magdary 11.12.09, 07:08 gdzie w Piasecznie dostanę świeże ryby? oprócz Auchan? mam dość mrożonych, z których zostaje mi tylko woda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorasia1 Re: świeże ryby 11.12.09, 11:50 Zawsze jest coś świeżego - może nie duży wybór ale pstrągi, dorsze, łosoś czy flądry są. A często są też jakieś mniej popularne. Całe, tuszki albo płaty. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: świeże ryby 11.12.09, 12:20 męźa trzeba na dorsze wygonic:-)odkąd mój złapał bakcyla wypraw dorszowych srednio co dwa miesiace to w domu świezych ryb mam pod dostatkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorasia1 Re: świeże ryby 11.12.09, 12:36 No ta... mój od kilku lat odgraża się, że sobie kupi wędkę i będzie skoro świt chodził na ryby...Bardzo chciałabym to zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz002 Re: świeże ryby 11.12.09, 15:41 joanna266 napisała: > męźa trzeba na dorsze wygonic:-)odkąd mój złapał bakcyla wypraw > dorszowych srednio co dwa miesiace to w domu świezych ryb mam pod > dostatkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: świeże ryby 11.12.09, 17:38 a on czasem szuka partnera na dorsze:-)ale li i jedynie na nie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: świeże ryby 12.12.09, 18:15 magdary napisała: > gdzie w Piasecznie dostanę świeże ryby? oprócz Auchan? > mam dość mrożonych, z których zostaje mi tylko woda. Na targu w każdy wtorek i piątek stoi facet i ma świeże rybki, ma też żywe. Wybór jest spory od leszczy, po liny, szczupaki, sandacze, karasie itp. W środy i soboty na targowisku Grapa w Konstancinie Jeziornie jest stoisko ze świeżymi rybami i tam podobnie, często ma sumy, jesiotry, karpie. Wybór jest, jak świeże tylko kupuję na ww targowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś