Dodaj do ulubionych

Malowanie, Remonty

29.06.12, 20:06
Remonty (wykańczania wnętrz) na terenie Piaseczna, Warszawy i okolic.
Tanio, szybko i solidnie.
Wykonujemy wszystko od A do Z.
Prowadzimy usługi remontowe od 9 lat.
Posiadamy doświadczenie oraz rekomendacje.
Wolne terminy.
tel.536740522
Zapraszam do współpracy.
W OKRESIE WAKACYJNYM DO 10% ŻNIŻKI NA REMONT!!
Obserwuj wątek
    • hre_up Re: Malowanie, Remonty 02.07.12, 09:31
      Ja chętnie skorzystam, ale potrzebuję znać opinie klientów o Państwa firmie - niestety już raz się nabrałam na piękne teksty. Można gdzieś można poczytać opinie?
      • budmarr Re: Malowanie, Remonty 02.07.12, 10:37
        niestety poczytać wydaje mi się że nie ma gdzie:( Prosze o telefon to umówie spotaknie z byłymi klientami będzie można zobaczyć wykonane prace jak również podpytać.
        Pozdrawiam
    • budmarr Re: Malowanie, Remonty 20.09.12, 10:41
      Zniżki w okresie powakacyjnym powołując się na Gazeta.pl Forum
      Zapraszam do współpracy tel 536-740-522
    • butterfly22244 Re: Malowanie, Remonty 02.11.15, 20:39
      partacze jakich mało głownie non stop kłamiący pseudo szef który nie potrafi przyjść do pracy na dłużej niż dwie godziny. Drzwi wstawione krzywo, schody za 2500 tragicznie i źle. Strata towaru i czasu a jeszcze trzeba kogoś na poprawki. Na sam koniec ukradł mi części od ościeżnic regulowanych. Twierdził że jeździ do stolarza, jak mąż pojechał do stolarni okazało się że go nie znają. Kilkanaście innych osób oszukał na dzień dzisiejszy MASAKRA. Jedną z jego wymówek stałych to że ciągle tynk nie wysechł i nie można dalej robić a jak człowiek mu pokazuje że coś jest krzywo to wmawia jak IDIOCIE że to mój towar jest zły albo mi się wydaje. Robota mająca trwać 3-4 dni przeciągnęła się do 3 tygodni i zostałam okradziona a robota nieskończona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka