ewkka1 25.02.06, 16:40 Dziś dowiedzialam się że otwierają dyskotekę w dawnym kinie mewa.Znając piaseczyńskie kluby zaraz zostanie zamknięta.Moim zdaniem to dobre miejsce na dyskoteke.A co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
effect2 Re: dyskoteka 25.02.06, 19:32 Czas pokaże.Z tego co wiem to jakieś techno ma być.Ale to chyba nie to, przynajmniej dla mnie. Może dla jakiś 18 latków będzie okey.Może kiedyś tam wejdę.Ale wydaje mi się że niema to jak Wawa.Tam są ludzie a tu w Piasecznie strach wychodzić z domu po 20:00 zresztą to widać na ulicy - pustki więc znając życie tak będzie w kinie.Chociaż dzisiaj ostatki więc może będzie więcej osób.Troszkę późno otwierają-koniec karnawału!?Ale życzę powodzenia i kulturalnych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: dyskoteka 28.02.06, 14:53 Otwieraja tez coś nowego w mysiadle: widziałam ogłoszenie na słupie. Klub Kino to niezły pomysł- a z tym bezpieczeństwem? W Warszawie na ulicy w nocy wcale nie ma dużo ludzi, a nawet jeśli to w razie potrzeby co 10ty ci pomoże :( www.evian.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś