sinesik1 08.11.06, 12:20 Data to 14.10.1982 (precyzyjnie kilka sekund po północy). Zastanawia mnie zwłaszcza to, czemu rok 2006 był dla mnie kompletnie nieudany. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words Re: Prośba o interpretację 08.11.06, 15:49 ja mogę Ci powiedzieć... ze rok 2006 był rokiem pokuty. dlatego mało kto moze zaliczyc go do udanego. naszczescie od 1.11.2006 mamy nowy rok wicca i czuc wibracje 7-ki. nadchodza teraz 3 dobre lata pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba o interpretację 14.11.06, 11:10 14-10-1982 dzień urodzenia 14 - Jesteś twórczy, awanturniczy, możesz się czuć niezrozumiany przez innych. Obecne życie skonfrontuje cię z kategorią wolności; będziesz uczył się jak zachować własną wolność i nie ograniczać wolności innych. Twoje najważniejsze wyzwania to — nauka głębokiej refleksji, znalezienie równowagi materialnej i odkrycie swego powołania. Nie będzie to łatwe, gdyż jesteś wszechstronny i lubisz zmiany. pozytywnie: rozumowanie jest przyziemne, za to duch buja wysoko. Nie znosisz kłamstwa. Musisz dojść do równowagi między podświadomością a świadomością, między intelektem a duszą. Musisz rozpoznać swoje rzeczywiste potrzeby i przestać ulegać złudnym pragnieniom. negatywnie: ogromna nerwowość, jeżeli nie pozwolisz swemu umysłowi na odpoczynek. Impulsywność stanie się przyczyną problemów emocjonalnych, zdrowotnych i materialnych. data urodzenia - droga życia 44/8 - Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do rządzenia. Ma szansę wspiąć się na najwyższe szczeble drabiny społecznej, zdobyć władzę i bogactwa. Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest również zmysłem praktycznym i potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią tworząc wielkie, pełne rozmachu projekty. W działaniu wykazuje dużą dozę sprytu, posiada zawsze jasną wizję całości i nigdy nie pracuje w sposób chaotyczny. Jest to urodzony szef i przywódca, inteligentny, myślący w sposób chłodny i analityczny, w każdej sytuacji wykazujący równowagę emocjonalną i całkowicie panujący nad swym umysłem i ciałem. jeśli nie realizujesz się jako 44, wtedy wibracja drogi życia wynosi 8 - Jesteś osobą praktyczną, posiadasz ogromny zmysł organizacji i planowania, a także wystarczającą wytrwałość, by wyczekać na moment sukcesu. Z uporem zmierzasz do celu i nawet jeśli po drodze potkniesz się o jakieś przeszkody, nigdy nie będziesz się czuł pokonany. Twoja władza nad innymi bierze się z nabytej w poprzednich wcieleniach umiejętności nadawania formy energii, nie trwonienia jej bez potrzeby, lecz pomnażania jej mocy przez precyzyjne ukierunkowanie. Wiedza wewnętrzna o życiu i śmierci, o sprawiedliwości kosmicznej i konsekwencji skutków naszych poczynań powoduje, że nie identyfikujesz się emocjonalnie z żadną sytuacją. Oglądasz życie jak przez szklaną szybę. Dlatego postrzegany jesteś jako osoba „zimna”, choć w rzeczywistości jesteś czuły i opiekuńczy. We wszystko, co robisz, wkładasz dużo pasji, a poczucie, że panujesz nad sytuacją, popycha cię do mnożenia obowiązków. Dlatego też żyjesz w ciągłym napięciu. Ważne jest dla ciebie, by sytuacje były czyste i jasne, bez podtekstów. Wszystkie te cechy sprawiają, że masz zdolności do interesów, obracania pieniędzmi lub zarządzania wielkimi przedsięwzięciami. Jesteś znakomitym, lojalnym szefem; stanowczym i posiadającym umiejętność logicznego myślenia. Pełnisz rolę ojca, co daje innym poczucie bezpieczeństwa. Jedną z twoich najważniejszych lekcji jest zrozumienie natury pieniądza. Musisz uświadomić sobie, że jest on tylko umownym symbolem wyrażającym wymianę energetyczną między ludźmi, środkiem do realizacji celów. Przeszedłszy ten próg zrozumienia, masz szansę uzyskać wgląd w mistyczny wymiar rzeczywistości. Stajesz się wtedy znakomitym „przewodnikiem”, odbiorcą przekazów z innych wymiarów. Dlatego też wśród „ósemek” spotyka się wielkich mistyków. Realizując negatywną wibrację .ósemki”, będziesz osobą goniącą za pieniędzmi, twardą, okrutną, zimną i bezkompromisową. Możesz tyranizować otoczenie, wymuszać posłuszeństwo, bezustannie oceniać innych. Zamiast tworzyć, będziesz wprowadzać destrukcję, atmosferę zazdrości, nietolerancji, podekscytowania. do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 1 - Nauka niezależności, liczenia na samego siebie. Należy określić własną indywidualność tzn. rozpoznać swój potencjał i rozwijać go. Odkryć naszą unikalność, czyli to, co mamy niepowtarzalnego, czego nie ma nikt inny. Nauczyć się na tym opierać w każdej sytuacji. Zrozumieć, że poziom rozwoju, jaki można osiągnąć (a więc także pozycja społeczna) przychodzi w wyniku osobistego wysiłku, talentu i pracy. Dostrzec, że każdy jest niezbędny w swej inności, a więc że rywalizacja nie ma sensu. Nie należy zanadto liczyć na poparcie rodziny. negatywnie: może się wyrazić w osamotnieniu, trudnym dzieciństwie, problemach z ojcem lub bratem. jednocześnie do 28 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 6 - trzeba udźwignąć odpowiedzialność, wywiązywać się ze swych zobowiązań rodzinnych i zawodowych. Czas miłości, życia rodzinnego i sukcesu. Należy akceptować obowiązki, być wyrozumiałym i zgodnym. Równowaga musi być zachowana w każdej dziedzinie. Zbyt dużo obowiązków jak dla dziecka, które często zmuszone jest zajmować się rodzeństwem lub wykonywać inne prace domowe z powodu braku lub częstej nieobecności jednego z rodziców. Na ogół wcześnie zakłada rodzinę. pozytywnie: szczęśliwa rodzina, sukces, bezpieczeństwo. Kariera zawodowa, wyrażająca się w pełnieniu coraz bardziej odpowiedzialnych funkcji. cdn... Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba o interpretację 14.11.06, 11:14 cd czarne szczyty czyli wady z którym należy walczyć: główny 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałbym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. wtórne 3 i 4 3 - skłonność do gadulstwa lub popadania w gburstwo 4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja. rok 2006 to twój rok własny o wibracji 5 z 14 - 14 może być odpowiedzialna za brak stabilności, ciągłe wzloty i upadki, przyciąganie zdarzeń nagłych niespodziewanych, szczególnie że pokrywa się z dniem urodzenia 14 - wiec mogła być bardziej uciążliwa... Pozdrawiam Odpowiedz Link
sinesik1 Re: Prośba o interpretację 15.11.06, 19:18 Bardzo dziękuję, mam nadzieję, że to pomoże mi na przyszłość. Odpowiedz Link