karka831 05.11.07, 12:33 Witam:) Ostatnio bardzo dobrze sie czuje w kolorze czarnym. Wydaje mi sie jednak,ze sam czarny nie wyglada zbyt dobrze zwlaszcza na kims,kto ma dosc jadna karnacje...Jakie dodatki doradzicie?W jakich kolorach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Czarny 05.11.07, 13:38 ale w tym sezonie chyba taki czarny total look jest wlasnie najmodniejszy :) www.style.com/fashionshows/collections/F2007RTW/complete/thumb/BURBERRY?trend=&page=2 www.style.com/fashionshows/collections/F2007RTW/complete/thumb/CLACROIX www.style.com/fashionshows/collections/F2007RTW/complete/thumb/DKARAN www.style.com/fashionshows/collections/F2007RTW/complete/thumb/CKLEIN?trend=&page=2 i w wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Czarny 05.11.07, 13:44 Dzieki:) Mnie sie tez to podoba na kims,ale nie podobam sie sobie taka cala czarna:) A np.cala na czarno + czerwony pasek pasuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Czarny 05.11.07, 13:52 a no to nos jak lubisz ;) najwazniejsze zebyc czula sie dobrze czarny+czerwony pasuje (do czarnego wszystko pasuje), ale dla mnie to jagorsze co moze sobie zrobic mloda dzieczyna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Czarny 05.11.07, 13:55 Mowisz? Dokladnie chodzi mi o cieniutki czerony pasek...Mi sie wydawalo,ze to wyglada ok..:) No coz, dopiero ucze sie mody..:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Czarny 05.11.07, 14:00 a ja sie nie ucze mody to jest tylko moje zdanie reszta swiata moze byc zachwycona nie wiem dlaczego, ale mam uraz bo czerwono-czranych zestawien ;) podobnie jak do symerii Odpowiedz Link Zgłoś