igab 17.09.04, 17:48 A co tu nikt nie zagląda? Hey ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksk40 Re: Pozdrowienia z Radomia 19.09.04, 13:24 witam serdecznie, też sie dziwię.Jestem z drugiego końca Polski /Szczecin/.Może jakos rozruszmy buskowian? Odpowiedz Link Zgłoś
igab Re: Pozdrowienia z Radomia 20.09.04, 17:39 No nie wiem czy się uda. Podstawą powodzenia musi być zaangażowanie "tubylców". Odpowiedz Link Zgłoś
dqx Re: Pozdrowienia z Radomia 21.09.04, 08:39 Radomianie, fajnie że chcecie rozruszać tubylców. Ja jako jeden z nich już się rozkręcam. Pozdro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksk40 Re: Pozdrowienia z Radomia 21.09.04, 20:18 Nie tylko Radomianie chcą Was rozkręcić! A Szczecin nie pozdrowisz?U mnie już jesień szaro, buro i deszczowo.Miło by dostać jakieś cieplutkie pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
igab Re: Pozdrowienia z Radomia 21.09.04, 21:55 No super ,że jest "tubylec". Pozdrawiam ciepło Busko i Szczecin. W Radomiu zimno ale już nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
ksk40 Re: Pozdrowienia z Radomia 22.09.04, 09:41 Witajcie Wszyscy , Szczecin pięknie dziękuje za życzenia Pogoda w Szczecinie typowo jesienna, szaro, buro i wietrznie a słońce to chyba się "zmęczyło" i nie chce świecić.Oj słoneczko własnie sie przestraszyło i świeci. W Buski byłam bardzo dawno co sie tam ciekawego dzieje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś