Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

12.11.16, 14:34
Witam, od jakiegoś czasu nie wiedzie mi się w życiu uczuciowym. Fizycznie mam wszystko, co chcę, pracę, pieniądze, zdrowie. Brakuje tylko miłości, każdy kolejny mężczyzna prędzej czy później mnie zostawia. Nie wiem, czy mam jakiś dług karmiczny, czy po prostu pecha, ale chciałabym prosić o interpretację moich liczb. Czy coś się zmieni w moim życiu?
Sylwia, 4.09.1990
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Proszę o pomoc 17.11.16, 10:31
      Sylwio, wg Numerologii możesz sama wiele zmienić w swoim życiu – przede wszystkim bardziej licząc się w swoich działaniach, zachowaniach, decyzjach i słowach z opinią otoczenia, środowiska, mężczyzn, itd. Mogłabyś starać się o większą akceptację społeczną m.in. poprzez ocieplenie swojego wizerunku, by stał się delikatniejszy, łagodniejszy, bardziej radosny, bardziej optymistyczny, bardziej empatyczny, bardziej dyplomatyczny, mniej emocjonalny, bardziej tolerancyjny, bardziej wyrozumiały, bardziej chwalący ludzi/sytuacje niż oceniający/krytykujący, w miarę możliwości niekonfliktowy, itp.
      Wg dwóch metod numerologicznych bardzo wskazane byłoby systematyczne doskonalenie i wdrażanie umiejętności interpersonalnych, stosowanie na co dzień zasad savoir-vivre'u, itp., itd. Sylwio, pewne podstawowe umiejętności z powyższego zakresu z pewnością mogłabyś zdobywać w ramach samokształcenia, ale jednak proponuję udział w poważnych (najlepiej – różnych) warsztatach komunikacyjnych/negocjacyjnych - przydatnych nie tylko w najbliższej relacji partnerskiej, ale również w innych sferach życia, zwłaszcza w przyszłym (i obecnym) życiu rodzinnym oraz w karierze zawodowej. Proponuję poważne warsztaty dodatkowo z uwagi na to, że w Twojej dacie urodzenia, Sylwio, występują też tendencje:
      . Tendencje do postrzegania ludzi/sytuacji/świata nie zawsze do końca realistycznie.
      . Tendencje do nie największych (w porównaniu z niektórymi ludźmi) zdolności manipulacyjnych.
      A te dwie tendencje rozpatrywane razem mogą teoretycznie nieść ryzyko, chociaż np. tylko raz w życiu, zmanipulowania przez kogoś o większych (od Twoich) zdolnościach manipulacyjnych. Czyli – wracając do punktu wyjścia – samokształcenie może być pomocne, ale – wg Numerologii – nie w takim stopniu, co poważne szkolenia.
      Sylwio, przed kolejną relacją partnerską i/lub związkiem małżeńskim dobrze byłoby, gdybyś wiedziała o tendencjach występujących w Twojej dacie urodzenia – nie do końca sprzyjających długotrwałej/wieloletniej stabilizacji w różnych sferach życia. Czyli – dodatkowo, oprócz samokształcenia i profesjonalnych szkoleń – nie zaszkodziłoby asekurować się różnymi sposobami na wypadek ew. planowanych/nieplanowanych zmian życiowych, np. umowami szczególnie dobrze przygotowanymi pod kątem prawnym.
      Pozdrawiam – Teresa
      • megi532 Re: Proszę o pomoc 29.12.16, 22:38
        Bardzo prosze pani Teresko o zinterpretowanie mojej daty 09.01.1985.
        • teresa.numerolog Re: Proszę o pomoc 29.12.16, 23:20
          Megi532, proszę sprecyzuj pytanie/problem albo po prostu napisz coś o sobie, a ja z Twojego opisu wyłuskam pytanie/problem.
        • megi532 Re: Proszę o pomoc 30.12.16, 13:04
          Od pòł roku nie mam pracy, i coś zdrowie zaczyna mi szfankować, brak energi do działania.
          • teresa.numerolog Re: Proszę o pomoc 30.12.16, 20:48
            Megi532, na podstawie Twojej daty urodzenia przyczyn sugerowanych przez Ciebie problemów zdrowotnych i braku energii do działania można byłoby szukać głównie w poniższych kierunkach:
            1/ krążenie płynów w organizmie, m.in. krążenie/ciśnienie w obrębie głowy, np. niedotlenienie/niedokrwienie mózgu,
            2/ głowa jako miejsce ew. problemów zdrowotnych bardzo różnego rodzaju, np. obecnie chociażby z powodu przechłodzenia,
            3/ krew – składniki, czystość, ew. choroby,
            4/ hormony, ew. niestabilny poziom cukru,
            5/ obecność pasożytów i innych niepożądanych lokatorów (nawet jeśli nie miałaś styczności z kotami/psami/itd.).

Może zanim za kilka dni odwiedzisz lekarza, warto byłoby nieco oczyścić organizm poświąteczny smile jakimiś ziółkami, które akurat masz w domu?
            A może z ziółkami oczyszczającymi co jakiś czas byś się zaprzyjaźniała? Dacie urodzenia by się to podobało smile

Nt. pracy postaram się napisać jutro. Pozdrawiam – Teresa
            • teresa.numerolog Re: Proszę o pomoc 01.01.17, 11:47
              Megi532, brak pracy od pół roku to – moim zdaniem – tylko problem przejściowy.

Tematowi pracy zawodowej jednak warto przyjrzeć się, byś np. już od teraz mogła mieć nad sferą zawodową większą kontrolę.

Megi532, mogłabyś bezpośrednio lub pośrednio wykorzystywać swoje nieprzeciętne zdolności organizacyjne i dość spore zdolności do prowadzenia własnej działalności (a nie wszyscy mają jakiekolwiek zdolności tego rodzaju), ale z zastrzeżeniami:
              -
    • clara.asunta Re: Proszę o pomoc 26.12.16, 16:41
      13 w kluczu wcielenia ma tendencję do zmian w zakresie pracy bądź w kwestiach uczuciowych tzn. gdy zaczynasz odczuwać bądź już odczuwasz spokój, stagnację, wymoszczoną stabilizację, przychodzi sytuacja która zburza Twój spokój i musisz zaczynać od nowa.
      Przy 4 z dnia i 4 z klucza wcielenia, zamień zachowawczość w traktowaniu partnerów na większą spontaniczność. To jedna z istotnych zmian na początek do wdrożenia w życiu.
      Kolejne zmiany mogą choć nie muszą opierać się na zmianie karty numerologicznej aby ten luz w Twoim życiu wprowadzić.
      Pozdrawiam
      • teresa.numerolog Re: Proszę o pomoc 27.12.16, 10:24
        Sylwio i Claro.asunto, moim zdaniem w dacie urodzenia Sylwii występują w wystarczającym stopniu tendencje do spontaniczności.
        W tej sytuacji stawianie na większą spontaniczność, przy braku tendencji do zachowań/słów empatycznych/dyplomatycznych/tolerancyjnych itd., mogłoby spotęgować niesprzyjające Sylwii tendencje:
        - tendencje do niedostatku/braku akceptacji ze strony otoczenia,
        - tendencje do działań/zachowań/decyzji/słów niedostatecznie liczących się z opinią otoczenia,
        - tendencje do towarzyskich problemów/gaf,
        - tendencje do konfliktogenności,
        - tendencje do nadmiernie emocjonalnych + inteligentnych + zbyt ostrych słów, itp., itd.

Chyba jednak ocieplenie wizerunku, bowiem tendencji do ciepłego wizerunku brakuje w dacie urodzenia Sylwii, + generalnie umiejętności interpersonalne...

Pozdrawiam
        • clara.asunta Re: Proszę o pomoc 27.12.16, 11:00
          Droga Tereso,
          Konkludując Twój post i mój, choć nie do konca był zrozumiany przez Ciebie.
          Zachowawczość to nic innego jak ustawienie się w bezpiecznej, wyuczonej pozycji.
          Spontanicznośc to też emocjonalność.
          Wszystko to co napisałaś można uzyskac w dwóch płaszczyznach. Pierwsza to indywidualna analiza + uzupełnienie braków zwiazanych z konkretnymi wibracjami czy też na zrównoważeniu ich nadmiaru. Druga to sesja psychologiczna ale takie kwestie powinny być wyłącznie efektem działań danej osoby i psychologa.
          • teresa.numerolog Re: Proszę o pomoc 27.12.16, 11:19
            Droga Claro,
            bardzo dobrze rozumiem znaczenie słów „zachowawczość” i „spontaniczność” - sama przez wiele lat, zresztą z dobrym skutkiem, pracowałam nad własną spontanicznością smile
            Oczywiście decyzje należą do Sylwii. Na pierwszym miejscu jednak postawiłabym na poważne warsztaty komunikacji interpersonalnej - z pewnością nie zaszkodzą, a przy okazji przydadzą się w pracy zawodowej.
      • panciakropeczki Re: Proszę o pomoc 01.01.17, 18:19
        Dziękuję Wam, drogie Panie, za pomoc. Analizując Wasze odpowiedzi muszę przyznać, że obydwie macie rację, co do mojej osoby. Pani Claro - zaskoczyła mnie Pani bardzo trafnym spostrzeżeniem - rzeczywiście, kiedy poczuję, że jest ok, to wtedy następuje w moim życiu zmiana i rzeczywiście, muszę zaczynać od nowa. Zaczynam tak już któryś raz z kolei i jestem zmęczona. Z kolei Pani Teresa słusznie wyczytała z moich liczb, że mam problem z komunikacją - jestem bardzo zimna w kontaktach międzyludzkich, do tego niestety musi być na moje. Pracuję nad tym od jakiegoś czasu. Mój ostatni partner odszedł ode mnie po roku związku i zawalił mi się świat, bo zdążyłam się w nim zakochać. I tak to wygląda za każdym razem, kiedy poczuję, że jestem szczęśliwa.
        • clara.asunta Re: Proszę o pomoc 05.01.17, 22:42
          Proszę pomyślec o dokonaniu zmiany numerologicznej by łatwiej mogła sobie Pani radzić w życiu z problemami. To wtedy pomoże Pani w życiu codziennym i łatwiejszym stawaniu na nogi. Głebszej analizie w Pani przypadku trzeba by poddac kwestię czy kombinacja 1-9-1 byłaby dla Pani naodpowiedniejsza aby dać Pani więcej siły i łatwośc w przyciąganiu odpowiednich osob.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka