Dodaj do ulubionych

Janus50 - bardzo prosze o interpretacje

21.12.05, 13:15
Hej,
bede bardzo wdzieczna, jesli zechcesz zinterpretowac moje dane:
ur. 13.11.1977
wlasnie wyszlam za maz, ale nasza sytuacja zawodowo-geograficzna jest troche
skomplikowana, szykuja sie rozne podroze, rozstania, powroty itp. Ogolnie
czuje duzy niepokoj przed nadchodzacym rokiem i naprawde zrobilbys mi mily
prezent gwiazdkowy, gdybys zechcial napisac cos o roku 2006 dla mnie.
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Janus50 - bardzo prosze o interpretacje 21.12.05, 20:51
      13.11.1977
      z dnia urodzenia 13
      niesie utrudnienia, opóźnienia, sprzeczności, niepokój ale także tworzenie i
      poszerzanie. Posiadasz dużą wrażliwość, która, w środowisku przynosi cierpienia
      i przeżycia, a przeżycia te powodują erupcję emocjonalną. Masz w sobie wielkie
      uczucia, ale rzadko ujawniasz je na zewnątrz. Pozostajesz niezrozumiana. Możesz
      kierować ludźmi, posiadasz zdolności organizatorskie. Tendencje do popadania w
      depresję.
      z całej daty 3
      Dziel się wiedzą, bądź przydatną dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być
      związaną ze sztuką, ze wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym.
      Największym środkiem twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze,
      gdy przy tobie są ludzie.
      od października 2005 w drugim cyklu 4 z 13:
       jest to okres, któremu towarzyszy solidna praca w konkretnym kierunku, twoje
      kontakty z ludźmi są ograniczone, brakuje ci natchnienia, unikasz rozrywek i
      życia społecznego. Jest to cykl, w którym buduje się fundamenty całego życia,
      panuje w nim wiele ograniczeń i niepowodzeń. 13 może powodować problemy
      związkowe.
      do 33 roku życia w pierwszym szczycie 6:
       Może dotyczyć konfliktu psychiczno-moralnego z rodzicami związanym z tym, co
      się dzieje w domu, lub może oznaczać małżeństwo we wczesnym wieku spowodowane
      niezaplanowaną ciążą.
      twoje czarne szczyty to: 2 - przewrażliwienie, doły psychiczne, kompleksy.
      Pozdrawiam
      • nowiutkie.konto Re: Janus50 - bardzo prosze o interpretacje 22.12.05, 09:06
        bardzo dziekuje, wyslalam Ci jeszcze wiadomosc na maila.
        Pogodnych Swiat i wszelkiej pomyslnosci w nadchodzacym roku!
        Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka