zuzanna6 26.07.05, 23:22 proponuję dyskutowac w nocy na jednym watku, łatwiej sie odnajdziemy po nocy i szybciej bedzie, co? moze po 23.00 wskakujmy tu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:23 i szybciej bedzie, bo zaraz spac trzeba isc Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:23 a jak zaczną straszyc to lepiej tu sie uchowac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:25 musimy dokonczyc tematy rozpoczete na tamtych wątkach co jadłes na kolacje? czy podoba ci sie moja bużka krocząca za mną? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:27 usłyszysz kochana elle, a jak tobie buzka moja sie podoba, to wszystko dzieki wam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai zlotko 26.07.05, 23:32 moje kochane,zuzanno,jak tu wesolo jest przez ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:27 na kolacyjke jogucik i to nie jeden hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:27 i znowu o zarelku! no wlasnie co jedliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:29 ja miałam nie jeść dltego tak ukradkiem kromala z pomodorkiem zeby tak troszeczke zoładek oszukac, mam nie jadac kolacji, a problem polega na tym, ze rano to mi sie nie chce jeść Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:34 nie, nie jestem na diecie, po zimie zostało mi troche za duzo tu i tam i postanowiłam latem to zgubic - ruch, rowerek i nie objadac sie, to wszystko i wlasciwie wszystko wychodzi, staram sie byc w ruchu, nie objadam sie, za słodyczami to wogóle nie przepadam, ale wieczorem jak ostatnoi tu długo siedze to strasznie chce mi sie jeść, cały dzień bez problemu, ale wieczorem... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:38 ten kto nie przepada za slodyczami to szczesliwiec,to jest moja wielka slabosc, te cholerne slodycze! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:46 Opowiadasz glupoty. Ten kto nieprzepada za slodyczami to nie wie co traci :P Zal mi takich ludzi. A ze cos tu i owdzie sie wiecej pojawia po slodyczach, no coz, nic za darmo. Chociaz ja ciagle mam niedowage :P a slodyczy sobie nieodmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:47 yhy, rozumiem cie zmiana tematu - wiesz jak ogladam zdjęcia z beskid to te wszystkie widoki maja w tle góry, to takie piękne i niezwykłe u nas pola, równiny....równiny.... chociaz po lasach satez rózne wzniesienia i wąwozy i górki do zdobyacia, takie małe , polodowcowe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:51 jesli ktoś nie ma tendencji do tycia to niech sobie je słodyczy do woli i pewnie ze zazroszczę, jedzenie jest dla mnie przyjemnością, wlelką, a ze jeszcze mi przyjemniej jak kazdy mowi ze nic sie nie zmieniam, ze nie wyglądam na swoje lata, to wiem ze prze to tez ze musze dbac o figure, a jesli sie dba by cos zjeśc hi hi hi, aby sie najesc to wkoncu zapomina sie o słodyczach hi hi hi, kocham chleb i ziemniaki, słodyczy moze nie byc Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:56 jestem,czytam i sie ładuje przed nocnym starszeniem Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 26.07.05, 23:58 o jestes bracie duchowy, to do 24.00 wytrzymamy, a potem spadamy juz, nie? trzeba sie wyspac Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 27.07.05, 00:06 bardzo piekne,ale to trzeba na wlasne oczy zobaczyc hehe,warto !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ups 26 500 27.07.05, 00:11 ale to moze pokaze sie wpis typu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ups 26 500 27.07.05, 00:15 to co aleks, robimy rząd i spadamy stąd trzymaj sie dzielnie i wszystkiego dobrego dobranoc tobie i Ellenai dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ups 26 500 27.07.05, 00:15 wszystko mozliwe,pewnie poszla poukladac jogurty w lodowce Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ups 26 500 27.07.05, 00:17 tyle o tym jedzeniu było, moze i beidaczka podjada a Okowitka spi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ups 26 500 27.07.05, 00:22 trzymaj sie ,milego wypadu nad morze Ci zycze ,czesc ,dzieki za klikanie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ups 26 500 27.07.05, 04:56 ja jechalam do domu jak wyscie tutaj tak rozrabiali! mam nadzieje,ze jutro tez tak popiszemy ostro! nowe alternatywne forum GORLICE!! Nowy Sacz [']-JPII Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ups 26 500 29.07.05, 16:33 no bo nie bylo ciebie:(bez ciebie strasznie smutno jest! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ups 26 500 29.07.05, 21:03 mialem na mysli Zuze hehe,ale Tobie tez nic nie brakuje w rozrabianiu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 29.07.05, 22:43 chyba tej nocy nie dam rady pociągnąc tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 29.07.05, 22:56 cos wymiekacie dzisiaj,aleks chyba juz spi! ale ja tez cos kiepsko sie dzis czuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 30.07.05, 08:09 a ja siedzialam i ogladalam wieczorem million dollar baby z hilary swank i clintem eastwoodem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 02.08.05, 00:44 to juz chyba nocka,na forum pustki,pewnie juz spicie,wiec nie pozostaje nic innego jak pojsc sie polozyc spac,milej nocki. na kogo dzisiaj przypada straszenie na forum ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: NOCNY WĄTEK 02.08.05, 02:50 Ja wam opowiem jak to mnie straszylo Bywalem dosyc czesto w sasiedniej wsi u rodziny,a na tej drodze byly dwa wypadki smiertelne,oto jade sobie na rowerze byla chyba 11:30 w nocy,i kiedy dojezdzam do tego miejsca gdzie byl wypadek cos z przeciwnej strony na mnie leci,wysokie i cienkie,ludzie,wlosy mi stanely,malo nie krzycze,a to kolo mnie przelecialo,a za tym drugie cos podobne,wiecie co to bylo?Z mojej wsi chlopaki wracali tez do domu,ten pierwszy,jadac tez na rowerze,stal na pedalach,a wysoki jest moze 185 cm,i jeszcze marynarke mial na glowie bo mu zimno bylo,cholera jasna a ja tyle strachu sie najadl,moze w dwa tyg.po tym spotkalem ich i mi powiedzieli ze to oni,ale tez mieli pietra ,bo akurat to miejsce smiertelne. A jeszcze opowiem kiedys,ale prawdziwa historie"duchowa"jak straszylo,kurka siwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 02.08.05, 02:57 dobra historia dunajec! o matko!wyobrazam sobie stracha! opowiedz te druga historie!koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: NOCNY WĄTEK 03.08.05, 03:00 Tak,opowiem,jest to najprawdziwsza prawda jezeli tak mozna powiedziec, Oto w mojej wsi tz,ok.3km za wsia,zmarl gospodarz ktory mieszkal z zona,dzieci i rodzina mieszkali juz we wsi,i okolo 3 mies.po rozchodzi sie wiadomosc "straszy",jego zona zaklina sie ze to prawda,jego syn pewnego dnia byl tam i rzeczywiscie po strychu cos chodzi ,dudni i cos tam jeszcze,ale bojac sie wejsc sam na strych,czekal az moze ktos bedzie szedl z pola do wsi to wejdzie z nim,no i doczekal sie,jeden robotnik lesny szedl puzno do domu,gdy syn tego co zmarl mowi mu co sie dzieje,zgodzil sie i poszedl z nim,mial lampke elektryczna{nie bylo pradu jeszcze}i wchodza na strych,a tam co?Cos lezy na spichlerzu na zboze,i dudniacym glosem gada,NIE SWIEC NA MNIE BO JAK MNIE ZOBACZYCIE TO POMRZECIE,ci dostali stracha,nie tylko ze nie swiecili na ducha ale uciekli,przez pare miesiecy to sie dzialo,malo kto tam zachodzil,ludzie normalnie sie bali.Az pewnego dnia moja ciotka,byle czego ta kobieta sie nie bala,miala wlasnie przygode z duchem,byla ona saiadka tego gospodarstwa ale tylko z polem bo mieszkala juz we wsi. Oto pewnego dnia....CDN.jezeli bedziecie uwazali ze warto,bo i moja osoba tam zamieszana. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai dunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajec! 03.08.05, 05:40 ale mnie wystawiasz na wielka probe cierpliwosci! no co dalej bylo!???????// Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajec! 03.08.05, 17:00 musimy czekac caaaaaaaaaaly dzien na reszte! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajec! 04.08.05, 00:17 czekam,ale jak zasne przeczytam rano Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajec! 04.08.05, 01:19 a ja czekam teraz ale on sie cos nie pojawia! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: dunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajec! 04.08.05, 02:09 Jestem,pozno bo maluje pokoj,i to schodzi. To co opisuje,byl fakt,a dzialo sie to okolo 1go roku,z lat temu ponad 30i,ja to w skrocie i nie fachowo ale, Do tamtego dodam jeszcze ze syn straszacego pare razy prosil i blagal podobno na kolanach zeby dal spokoj,gdzie tam, Oto moja ciotka robiac na polu bylo to pod jesien,naraz widzi niesamowicie wielki ptak siada na drzewie{olcha},drzewo to ugina sie az prawie do ziemi,i co dziwne nie lamie sie,i to dziwo schodzi z drzewa i do ciotki,no tego to juz za wiele bylo,ciotka w krzyk,widly czy grabie poszcza z rak i wnogi do wsi,po przyjsciu do domu mowi to wszystko wujkowi i synowi,ci nie za bardza chca wierzyc ale ciotka nie wyglada na chora tylko przestraszona,jeszcze tego samego dnia,ciotka jest u mnie w domu i opowiada ojcu co ja spotkalo,ojciec tez nie wierzy,ale opowiadanie robi swoje,po paru dniach ja spotykam kuzyna a on mi mowi ,ze przez pare dni bedzie tam chodzil do tego domu bo chce sie przekonac,a moze i jego tez bedzie straszyc?Ja mu mowie,ze jutro po kinie{raz w tyg.objazdowe}namowie paru chlopakow i tez przyjdziemy,tak tez sie stalo,nazajutrz zaszlismy chyba 5iu chlopakow ok,22 godz,do tego domu,posiadali i czekamy,bedzie straszyc?Czekamy ok godz.zaczynamy sie wiercic,to ktorys na pole wyszedl,a tu nic,gospodyni mowi do nas zeby byc cicho,kilkanascie minut spokuj a potem na nowo,a mielismy na sobie takie ortalionowe kurtki ktore szelescialy przy kazdym ruchu,moda heh.gdzies ok 23:40 gospodyni do nas mowi,badzcie cicho do cholery bo ducha wystraszycie,no kurka siwa mnie tego tez bylo za wiele i mowie do chlopakow,ja tu nie przyszedl ducha straszyc,ide do domu,jeden poszedl ze mna a reszta zostala,ale i oni po paru minutach tez sie wyniosla,zostal tylko kuzyn do rana,na drugi dzien pytam go,i co?Bylo Cos? Ten mi gada ze tak,a co ?pytam,a ten ze KOTY,zaczele lapac myszy ,bylo 5c kotow,a myszow jak to w zabudowaniach a jeszcze w polu,zaswiecilem lampka mowi bo chalas sie robil i widze ze koty wyszly na lowy. Ale niedlugo potem ta kobieta przeniosla sie do wsi bo rzeczywiscie cos tam od czasu do czasu sie dzialo,moze dopuki bylo zboze w spichlerzu?albo cos inne wartosciowe?Cholera wie,tak ze jak juz tam nikt nie mieszkal straszyc przestalo a wy co myslicie na ten temat?Jest to mozliwe,ja powiem szczerze,nie wierze choc tam bylem,ludzie opowiadali cuda,ale ja wiem?A moze? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajec! 04.08.05, 02:59 hehe dobre!!!!! kotow sie nie spodziewalam,myslalam ze to ktos kawal sobie glupi robil!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajec! 05.08.05, 00:18 kto dzisiaj straszy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Re straszy dzis kto ???? 05.08.05, 02:47 Ellen,kiedy to nie tylko koty byly,tam rzeczywiscie sie cos dzialo niezwyklego,tylko kto to wytlumaczy co sie dzialo?Oto jest pytanie,potem to tak wyszlo,koty,no bo na cos albo kogos trzeba zwalic,prawda?Bez straszenia dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Re straszy dzis kto ???? 05.08.05, 05:12 e to jakies zwierze bylo!!!!!!!!!!!!!ja nie wierze w duchy Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Re straszy dzis kto ???? 06.08.05, 03:06 Wlasnie,ja tez nie,dlugo nie chcialem o tym pisac,a jednak wyobras sobie tam cos bylo,co?Tez tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Re straszy dzis kto ???? 06.08.05, 03:32 e heh,tak czy innaczej,lubie takie historie! nowe alternatywne forum GORLICE!! Nowy Sacz [']-JPII Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Re straszy dzis kto ???? 06.08.05, 09:59 ja tez lubię, tylko szkoda, ze potem jak jestem w ciemnościach sama to mi się przypominaja Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Re straszy dzis kto ???? 06.08.05, 14:58 no bo ostatnio nie przychodzisz na net w nocy klikac,to same jestesmy i sie boimy heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re straszy dzis kto ???? 06.08.05, 22:36 to jeszcze nie noc,ale Was i tak nie ma ,wiec zmykam ,czesc postraszcie choc troszke Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Re straszy dzis kto ???? 07.08.05, 19:31 niestety pozno do domu wrocilam i w dodatku padnieta!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 07.08.05, 11:57 wiesz, aleks jak to jest w zyciu, czasami gdzies w nocy człowiek jest sam... ostatnio troche fruwam tu i ówdzie i dlatego z wami w nocy nie strasze, troche musze wykorzystac to lato, nawet jesli grymasi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 07.08.05, 19:32 ale z nami tez badz,tak sie cicho tu zrobilo ostatnio:( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 07.08.05, 23:03 fajnie,auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,u mnie 3 pm,nie ma jak sie bac Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 08.08.05, 22:23 tak to wyja mlode wilczyce hehe uciekam ,milego starszenia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 23.08.05, 00:04 nie spać, pisac, pisac a nawet o ble czym, ale pisac pozdrawiac sie i cieszyc ze wróciłam hello jest tu kto??????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 23.08.05, 00:20 jestem,jestem! przychodz czesciej,widze ze wracacie na forum,huraa Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 23.08.05, 17:58 boisz sie aleks bardziej wilka czy ducha? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 23.08.05, 19:39 bo ja wiem ?????,przyznam,ze ani z jednym ,ani drugim nie mialem stycznosci i lepiej niech tak pozostanie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 23.08.05, 20:10 no masz racje, nie pchaj sie do duchow i wilkow i innych strasznych rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 25.08.05, 22:19 jestem, troche duchem, troche wilkiem hi hi hi, a bojcie sie kochani Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 28.08.05, 09:03 trzeba sie w plener udac, ostatnim tchnieniem lata pocieszyć, a wieczorkiem...moze spotkamy sie na straszeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 28.08.05, 09:43 ja tez koncze kawke,pakuje rowerek i jade do lasu milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: NOCNY WĄTEK 29.08.05, 00:07 Zuza,juz po polnocy,nie mozesz mnie postraszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: NOCNY WĄTEK 29.08.05, 01:47 Wlasnie,gdzie ta Zuzka?Przestraszylo ja cos? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 29.08.05, 04:19 takie pustki tu nastaly ze az sie martwie o forum! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 29.08.05, 09:24 bo jest o co !!! z Zuzia to faktycznie nie wiadomo co sie stalo,pewnie jeszcze nie wrocila z wyprawy za miasto ,ktora miala w planie,ale mam nadzieje ze sie znajdzie przeciez w koncu,ktos starszyc musi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 30.08.05, 00:38 bo zuzanna jest najlepsza do straszenia a jej tu nie ma ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 30.08.05, 09:15 pewnie sie nie moze rozstac z latem,plaza i morzem,wroci Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 31.08.05, 21:25 pozdrawiam wszystkich straszonych i straszących, nie zostane dziś z wami, ide skupic sie na relacjach z Gdańska, piekny koncert, wzrusza mnie to swięto solidarności Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 31.08.05, 22:13 rozumiemy zuzanno,dobrze ze jestes z nami choc na wpis albo dwa,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 31.08.05, 23:22 zazdroszcze Ci,ze mozesz tam byc na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: NOCNY WĄTEK 01.09.05, 02:13 No tak,Zuzka przestala straszyc,to i ja przestane sie bac. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 01.09.05, 04:53 e dunajec,jeszcze przestaniesz pisac na forum a to niedobrze by bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 14.09.05, 00:34 chyba sie objadacie ,bo nikogo nie widac,co z Wami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 14.09.05, 03:39 e tam,od razu przestraszyli sie,nie,po prostu szwendali sie gdzie inndziej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: NOCNY WĄTEK 14.09.05, 21:56 Zuza,a nie zaplatalas sie w czyjes nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 14.09.05, 22:51 to by takie zle nie bylo,czasem mozna sie zaplatac Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 15.09.05, 08:18 ani kota,ani psa ,ktos zawsze sie znajdzie tylko trzeba poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: NOCNY WĄTEK 15.09.05, 18:15 hi hi hi z nocnego wątku zrobił się nocny zakątek - ech....łóżko, cudowna rzecz....nogi, ba...najgorzej jak przez sen kopią Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 15.09.05, 18:31 nogi owinac w przescieradlo i nie beda kopac Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 16.09.05, 00:17 mialo straszyc i co ????? nie ma komu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 16.09.05, 06:02 no nie straszy a ja sie szarpie z kompem,kurde wira zlapalam jakiegos! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 16.09.05, 16:04 o matko mowie ci,tragedia,komp mi wolno chodzi,krew mnie zalewa eh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 17.09.05, 23:55 ciemna nocka,a Was nie ma ,co ja biedny poczne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NOCNY WĄTEK 18.09.05, 00:17 jestem,jestem! kolo ogorkow robie,duzo ich mam! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: NOCNY WĄTEK 18.09.05, 00:37 a sloiki Masz ?? czy w beczce bedziesz kisic,a moze tylko mizeria di obiadku Odpowiedz Link Zgłoś