ada_zie 03.02.06, 08:43 ... może ktoś wie gdzie można kupić takie donice jak w tym centrum. Ogromne z jakiegoś metalu / blachy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozalia29 Re: donice w CH Arkadia... 06.02.06, 16:52 Ja wiem. Doniczki te były zaprojektowane przez zespół architektów pracujący przy projektowaniu tego Centrum Handlowego(jako wystrój wnętrza)i zostały wykonane na zamówienie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ada_zie Re: donice w CH Arkadia... 07.02.06, 07:08 Rozalio, to zdradź tajemnicę i podaj namiary na tego wykonawcę. Odpowiedz Link
rozalia29 Re: donice w CH Arkadia... 07.02.06, 17:34 Żadna tajemnica, ale ja niestety nie znam nazwy miejsca gdzie je wykonano. Popytam, jak się czegoś dowiem to napiszę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ada_zie Re: donice w CH Arkadia... 08.02.06, 07:56 Dziękuję i czekam. Bardzo mi zależy. Odpowiedz Link
rozalia29 Re: donice w CH Arkadia... 08.02.06, 19:14 Donice zostały zamówione przez francuska firmę zgodnie z projektem a wykonane były w Bułgarii. Poważnie. Nazwy wykonawcy nadal nie udało mi się ustalić. Bardzo Ci na tym zależy, mam drążyc temat dalej? Odpowiedz Link
ada_zie Re: donice w CH Arkadia... 09.02.06, 07:07 Nie, dziękuję za wyjaśnienie sprawy :))) Do Bulgarii nie udam się po doniczki ;)) A szkoda bo od dawna szukam czegoś takiego. Jeszcze raz dziękuję za to prywatne śledztwo. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
rozalia29 Re: donice w CH Arkadia... 09.02.06, 12:39 A do jaiego wnętrza potrzebne są te donice? I czy takie wielkie czy małe ale podobne? Do jakich kwiatów ?Może będę mogła pomóc. W razie czego pisz na pocztę rozalia29@gazeta.pl .Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jack9 Re: donice w CH Arkadia... 18.02.06, 19:48 Takie donice robi firma Puczyński kosztuja troche - takie o wymiarach 120 x60 kosztowały ok 3000 Odpowiedz Link
effi007 Re: donice w CH Arkadia... 24.02.06, 10:16 nie wiem jak wyglądają donice w arkadii, bo jakoś nie dojeżdżam w tę okolicę - poruszam się po południowych obrzeżach miasta, ale pomyslałam sobie, że to moga być takie blaszane donice z ciemnej jakby szaro-granatowej blachy - wyglądaja odjazdowo - widziałam takie u Tomaszewskiego w Alei Krakowskiej, w cenie zdecydowanie poniżej 500 pln przy duzych rozmiarach - nie pamiętam czy mieli takie ogromne. Odpowiedz Link