02.01.06, 13:30
W tym roku kończę studia i zastanawiam sie nad podjęciem pracy w administracj
państwowj, zastanawiam się czy mam jakieś szanse zrobienie kariery w tej
dziedzinie. Moja data urodzenia 11.11.1982. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: kariera 04.01.06, 13:20
      11-11-1982
      z daty urodzenia jesteś 6 - Wierny swoim ideałom nie narzucasz ich innym. (jest
      to warunkiem równowagi wewnętrznej) Na niskim poziomie swojego rozwoju -
      służysz rodzinie, na wyższym – społeczności, na najwyższym światu. Wielka
      odpowiedzialność ciąży na tobie, wymagająca wielkiego wysiłku, i dlatego dąż do
      doskonałości. Jeżeli nie masz w sobie poczucia odpowiedzialności, to
      obowiązkiem twoim jest nauczyć się tego. Stoisz przy rozstrzyganiu swoich spraw
      konfliktowych z ludźmi, którym masz służyć z radością. Przeznaczeniem twoim
      jest przystosowanie i harmonia. Nieś pomoc moralną i materialną najbliższym i
      rodzinie, stań na straży konfliktów rodzinnych i partnerskich.
      aktualnie do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 2 - Cykl nie dobry do
      wywyższania się, wypychania do przodu. Nie jest zbyt mocny, ale piękny dla
      pracy zbiorowej. Jest to nauka dyplomacji i harmonii z otoczeniem. Unikaj
      nadwrażliwości na własny temat.
      Jednocześnie do 30 roku zycia w pierwszym szczycie o wibracji 4 z 13 - Wszystko
      jest bardzo stabilne i wolno się toczy, tworzą się fundamenty przyszłości.
      Szczyt wymaga pracy i nieustannej cierpliwości, pojawiają się ograniczenia. W
      grę może wchodzić przesadne zaangażowanie w pracę albo wręcz przeciwnie totalne
      lenistwo. Agresja.
      W tym szczycie wchodzi w wibrację 4 karmiczna 13, która powoduje porażki w
      swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7 z 16 czyli karmiczna waląca się wieża
      co może powodować rozpad związków.
      czyli praca w administracji jak najbardziej niezależnie od tego w życiu
      osobistym mniej różowo...
      Pozdrawiam
      • lilith_6 Re: kariera 04.01.06, 18:11
        Januszu, napisałeś:
        "Jednocześnie do 30 roku zycia w pierwszym szczycie o wibracji 4 z 13..."

Mam pytanie; dlaczego 4 z 13, skąd ta 13?
        Przecież I szczyt/wierzchołek oblicza się sumując miesiąc i dzień urodzenia -
        czyli w tym przypadku 11 + 11.
        Pozdrawiam serdecznie
        LiLith
        • janus50 Re: kariera 05.01.06, 09:22
          to proste... miesiąc urodzenia to jednocześnie pierwszy cykl. Pierwszy cykl
          nigdy nie realizuje się jako 11 lecz jako 2, tak więc 2 + 11 = 13 czyli 4 z 13..
          Pozdrwawiam
          PS.. Dobrze że jesteś czujna, to zmusza mnie do większej koncetracji i
          redukowania błędów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka