Dodaj do ulubionych

Aktywne forum czyli ruszamy w plener :)

13.04.12, 00:11
Zapraszamy na aktywne spędzenie najbliższego weekendu.

14 kwietnia
sobota
Spacer rowerowy z Pędziwiatrem po okolicy Piaseczna
Zbiórka o godzinie 10.00 przy fontannie na Rynku w Piasecznie.
Kręcimy po Lasach Chojnowskich a na koniec ogniskujemy na Spalonej.

15 kwietnia
niedziela
Spacer z przewodnikiem do Żabieńca.
Zbiórka przed Centrum Kultury(Ośrodek Kultury) przy ul.Kościuszki 49
Spacer do Żabieńca połączony ze zwiedzaniem Rybackiego Zakładu Doświadczalnego.

Do zobaczenia!

Obserwuj wątek
    • artsg Re: Aktywne forum czyli ruszamy w plener :) 13.04.12, 23:49
      Zagłosowałem na punkt nr trzy i otrzymałem taki wynik, co mi wyjaśniło ile warte są sondaże w GW i to nie tylko w tym temacie,

wycieczki rowerowe 2 100% spacery z przewodnikiem 0% nie jestem zainteresowany 0%
      • jacekglm Re: Aktywne forum czyli ruszamy w plener :) 14.04.12, 16:11
        A to ciekawe bo u mnie wszystko wyświetla się prawidłowo :)

Ale faktycznie-sondaże często wprowadzają w błąd.
        Ja tam mam swoje zdanie i nigdy się nimi nie sugerowałem.
    • artsg Re: Aktywne forum czyli ruszamy w plener :) 14.04.12, 00:45
      jacekglm napisał:

> Zapraszamy na aktywne spędzenie najbliższego weekendu.
      >
      > [url=http://pedziwiatr.cba.pl/index.php?option=com_content&view=section&layout=
      > blog&id=1&Itemid=54]14 kwietnia
      > sobota
      > Spacer rowerowy z Pędziwiatrem po okolicy Piaseczna
      > Zbiórka o godzinie 10.00 przy fontannie na Rynku w Piasecznie.
      > "Kręcimy" po Lasach Chojnowskich a na koniec ogniskujemy na Spalonej.
      >

Mam ciekawszą propozycję od szwędania się po lesie

niezalezna.pl/26766-z-warszawy-rowerami-na-wawel

> 15 kwietnia > niedziela > Spacer z przewodnikiem do Żabieńca. > Zbiórka przed Centrum Kultury(Ośrodek Kultury) przy ul.Kościuszki 49 > Spacer do Żabieńca połączony ze zwiedzaniem Rybackiego Zakładu Doświadczalnego. >
      >
      >

A dla lubiących spacerować i dla podniesienia adrenaliny hardcorowa propozycja, gdzie można zostać pobitym np przez nasłaną niemiecką skrajnie lewicową bojówkę czy też zaatakowanym gazem i skopanym po głowie przez rodzimych umundurowanych bandytów. A w najlepszym przypadku wyzwanym publicznie od katolickich ciot, czarnej sotni czy pętaków przez mundrych i wykształconych z miejskich blokowisk

tiny.pl/hp1qd
      • jacekglm Re: Aktywne forum czyli ruszamy w plener :) 14.04.12, 16:18
        Ciekawe propozycje ale to Warszawa a nie nasze okolice więc OT.

O tym rajdzie na Wawel czytałem ale dzienny dystans raczej dla bardzo zaawansowanego cyklisty a nie początkującego.
        Ja bym spokojnie dał radę ale reszta osób z mojej grupy już niestety nie dlatego pozostaje nam "szwendanie się po lesie".
        Do czego zachęcam.
        • artsg Re: Aktywne forum czyli ruszamy w plener :) 20.04.12, 00:06
          jacekglm napisał:

> Ciekawe propozycje ale to Warszawa a nie nasze okolice więc OT.

No i co, wycieczki udały się?

Bo na najbliższy wekend zapowiadana jest poprawa pogody
    • jacekglm Majówka last minute 28.04.12, 23:46
      Nie masz planów na majówkę?
      Zapraszamy z nami :)

pedziwiatr.cba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=57:majowka-last-minute&catid=34:wycieczki-blisze&Itemid=54
      • artsg Re: Majówka last minute 30.04.12, 10:21
        jacekglm napisał:

> Nie masz planów na majówkę?
        > Zapraszamy z nami :)
        >
        > pedziwiatr.cba

--Majówka z Kolejką Piaseczyńską

--Jedziemy pociągiem na 1majowy piknik

--Jedziemy do Warki ....pociągiem

--Majówka rowerowa,Z Pędziwiatrem do Modlina.

--Powrót pociągiem KM z Modlina/Nowego Dworu Mazowieckiego.

--Zbiórka o godzinie 9.45 na peronie Dworca Śródmieście w kierunku zachodnim z biletem do Łowicza.
        Odjazd pociągiem do Łowicza Głównego o godzinie 9.58.

--Powrót do Warszawy pociągiem ze Skierniewic.

Tak się zapytam czy Klub rowerowy Pędziwiatr nie powinien zmienić nazwy na klub Rowery na tory?
        • jacekglm Re: Majówka last minute 30.04.12, 12:35
          Nie powinien.
          Od samego początku byliśmy klubem rowerowym i organizowaliśmy wycieczki rowerowe.
          A że trzeba pojechać w jakieś miejsce pociągiem lub wrócić to już nic na to nie poradzimy.

Oczywiście możemy do Modlina pojechać z Piaseczna rowerami ale wtedy 80% uczestników naszej wycieczki podziękuje bo po prostu nie przejadą takiego dystansu.

To samo się tyczy wycieczki do Łowicza.Organizowaliśmy już kilka wycieczek na trasie ze Skierniewic do Łowicza i zdarzało się że ktoś chcąc "nakręcić" kilometrów wyjeżdżał z Warszawy o 6 rano żeby się z nami spotkać i pojechać dalej.Ale na powrót z Łowicza już nikt się nie decydował.
          • artsg Re: Majówka last minute 30.04.12, 13:26
            jacekglm napisał:

> Nie powinien.
            > Od samego początku byliśmy klubem rowerowym i organizowaliśmy wycieczki rowerow
            > e.
            > A że trzeba pojechać w jakieś miejsce pociągiem lub wrócić to już nic na to nie
            > poradzimy.
            >
            > Oczywiście możemy do Modlina pojechać z Piaseczna rowerami ale wtedy 80% uczest
            > ników naszej wycieczki podziękuje bo po prostu nie przejadą takiego dystansu.
            >
            > To samo się tyczy wycieczki do Łowicza.Organizowaliśmy już kilka wycieczek na t
            > rasie ze Skierniewic do Łowicza i zdarzało się że ktoś chcąc "nakręcić" kilomet
            > rów wyjeżdżał z Warszawy o 6 rano żeby się z nami spotkać i pojechać dalej.Ale
            > na powrót z Łowicza już nikt się nie decydował.
            >
            >

Tu nawet nie trzeba być specjalnie bystrym żeby zobaczyć że robisz za akwizytora KM i co sie z tym wiąże wątek powiniem być w płatnym dziale "+ dodaj swoją reklamę "
            • jacekglm Re: Majówka last minute 30.04.12, 14:37
              No to w takim razie zgłoś to gdzie trzeba.

Powiem tylko że współpracujemy z Agorą i reklamujemy się na ich stronie "Polska na rowery"
              polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,105124,11506955,Wycieczka_rowerowa___Piaseczno__14_kwietnia_2012_.html
              a za nasze wycieczki nie pobieramy ŻADNYCH opłat.

Poza tym że sponsorujemy koleje którymi podróżujemy,muzea które odwiedzamy,noclegi w których nocujemy itd.
              • artsg Re: Majówka last minute 30.04.12, 19:18
                jacekglm napisał:

> No to w takim razie zgłoś to gdzie trzeba.

Pisz tak dalej w godzinach po różnych forach a i bez donosu twój pracodawca sie kapnie co robisz w czasie pracy.

> Powiem tylko że współpracujemy z Agorą i reklamujemy się na ich stronie "Polska
                > na rowery"
                > polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,105124,11506955,Wycieczka_rowerowa___Piaseczno__14_kwietnia_2012_.html

A to to juz musztarda po obiedzie

> Poza tym że sponsorujemy koleje którymi podróżujemy,muzea które odwiedzamy,nocl
                > egi w których nocujemy itd.

Jakoś poza wiadomą spółką kolejową reklam innych podmiotów nie widziałem
                • tomjani Re: Majówka last minute 09.05.12, 10:43
                  artsg napisał:

> Jakoś poza wiadomą spółką kolejową reklam innych podmiotów nie widziałem

Ja tam ze swej strony uważam, że akurat Kible Mazowieckiego, jakie by one nie były - reklamować się godzi ;-)
            • richo Re: Majówka last minute 30.04.12, 17:59
              artsg napisał:
              (...)
              > Tu nawet nie trzeba być specjalnie bystrym żeby zobaczyć że robisz za akwizytor
              > a KM i co sie z tym wiąże wątek powiniem być w płatnym dziale "+ dodaj swoją re
              > klamę "

Nie masz kogoś życzliwego w pobliżu, kogo mógłbyś poprosić, żeby cię pacnął? No wiesz, tak, żebyś się ocnknął.
              • artsg Re: Majówka last minute 30.04.12, 19:14
                richo napisał:

> artsg napisał:
                > (...)
                > > Tu nawet nie trzeba być specjalnie bystrym żeby zobaczyć że robisz za akw
                > izytor
                > > a KM i co sie z tym wiąże wątek powiniem być w płatnym dziale "+ dodaj sw
                > oją re
                > > klamę "
                >
                > Nie masz kogoś życzliwego w pobliżu, kogo mógłbyś poprosić, żeby cię pacnął? No
                > wiesz, tak, żebyś się ocnknął.
                >

Radziłbym ci abyś zmienił nick albo się zamknął.
                • richo Re: Majówka last minute 30.04.12, 20:49
                  artsg napisał:

> Radziłbym ci abyś zmienił nick albo się zamknął.

Prawda że lepiej?
                  • artsg Re: Majówka last minute 30.04.12, 20:53
                    richo napisał:

> artsg napisał:
                    >
                    > > Radziłbym ci abyś zmienił nick albo się zamknął.
                    >
                    > Prawda że lepiej?
                    >
                    Tu pierwszy z brzegu przykład jak sie polepszyło

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11645020,Majowka_pod_Tatrami__Pusta_zakopianka_i_tanie_noclegi.html
                    • richo Re: Majówka last minute 30.04.12, 21:11
                      artsg napisał:

> > > Radziłbym ci abyś zmienił nick albo się zamknął.
                      > >
                      > > Prawda że lepiej?
                      > >
                      > Tu pierwszy z brzegu przykład jak sie polepszyło

Jak na gościa, który się myje językiem jesteś bardzo wrażliwy na obrzydliwe sugestie.
                      • jacekglm Re: Majówka last minute 30.04.12, 21:18
                        Rychciu,nie warto.Nie karm trolla.

Wpadnij jutro do Runowa :)
                        Ponad roczek minął jak Ciebie mordeczko ostatnio widziałem...
                        • artsg Re: Majówka last minute 30.04.12, 22:45
                          jacekglm napisał:

> Rychciu,nie warto.Nie karm trolla.
                          >
                          > Wpadnij jutro do Runowa :)
                          > Ponad roczek minął jak Ciebie mordeczko ostatnio widziałem...

Moje szczęście że jutro wyjeżdżam na majówkę i mówiąc słowami sopockiego cudaka z pętakami nie będę musiał obcować
                        • richo Re: Majówka last minute 01.05.12, 19:36
                          jacekglm napisał:

Wychodzi, że następnym razem ;-)
                          • jacekglm Re: Majówka last minute 02.05.12, 13:17
                            richo napisał:

> jacekglm napisał:
                            >
                            > > Wpadnij jutro do Runowa :)
                            >
                            > Wychodzi, że następnym razem ;-)
                            >

Szkoda bo impreza była fajna.
                            No i była szansa na mały zlot forumowy bo na wycieczce był Tomjani :-)

p.s.
                            pozdrów swoją księgową Anię S. ;-)
                            • artsg Re: Majówka last minute 07.05.12, 10:05
                              jacekglm napisał:

Powiedz mi bracie jedną rzecz. Kolejkę ciągnie teraz czajnik który jak wiadomo miał problemy czy Rumun?
                              • tomjani Re: Majówka last minute 07.05.12, 12:13
                                Niestety Rumun, i nic nie wskazuje na poprawę tego stanu rzeczy. Skoro z Rumunem ludzie jeżdzą - to po co robić czajnika skoro z nim jeździ się drożej? Podobnie: po co jeździć aż do Grójca (o NMP już nie mówiąc) skoro i wycieczki do Tarczyna nie narzekają na brak chętnych? Oto i POlska właśnie :-(
                                • jacekglm Re: Majówka last minute 08.05.12, 21:28
                                  A ile razy do tego NMP lub Grójca byś pojechał w sezonie?
                                  Raz?Dwa?

Może z punktu miłośniczego wyjeżdżania "dupokilometrów" to byłoby atrakcyjne ale dla tych wszystkich rodzin z dziećmi to katorga.
                                  Już teraz są nawet pomysły żeby w drodze do Tarczyna stawać w Runowie i wysadzać co bardziej niecierpliwych.
                                  Prawda jest taka że dla zwykłego zjadacza chleba,którego na wycieczkach jest w granicach 98%* liczy się przejazd kolejką ale nie robi już różnicy czy to będzie trasa z obrotem w Złotokłosie czy Tarczynie.

*pozostałe 2 % to pryszczaci łowcy rp1,którzy każde zdanie zaczynają od słów "powinniście...",kiełbaskę i piwo przywożą ze sobą a na kolejce pojawiają się raz na ruski rok
                                  • artsg Re: Majówka last minute 08.05.12, 22:08
                                    jacekglm napisał:

> A ile razy do tego NMP lub Grójca byś pojechał w sezonie?
                                    > Raz?Dwa?
                                    >
                                    > Może z punktu miłośniczego wyjeżdżania "dupokilometrów" to byłoby atrakcyjne al
                                    > e dla tych wszystkich rodzin z dziećmi to katorga.
                                    > Już teraz są nawet pomysły żeby w drodze do Tarczyna stawać w Runowie i wysadza
                                    > ć co bardziej niecierpliwych.
                                    > Prawda jest taka że dla zwykłego zjadacza chleba,którego na wycieczkach jest w
                                    > granicach 98%* liczy się przejazd kolejką ale nie robi już różnicy czy to będzi
                                    > e trasa z obrotem w Złotokłosie czy Tarczynie.
                                    >
                                    > *pozostałe 2 % to pryszczaci łowcy rp1,którzy każde zdanie zaczynają od słów "p
                                    > owinniście...",kiełbaskę i piwo przywożą ze sobą a na kolejce pojawiają się raz
                                    > na ruski rok

Nie lubię takiego krakania. Kolejka jeszcze takiej trasy nie zrobiła a ty już z góry wiesz że się nie uda. A prawda jest taka że reklama kolejki piaseczyńskiej jest praktycznie zerowa, nie ma jej bowiem chyba w żadnym przewodniku turystycznym
                                    • jacekglm Re: Majówka last minute 08.05.12, 22:30
                                      Pudło!
                                      Z kolejką jestem związany od 2002 roku z małą przerwą i znam takie jej problemy o których Ty nawet nie masz pojęcia.
                                      • artsg Re: Majówka last minute 08.05.12, 22:35
                                        jacekglm napisał:

> Pudło!
                                        > Z kolejką jestem związany od 2002 roku z małą przerwą i znam takie jej problemy
                                        > o których Ty nawet nie masz pojęcia.
                                        >
                                        Nie chcę się licytować ale skoro podnosisz temat to powiem że kolejką jeździłem jak Cię jeszcze nie było na świecie
                                        • jacekglm Re: Majówka last minute 08.05.12, 22:38
                                          Super.
                                          Tylko to nie te czasy kiedy się woziło węgiel dla GSu w Lesznowoli i paliwo do Nowego Miasta.
                                          Teraz inny target rządzi.
                                          • tomjani Re: Majówka last minute 09.05.12, 10:41
                                            Kolejka dojeżdżała turystycznie do NMP nawet wtedy gdy bocznica na lotnisko była już zaorana..
                                            No ale i tak było to gruuubo przed 2002 rokiem.
                                          • artsg Re: Majówka last minute 12.05.12, 17:09
                                            jacekglm napisał:

> Super.
                                            > Tylko to nie te czasy kiedy się woziło węgiel dla GSu w Lesznowoli i paliwo do
                                            > Nowego Miasta.
                                            > Teraz inny target rządzi.
                                            >
                                            Mógłbyś robić za wzorzec polszewika. Nic sie nie opłaca, lepiej sprzedać za ile kto da albo jeszcze lepiej wyremontować i oddać za złotówkę a pieniędzmi sie podzielić w postaci nagród i premii. A tu wcale nie trzeba odkrywać Ameryki bo dawno odkryta i wystarczy przejechać zachodnia granicę i zobaczyć jak to działa
                                        • richo Re: Majówka last minute 08.05.12, 23:10
                                          artsg napisał:

(...)
                                          > Nie chcę się licytować ale skoro podnosisz temat to powiem że kolejką jeździłem
                                          > jak Cię jeszcze nie było na świecie

Oj tak! Pamiętasz jeszcze, jak przecinka nie było.
                                          • artsg Re: Majówka last minute 12.05.12, 17:03
                                            richo napisał:

> artsg napisał:
                                            >
                                            > (...)
                                            > > Nie chcę się licytować ale skoro podnosisz temat to powiem że kolejką jeź
                                            > dziłem
                                            > > jak Cię jeszcze nie było na świecie
                                            >
                                            > Oj tak! Pamiętasz jeszcze, jak przecinka nie było.
                                            >
                                            Na salonach panika z wiadomego powodu to i mamy akcje wszystkie ręce na pokład na przykładzie choćby rycha ,eka, jacentego czy innych powskich przechrzt. Dlaczego? Choćby z tego powodu że: ojciec w ZOMO matka w ORMO teraz rycho za platformą
                                            • tomjani Re: Majówka last minute 12.05.12, 23:58
                                              artsg napisał:

> Na salonach panika z wiadomego powodu

Dziś na powyższy temat produkował się w Sygnałach Dnia towarzysz Paweł Grasch. Zapytany o to co myślli o takim wyniku sondażu, i czy może mieć to zwiiązek z tzw. reformą emerytalną odpowiedział mniej więcej tak: "Społeczeństwo doceni naszą determinację podczas najbliższych wyborów".
                                              Toż to brzmi jak zapowiedź sfałszowania wyników! :-(
                                            • richo Re: Majówka last minute 16.05.12, 10:45
                                              artsg napisał:

(...)
                                              > Dlaczego? Choćby z tego powodu że: ojciec w ZOMO
                                              > matka w ORMO teraz rycho za platformą

O rany!
                                              Weź już przestań ssać kciuka i powiedz coś temu życzliwemu, niech cię już nie paca.
                                  • tomjani Re: Majówka last minute 09.05.12, 10:36
                                    jacekglm napisał:

> A ile razy do tego NMP lub Grójca byś pojechał w sezonie?
                                    > Raz?Dwa?

A jak myślisz, ile razy jeszcze pojadę do Tarczyna w tym sezonie? Najpewniej ZERO! I w ogóle nie wiem kiedy POjadę POnownie.

> Może z punktu miłośniczego wyjeżdżania "dupokilometrów" to byłoby atrakcyjne

Dupokilometry, jak to żeś był łaskaw ująć (i potem zdziwienie jak artsg zaraz coś napiesze o laniu szamba) prościej jest wyjeździć choćby i kiblem na podstawie karty miejskiej; najefektywniej dasie to zrobić po prostu SKM-ką na odcinku Pruszków-Otwock.

> ale dla tych wszystkich rodzin z dziećmi to katorga.

Dla mnie katorgą jest bezcelowe snucie się po polance w Runowie, zwlaszcza w porze gdy grzybów lub jagód nie ma. Spokojnie można by skrócić bibę o połowę.

> Już teraz są nawet pomysły żeby w drodze do Tarczyna stawać w Runowie i wysadzać co
                                    > bardziej niecierpliwych.

Szkoda że nie ma także pomysłów aby po wysadzeniu amatorów byczenia się na trawie oblecieć do Grójca, a nawet NMP. Jakoś nie przypominam sobie aby w czasach gdy kolejka jeźdizła turystycznie na całej trasie znajdowali się chętni na opuszczenie pociągu już w Jastrzębiej (gdzie w drodze powrotnej odbywał się krótki piknik), wszyscy chętnie przemierzali całą trasę, włącznie ze spacerem po mieście.

> Prawda jest taka że dla zwykłego zjadacza chleba,którego na wycieczkach jest w
                                    > granicach 98%* liczy się przejazd kolejką ale nie robi już różnicy czy to będzie trasa
                                    > z obrotem w Złotokłosie czy Tarczynie.

Przy takim POdejściu to się nie zdziwcie jak niebawem developerzy i drogowcy zamkną Was na terenie stacji Piaseczno Miasto, tak że już nigdy za bramę nie wyjedziecie, jako że ma miejscu toru powstanie jakże pilnie POtrzebna druga jezdnia ul. Sienkiewicza. W końcu WKD organizuje niejednokrotnie imprezy polegające na objeżdżaniu szopy w Grodzisku zabytkowym wagonem EN80 (uczestniczyłem w takiej w ubl roku, z Ładem na Mazowszu), Wy zaś będziecie mogli jeżdzić MBx-em od restauracji Odjazd "aż" do obecnej bramy. Na pewno znajdą się dzieciaki które i z tego będą szczęśliwe.
                                    >
                                    > *pozostałe 2 % to pryszczaci łowcy rp1,którzy każde zdanie zaczynają od
                                    > słów "powinniście...", kiełbaskę i piwo przywożą ze sobą a na kolejce pojawiają się raz
                                    > na ruski rok

Coby nie mówić: odremontowanie za ciężką kasę odcinka Tarczyn - Grójec, a następnie praktyczne POrzucenie a tym samym dopuszczenie do tego aby złomiarze rozkradli go POnownie - należy POtraktować jako przejaw rażącego marnotrawstwa. POdobnie zresztą jak dopuszczenie do sprrzedaży Px-a do Milicza, gdzie zgnije na POmniku, osprejowany przez hołotę p POrtkach z krokiem na dużą qpę :-(
                                    • tomjani Re: Majówka last minute 09.05.12, 10:38
                                      ps. Piwa, jak to POwszechnie wiadomo nie piję, a kiełbasy nie jadam bo nie jest koszerna. Jakby w ofercie były smażone rybki - niechybnie bym się skusił.
                        • gabryella Re: Majówka last minute 17.05.12, 09:09
                          jacekglm napisał:

> Rychciu,nie warto.Nie karm trolla.
                          >
                          > Ponad roczek minął jak Ciebie mordeczko ostatnio widziałem...

mojej też nie widziałeś ;) ważne, że nareszcie Rychciu wyszedł z cienia :P lasu ;)
    • jacekglm 13.05.2012 Gdzie nas koła poniosą 08.05.12, 21:30
      Zapraszamy na kolejną wycieczkę rowerową po okolicy Piaseczna.

13 maja 2012
      Piaseczno,Plac Piłsudskiego obok fontanny
      godzina 10.00

Do zobaczenia!
      • artsg Czyli gdzie? 08.05.12, 22:08

• len_y Re: Czyli gdzie? 08.05.12, 22:22
          artsg
          do Lasu Chojnowskiego.
          Jesteś chętny czy tylko tak dokładasz posta za postem z jakimiś swoimi wywodami??
          • jacekglm Re: Czyli gdzie? 08.05.12, 22:33
            Nie tylko do lasu.
            Ale to trzeba przyjechać i się przekonać a nie przeczytać na forum i zaraz negatywnie skomentować.

p.s.
            dawaj Leny.Lata Ciebie nie widziałem :)
            • artsg Re: Czyli gdzie? 08.05.12, 22:36
              jacekglm napisał:

> Nie tylko do lasu.
              > Ale to trzeba przyjechać i się przekonać a nie przeczytać na forum i zaraz neg
              > atywnie skomentować.
              >
              > p.s.
              > dawaj Leny.Lata Ciebie nie widziałem :)

A ktoś skomentował negatywnie?
              • len_y Re: Czyli gdzie? 08.05.12, 22:54
                Na niedzielę mam plan jechać na moto bazar do Łodzi , ale towarzystwo jakieś niemrawe i może nic z tego nie wyjść, więc jest duża szansa że się pojawię.
    • ewa_mialkowska Re: Aktywne forum czyli ruszamy w plener :) 25.01.13, 14:03
      Wiosna zbliża się wielkimi krokami, mam nadzieję, że gdy tylko się ociepli to znów ruszymy z podobnymi akcjami :)
      • jacekglm Re: Aktywne forum czyli ruszamy w plener :) 25.01.13, 18:04
        Zimą tez nie zasypiamy.

Jutro biegówki :)
        • nomado Re: Aktywne forum czyli ruszamy w plener :) 26.01.13, 09:37
          Gdzie się umawiacie na takie spędy? Chodzi mi o nośnik informacji :) Jakieś forum? strona Internetowa ?
          • jacekglm Re: Aktywne forum czyli ruszamy w plener :) 27.01.13, 14:14
            Jeśli chodzi o biegówki to miejsc mieliśmy mało,więc nie rozgłaszaliśmy jakoś szerzej tematu.
            Poszła informacja do stałych bywalców.

Jeśli jesteś zainteresowany i będziemy coś robić to napiszę.
        • 3alfa.alfa Re: Aktywne forum czyli ruszamy w plener :) 26.01.13, 15:26
          jacekglm napisał:

> Zimą tez nie zasypiamy.
          >
          > Jutro biegówki :)

Mam dwa pytania.

1. Czy lista startowa jest otwarta czy zamknięta?
          2. Czy jak mówi treść postu akcent będzie postawiony na bieganie czy na zwykły spacer z przypiętymi nartami?
          2a. Czy w programie jest przewidziana konsumpcja okopconego białka i jakichś nazwijmy to: rozweselaczy?
          2b. Gdzie mieści się linia startu i mety?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka