bardziej niesprzyjająca dacie urodzenia Koleżanki niż Pani dacie urodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
migotka774 Re: Interpretacja partnerska 15.08.17, 11:13 Panie Januszu obie jesteśmy z nr 7, proszę mi więcej napisać jaka to osoba 22,11,1981. Będę wdzięczna. Wiem, że w życiu nie dzieje się nic bez przyczyny. Dzieli nas 400km takze spotkania pewnie będą sporadyczne.. Odpowiedz Link