agnieszka146 27.02.06, 08:59 Hej dziewczyny! Do jakich lekarzy chodzicie i co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszelka111 Re: lekarze ginekolodzy 27.02.06, 14:21 Polecam Ci dr. Kurczuk-Powolny. Przyjmuje na Powstanców Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka Re: lekarze ginekolodzy 28.02.06, 14:11 ale gdzie na Pawstańców Warszawy?I ile bierze za wizytę.I czy to Kobieta czy Mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
edigher Re: lekarze ginekolodzy 28.02.06, 16:41 Kobieta. Na Powstańcw Warszawy, naprzeciwko banku PKO SA. Wizyta 90 PLN. Mówią, że dobra, ale jak byłam u Niej, potraktowala bardzo zdawkowo.. 10 minut wizyty - 90 PLN. Jak dla mnie zbyt bezosobowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aluisak Re: lekarze ginekolodzy 01.03.06, 11:56 A ja polecam pania dr. Ziółkowska i przyjmuje w przychodni "pulawska" tam obok starej zajezdni autobusikow. Bardzo konkretna kobieta, za wizyte 60 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield22 Re: lekarze ginekolodzy 03.03.06, 13:35 tez do niej chodze i jak na razie jestem, zadowolona (pierwsza wizyta). bede u niej prowadzic ciaze wiec zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: lekarze ginekolodzy 03.03.06, 18:30 Ja prowadzilam ciążę u dr K-P. Urodziłam tydzień temu. Ciąża była bezproblemowa. Ka Odpowiedz Link Zgłoś
abdul15 Re: lekarze ginekolodzy 09.03.06, 15:28 Ja leczę się u pani dr w Bonderze i jestem bardzo zadowolona, prowadzę także ciążę w tej chwili (podaje inicjały J N-D), a usg wykonuję u pana dr ( inicjały W.M). Bardzo jestem zadowolona z opieki. tel do przychodni 715-96-00 Odpowiedz Link Zgłoś
mo_nicka_ja Re: lekarze ginekolodzy 09.03.06, 17:32 problem jest jeden TERMINY próbowałam sie zapisac do gina w Bonderze wolny termin - w CZERWCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zapisałam się - poszukam gdzie indziej toż można zejść śmiertelnie nie doczekawszy sie wizyty! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka52 Re: lekarze ginekolodzy 15.03.06, 14:03 Ja tez prowadzilam ciąże w Bonderze u J.Dandelskiej. Jest świetna,niestety długo sie czeka teraz na wizyte. Konczylam ciąże u dr. Lenkiewicz w Centrunm Zdrowia na Czajewicza i gorąco polecam tę pania doktor - szcególnie tym dziewczynom,które są w ciązy. Ona jest z-ca ordynatora na Woloskiej i bez problemu przyjmie Cie tam na porodowke. Potem sie tez niezle zajmuje i pomaga. Jest bardzo dobrym lekarzem,który nie panikuje z byle powodu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś