rebas 14.10.05, 16:05 Witam, czy ktoś z szanownych forumowiczów mieszka albo wie jak tam się mieszka. Czy sąsiedztwo supemarketu nie jest uciażliwe? Czy są jakies przedszkola w bezpośredniej okolicy? jak tam jest :-)?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia2003 Re: ul. kosodrzewiny 17.10.05, 13:17 ja mieszkam i wiesz co jesli chodzi o sasiedztwo auchan to jest przerąbane. Masz parking pod samym nosem i niestety nic na to juz nie mozna poradzic Przedszkola są dosc daleko i to same prywatne, co mnie załamuje bo sama szukam czegos dla swojego dziecka. Sympatyczna jest tylko szkoła dla klas 1-3 Nie polecam Ci tego miejsca Sąsiadka :) Odpowiedz Link Zgłoś
rebas Re: ul. kosodrzewiny 18.10.05, 10:03 Witam sąsiadke, Niestety klamka zapadła - wprowadzamy sie na Kosodrzewiny na poczatku grudia. Mamy dwójke dzieci 3 latka i paro miesieczną dziewuszkę. Moze bedą bawić sie razem? Co do parkingu to straszne co mówisz... wiem że go rozbudowują - wiesz co tam bedzie?? może pogadamy na priv? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2003 Re: ul. kosodrzewiny 19.10.05, 10:12 bo wszystko wrociło Masz chyba skrzynkę zapełnioną Odpowiedz Link Zgłoś