Dodaj do ulubionych

Wyniki Wyborów na Burmistrza i do Rady

23.11.10, 09:31
NA stronie Gminy są już podane wyniki piaseczno.eu/index.php?mnu=91&id=1771

PO wygrała zdecydowanie. Ma 10 radnych w Radzie Miejskiej (na 23, inne komitety mają nie więcej niż 3 radnych), a Zdzisław Lis wygrał I turę. W II turze 5 grudnia zmierzy się on z Józefem "Józkiem" Zalewskim
Obserwuj wątek
    • magdary Re: Wyniki Wyborów na Burmistrza i do Rady 23.11.10, 09:42
      czy tylko u mnie strona Gminy wygląda.. dziwnie?
      • drzejms-buond Re: Wyniki Wyborów na Burmistrza i do Rady 23.11.10, 09:58
        I znowu zostaję zmuszony do głosowania na kogoś , kto jest mi zupełnie obojętny
        i nie wiem jakie ma dokonania.

u mnie od 2 minut- nie wygląda . LOADING się zaciął.na tej stronie www to normalne
        • magdary Re: Wyniki Wyborów na Burmistrza i do Rady 23.11.10, 10:04
          zawsze mozna skreślić obu.

strona chyba zawisła na amen.
          • drzejms-buond Re: Wyniki Wyborów na Burmistrza i do Rady 23.11.10, 10:47
            ja nie wiem czemu tekst w pdf musi tyle ważyć? i czemu właściwie umieszczają to w tym formacie? Z drugiej strony i tak dobrze że nie w wordzie.
            HALO! szanowna Gminno Promocjo! POBUDKAAAAAAAAA!

komputer mi się wiesza od tych waszych pedeefów

Przy okazji, przełączanie stron działa tylko po dwukrotnym kliknięciu i odświeżeniu strony.
            Czy tylko ja tak mam?

• magdary Re: Wyniki Wyborów na Burmistrza i do Rady 23.11.10, 10:49
              ściągnełam. uff..
              pewnie najwiecej waża podpisy ;)
              • drzejms-buond Re: Wyniki Wyborów na Burmistrza i do Rady 23.11.10, 13:33
                to opowiedz własnymi słowami, kto wszedł był do rady?
                ;]
                • magdary Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 13:42
                  Hubl Andrzej
                  Nowocin-Kolwaczyk Katarzyna
                  Obłoza Piotr
                  Orłowska Grażyna
                  Szweycer Elżbieta
                  Wierzchowski Józef
                  Woźniak Magdalena
                  Żegliński Jacek

Borowska Teresa
                  Dudek Krzysztof
                  Markowska Bożena
                  Mizerski Andrzej
                  Mucha Zbigniew
                  Putkiewicz Daniel
                  Wysocka - Jońska Dorota

Kaczorowski Wojciech
                  Kalicińska Honorata
                  Kamiński Łukasz
                  Kłos Dorota
                  Krzyżewska Hanna
                  Rosłon Antoni
                  Słowik Mariusz
                  Swat Andrzej
                  • tomjani Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 13:47
                    No a Greg Zorbas, ten od kibla w Górze Kalwarii którego zielonamysz polecała - gdzie jest, bo się pogubiłem? Kandydował do innego ciała (Sejmiku?), przepadł, a może PO go wykreśliła z listy, jako zbyt niezależnego?
                    • magdary Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 13:48
                      to sa wyniki do Rady Gminy może do powiatowej startował?
                      • drzejms-buond Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 13:51
                        o dzięki!
                        z całego zestawu coś mi nazwisko Orłowska mówi, to ta pani z Biblioteki w Dolnym?

a do rady powiatu też już są wyniki ale tu w pliku RAR, który u mnie się nie otwiera.
                        • drzejms-buond Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 13:52
                          zaraz, stop..to jest lista do Rady Gminy?

ałć!

• magdary Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 13:57
                            Yes. nazwiska spisałam z protokołu z wyborów do Rady Gminy.
                            powiatowej nie widziałam na oczy. wyslij mi rar to otworzę i przepisze.
                            • magdary Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 13:59

protokol z wyborów do rady gminy - nazwa pliku
                              wybory do rady gminy / miejskiej ( gminy skreslone )- nagłowek dokumentu
                              • zielonamysz Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 15:49
                                Zorbas do sejmiku startowal. Ta Gr Orłowska to chyba nauczycielka z Zalesia a nie bibliotekarka. To Podlaski nie wszedl? Przynajmniej tyle.Facet mial 4 interpelacje w ciagu czterech lat i zyskal 4 x wiecej glosow niz pan Burzynski ktory mial ich kilkadziesiat.
                                • magdary Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 16:06
                                  Orłowska kiedyś w 5 uczyła. za moich młodych czasów :D
                                  • agnieszqa Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 16:54
                                    p. orłowska uczy w piątce klasy 1-3 (dawniej wf dziewczęcy). chyba że to nie ta ;))
                                    • fucking_awesome Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 18:11
                                      agnieszqa napisała:
                                      > p. orłowska uczy w piątce klasy 1-3 (dawniej wf dziewczęcy). chyba że to nie ta
                                      > ;))

Wielkie, rude... To na 100% ona.
                  • babazzamiedzy Re: Wyniki Wyborów do Rady 23.11.10, 13:51
                    No super!!! Jest kilka znajomych nazwisk, których miałam nadzieję już nie oglądać - Swat, Kaczorowski...czyli nie ma co liczyć na to, że będzie lepiej.
    • magdary Rada Powiatu 23.11.10, 20:24
      Dąbek
      Kosakowski
      Krawczyński
      Leniec J.
      Obłąkowska
      Rasiński
      Słowik ( pani )
      Zalewski
      Kandyba
      Lis Z.
      Ołdakowski
      Zchariasz
      Dunin
      Rutowicz
      Zieliński
      Bąk
      Buczyński
      Mioduszewska
      Wojdak
      Gieleciński
      Latoszek
      Pająkiewicz
      Płużyczka
      Poterała
      Szczytowski
      Sztop

• matres4 PO burmistrz w Piasecznie i Górze 05.12.10, 22:54
      Wg wstepnych wyników na itvpiaseczno kandydaci PO wygrali w dogrywce - W Piasecznie Lis 53%, a w Górze Kalwarii Strzyżewski 54%.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka