zzzytkaaa Re: jakie iglaki najlepsze na balkon? 22.03.05, 11:31 dodzwoniłam się kiedyś do eksperta podczas programu "pytanie na śniadanie" i dowiedziłąm się,że kosodrzewina dobrze znosi balkon pzry ruchliwej ulicy (bo o taki pytałam), no i ,,,, klapa. schła jak diabli,więc ją pzresadziliśmy na dziąłkę i miewa się dobrze. sproboj moze Tobie się uda:) Odpowiedz Link
inkabe Re: jakie iglaki najlepsze na balkon? 28.03.05, 12:35 Hej, ja tez juz pare lat walcze z iglakami, ale z powodu zimy. Do tej pory wszystkie mi przemarzaly i :(((.W tym roku mialam cisa i w koncu ...hurrra! Przezyl i ma sie swietnie.Wiec polecam cisy.BTW sa rzadko spotykane i przez to godne zainteresowania.Pzdr Odpowiedz Link
chiara76 Re: jakie iglaki najlepsze na balkon? 28.03.05, 12:36 na przyszłość, polecam owinięcie doniczek na zimę, watolinką można to zrobić, aby korzenie w doniczkach nie przemarzły. Już drugą zimę tak robimy i jest ok. Odpowiedz Link
chiara76 Re: jakie iglaki najlepsze na balkon? 29.03.05, 16:17 my już dwa tygodnie temu podlewaliśmy iglaki na balkonie. Myślę, że już można, ale może ktoś się jeszcze wypowie, my to raczej na wyczucie robimy i odpukać , rosną ładnie:) Odpowiedz Link
haniabialas Re: jakie iglaki najlepsze na balkon? 07.04.05, 17:32 na balkon polecam jałowce. nie straszna im zima( jeżeli przed zima podleje sie je wodą i owinie np.agrowłókniną, przetrwają do wiosny) wada jest taka że doś wolno rosna i nie sa za wysokie. inne dobre rosliny na balkon to bukszpany ale tez bardzo wolno rosna. pozdrawiam Odpowiedz Link
mroofka_zet a cyprysiki? 11.04.05, 16:40 są takie w doniczkach np. w makro ale jak to rośnie i jak to chować? proszę o popmoc Odpowiedz Link