icykowa 08.01.07, 23:05 jakie jest wasze zdanie na temat dyrektorowania Pani Pankiewicz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malkontencica Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 09.01.07, 10:03 Ta postac chyba nie wymaga komentarza, to jedna wielka porazka systemu oswiaty w gminie. Niekompetencja, calkowite oderwanie od rzeczywistosci, brak jakiejkolwiek decyzyjnosci i pozytywnych reakcji na problemy szkoly i poza nia czyli tzw. apoteoza swietego spokoju. Nie takich postaw oczekujemy. Jestem na nie Odpowiedz Link
1igor Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 09.01.07, 20:13 Nie krtyykował bym tak od razu pani dyrektor. Nikt przecież z nauczycieli którzy pracuja w tej szkole, nie obrzuca pani dyrektor takimi komentarzami.Pozdro)))))))))))) Odpowiedz Link
malkontencica Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 10.01.07, 08:44 Wybacz ale spojrzenie na pewne sprawy rodziców bywa że znacznie różni sie od poglądów dzieci :) Odpowiedz Link
savage6 Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 10.01.07, 17:13 Częsci rodziców... hmm a może częsci grona pedagogicznego cóż ludzie bywają zawistni szczególnie jesli chodzi o kasę i władzę we wszystkich srodowiskach to widac ale najwyrażniej wsród nauczycieli i polityków POZDRO Odpowiedz Link
sirpumpernikiel Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 09.01.07, 20:17 I znowu się czepiacie. Pani Pankiewicz to spoko kobieta. Jak odpowiadałem z fizyki to patrzyła sie przez okno i spoglądała na plebanię i zawsze dostawałem 5 z odpowiedzi :) Odpowiedz Link
cosinus1 Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 10.01.07, 12:12 Opinie o pani dyr. Cz. P. są niesprawiedliwe i krzywdzące i prawdopodobnie są wynikiem zapotrzebowania "przegranych i zawiedzionych". Nie wchodzi w układy, nie zionie nienawiścią do nikogo, nie uprzedza się do ludzi, nie kłamie i nie obraża się na chamów, którzy wykorzystują to, że nie potrafi krzyczeć, tupać, oczerniać, intrygować. Odpowiedz Link
hellboy_69 Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 11.01.07, 00:42 malkotencica napisała: > Ta postac chyba nie wymaga komentarza, to jedna wielka porazka systemu oswiaty > w gminie. Niekompetencja, calkowite oderwanie od rzeczywistosci, brak > jakiejkolwiek decyzyjnosci i pozytywnych reakcji na problemy szkoly i poza nia > czyli tzw. apoteoza swietego spokoju. Nie takich postaw oczekujemy. Bardzo ciekawa teoria(confused). W zasadzie mineły "lata świetlne" odkąd opuscilem progi szkoły podstawowej w Birczy ale wciąż pamiętam lekcje fizyki z Pania dyrektor Pankiewicz. Musze powiedziec że wynioslem z tej szkoły bardzo dobre podstawy fizyki. Dzieki temu w liceum fizyka wchodzila lekko no i na polibudzie bez najmnieszych problemów przebrnąłem przez ten przedmiot. Generalnie podstawówke w Birczy wspominam bardzo pozytywnie. Cała ekipa nauczycieli była wporzo. I wielu ludzi z mojego rocznika takze zdobylo lub zdobywa jeszcze swietne wyksztalcenie i dobrze wspominaja czasy podstawówki szczegolnie polski z panem Romkiem, matme z panem Potocznym, pana wicedyr Górniego & etc. A jak to mówia wiedze buduję się od podstaw. Zawsze tez w szkole duzo się działo. Wiele imprez kulturalno - sportowych. To wlaśnie w tej szkole widziałem po raz pierwszy komputer. Było nawet jakies kółko informatyczne, matematyczne, fizyczne( O DZIWO! ) Tak btw. myśle ze szkoła w birczy ma najlepszego informatyka w całej gminie(mowa oczywiscie o panu Szadkowskim). Dzieki temu dzisiaj programuje procesory, mikrokontrolery,generalnie branża IT to moj żywioł i żyje sobie bardzo dobrze z dala od birczańskich sporów i kłutni. :P Zaglądam sobie czasami na forum żeby byc na bierząco z newsami. Ale jak widze takie bzdurne posty jak post malkotencicy to mi się słabo robi. "porażka systemu oświaty" <??> ja przebrnalem przez caly system oświaty i majac na myśli caly nie mowie o 8 latach podstawówki + 4 latach liceum tylko jeszcze studia na panstwowej uczelni i mysle ze wiem kogo mozna nazywac "porazka systemu oswiaty"/ No ale teraz to sie ludziom w glowach przewraca skoro maja takie wzorce jak Giertych ktory btw jest wielka porazka systemu oswiaty:P Niekompetencja?? - za moich czasow to z kazdgo rocznika z fizyki co najmniej 3 osoby dostawaly sie na 2 stopien olimpiad z fizyki ( a niby kto nas nauczal tego przedmiotu) Mysle ze pisac obelgi kazdy z nas potrafi, szczegolnie bezosobowo za kurtyna swiatlowodu dsl'a i monitorka, ale moze troche przykladow i wyjasnien?? :P pozdrawiam Birczanska ekipe & pozdro dla savage6 Odpowiedz Link
carexic Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 11.01.07, 11:46 Witam:) Zgadzam się z opinią helloboya_69. Pani Dyrektor Pankiewicz przede wszystkim starała się i stara aby w Zespole Szkół było jak najlepiej. To za jej głową powstał m.in. Radiowęzeł szkolny, zostało zakupione nagłośnienie do szkoły , umożliwiła uczniom wyjazdy na Biwaki itp. prze zakup sprzętu turystycznego i wiele innych rzeczy. Dlatego też uważam że opinie negatywne na jej temat są niesłuszne. Ja czasy spędzone w szkole podstawowej i średniej w Birczy wspominam dobrze i wcale nieprawdą jest że poziom nauczania jest cienki. Świadczy o tym choćby fakt że co roku przynajmniej jeden uczeń szkoły średniej otrzymuje Stypendium Prezesa Rady Ministrów a jego zdobycie to nie taka prosta sprawa a byli tacy co mieli je trzykrotnie.... A to raczej nie świadczy chyba o niskim poziomie nauczania i niekompetencji Pani dyrektor. Pozdrowienia dla wszystkich znajomych z Birczy:) Odpowiedz Link
savage6 Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 09.01.07, 23:08 Bardzo miła i kompetentna osoba Odpowiedz Link
delta218 Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 10.01.07, 00:03 dla mnie Ok jestem na tak!!!!!! Odpowiedz Link
gburia1 Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 10.01.07, 16:35 jasne żę jest fajna czego sie jej czepiaćie brak wam juz tematów do pisania.Ciekawszym tematem jest juz pisanie o beznzadziejnych polowniach na dziki lub jelenie żeby napchać tłuste telbuchy i wycinanie choinek które muszą rosnąc 23 lat żeby potem durni ludzie wycinali na tydzień i potem wywalali, dlatego tylko że podoba im się zapach.Nie lepiej jest kupić sztuczną. Odpowiedz Link
sirpumpernikiel Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 10.01.07, 21:55 Ja bardzo mile wspominam fizykę z Panią Pankiewicz więc nie mam nic złego do zarzucenia. To co wyżej napisałem to był głupi żart z mojej strony o którym słyszałem od innych. Przepraszam. Osobiście do Pankiewicz nic nie mam i uważam ją za fajną, miłą i serdeczną osobę. Odpowiedz Link
strikemedead Re: Pani dyrektor Czesława Pankiewicz 11.01.07, 23:56 jedyne co mozna powiedziec na temat dyrektorowonia Pani C.P. to PELEN PROFESJONALIZM... poza tym to prawdziwy pedagog rozumiejacy sprawy uczniow i zarazem wspaniala kobieta ...pozdrawiam Odpowiedz Link