darino 24.02.06, 14:06 Czy w tym roku również odbędzie się w GOK-u konkurs na najładniejsze pisanki i wypieki świąteczne ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny113 Re: czy będzie konkurs w GOK-u ? 15.03.06, 13:42 Pozdrawiam! Oczywiście, że konkursy się odbędą. Odpowiedz Link
nina40 Re:pisanki 15.03.06, 19:47 Kiedyś udało mi się, będąc w Birczy przed Wielkanocą, kupić w jednym ze sklepów pisanki malowane przez mieszkankę gminy. Byłe prześliczne, wykonywane róznymi technikami. Pomyślałam,że wcześniej może brały udział w tym konkursie. Warto organizować takie konkursy dla podtrzymania zwyczajów i nagradzania talentów. Odpowiedz Link
dymek25 Re: czy będzie konkurs w GOK-u ? 18.03.06, 12:13 Mam propozycję,by wszystko sfotografować plus palemki wielkanocne i umieścić na forum. Chętnie kupiłabym coś dla siebie,jeśli nie w tym, to w przyszłym roku. A może by powstała Galeria twórcóww ludowych z Birczy?Mogło by to pomóc w propagowaniu turystyki (tak jak mapka dojazdu wg propozycji internautki ze strony gminnej). Odpowiedz Link
darino Re: czy będzie konkurs w GOK-u ? 18.03.06, 12:46 Trzeba zapytac Pola o wykonalnośc tego pomysłu. Odpowiedz Link