Gość: moflon IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.09.04, 17:53 ...a dokładniej w sylwestra. Gdzie wybrać się nad morze zimą, by świętować przełom lat wśród zlodzonych fal, a jednocześnie móc zwiedzić ciekawe miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ubik Re: Morze zimą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:57 no wlaśnie gdzie? Ja tez się wybieram (już w nowym roku), ale nie bardzo wiem gdzie warto byloby pojechac. W koncu to zima, kąpiele racej odpadają, a spacerować po plazy caly dzień raczej tez sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks43 Re: Morze zimą...UBIK27 IP: 80.50.26.* 28.12.04, 23:21 Jest takie miejsce, gdzie..... nawet zimą można kąpać się w wodach Bałtyku!!!!!!!!!!! Tak, tylko w Darłowie w Aquaparku Jan podgrzewana woda prosto z Bałtyku. Bałtyk dzisjaj był cudowny. Ja, za radą forumowicza Muska zatrzymałam się w Columbusie2000 (Musk, jeśli czytasz tego posta, to dzięki za info. o Columbusie2000. Internet rzeczywiście maja szybki i pozwalają z niego korzystać. Warunki też są iście królewskie). Czy masz jeszcze wątpliwości??????? Zimowe kąpiele tylko w Darłowie. Odpowiedz Link Zgłoś