maya48 02.01.06, 13:30 W tym roku kończę studia i zastanawiam sie nad podjęciem pracy w administracj państwowj, zastanawiam się czy mam jakieś szanse zrobienie kariery w tej dziedzinie. Moja data urodzenia 11.11.1982. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: kariera 04.01.06, 13:20 11-11-1982 z daty urodzenia jesteś 6 - Wierny swoim ideałom nie narzucasz ich innym. (jest to warunkiem równowagi wewnętrznej) Na niskim poziomie swojego rozwoju - służysz rodzinie, na wyższym – społeczności, na najwyższym światu. Wielka odpowiedzialność ciąży na tobie, wymagająca wielkiego wysiłku, i dlatego dąż do doskonałości. Jeżeli nie masz w sobie poczucia odpowiedzialności, to obowiązkiem twoim jest nauczyć się tego. Stoisz przy rozstrzyganiu swoich spraw konfliktowych z ludźmi, którym masz służyć z radością. Przeznaczeniem twoim jest przystosowanie i harmonia. Nieś pomoc moralną i materialną najbliższym i rodzinie, stań na straży konfliktów rodzinnych i partnerskich. aktualnie do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 2 - Cykl nie dobry do wywyższania się, wypychania do przodu. Nie jest zbyt mocny, ale piękny dla pracy zbiorowej. Jest to nauka dyplomacji i harmonii z otoczeniem. Unikaj nadwrażliwości na własny temat. Jednocześnie do 30 roku zycia w pierwszym szczycie o wibracji 4 z 13 - Wszystko jest bardzo stabilne i wolno się toczy, tworzą się fundamenty przyszłości. Szczyt wymaga pracy i nieustannej cierpliwości, pojawiają się ograniczenia. W grę może wchodzić przesadne zaangażowanie w pracę albo wręcz przeciwnie totalne lenistwo. Agresja. W tym szczycie wchodzi w wibrację 4 karmiczna 13, która powoduje porażki w swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7 z 16 czyli karmiczna waląca się wieża co może powodować rozpad związków. czyli praca w administracji jak najbardziej niezależnie od tego w życiu osobistym mniej różowo... Pozdrawiam Odpowiedz Link
lilith_6 Re: kariera 04.01.06, 18:11 Januszu, napisałeś: "Jednocześnie do 30 roku zycia w pierwszym szczycie o wibracji 4 z 13..." Mam pytanie; dlaczego 4 z 13, skąd ta 13? Przecież I szczyt/wierzchołek oblicza się sumując miesiąc i dzień urodzenia - czyli w tym przypadku 11 + 11. Pozdrawiam serdecznie LiLith Odpowiedz Link
janus50 Re: kariera 05.01.06, 09:22 to proste... miesiąc urodzenia to jednocześnie pierwszy cykl. Pierwszy cykl nigdy nie realizuje się jako 11 lecz jako 2, tak więc 2 + 11 = 13 czyli 4 z 13.. Pozdrwawiam PS.. Dobrze że jesteś czujna, to zmusza mnie do większej koncetracji i redukowania błędów. Odpowiedz Link