Dodaj do ulubionych

Zginał mi piesek

11.03.06, 12:24
podobny do jamnika szorstkowłosego w Zalesiu Dolnym.Taki latwiec co biegal w
okolicach Alei 3 maja z czarnym identycznym usmiechnietym na pysku bratem.
Obserwuj wątek
    • woy Re: Zginał mi piesek 11.03.06, 14:28
      na głównej jakiś szorstkowłosy brązowy biegał rano, nieco wyższy od jamnika.
      przy sklepie paskowanym.
      w.
      • annabellee1 Re: Zginał mi piesek 11.03.06, 14:46
        Co to sklep paskowany?? Głównej w Gołkowie???
        • annabellee1 Re: Zginał mi piesek 12.03.06, 18:32
          No bylam i juz wiem.Ale piesa nie było i nie ma.
          Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie.
          Na imie ma Dudus i mila fizjonomie.
          • woy Re: Zginał mi piesek 13.03.06, 21:05
            A miał obrożę? Może jakieś fotki? Mam szczeście do takich latawców, jeden już u
            mnie zamieszkał ale to nie jest nic podobnego do jamnika, taki latawiec znany w
            gołkowie, co wszędzie bywa.
            w.
            • edi1005 Re: Zginał mi piesek 14.03.06, 12:50
              Matko! Czy ten pies jest czarny z białym krawatem? Miał obrożę. Uciekł 13 marca
              o 7 rano. Płaczemy za nim.
              Jesli tak, prosze o kontakt 601166704
              • woy Re: Zginał mi piesek 14.03.06, 13:02
                Jeśli to do mnie, nie to nie ten, mój jest rudy z ogonem do góry, wałęsał się
                od jesieni, podjadał w stołówce szkolnej w gołkowie. Na widok obroży ucieka.
                Musiał być bity bo na widok patyka, miotły w ręku znika czym prędzej.
                Mieszka u mnie i u sąsiadów też, taki piesek przechodni. Ostatnio po okolicy
                sporo się kręci bezdomnych psów.
                w.
                • edi1005 Re: Zginał mi piesek 14.03.06, 13:06
                  Ten co zaginął tez był katowany i głodzony. Znalazłam mu dom w Józefosławiu u
                  Pani Hanny Ksiązek, ale mąż Pani zostawił otwarte drzwi i on uciekł. Szukamy go.
                  Tu jest jego zdjeciewww.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23097
                  Prosze rozejrzyj się.
                  • annabellee1 Re: Zginał mi piesek 16.03.06, 13:46
                    Od dwoch osob juz slyszalam ze ten moj szarawy potwor błaka sie gdzies koło
                    torów. Niestety nie moge na niego trafic.Bardzo prosze o zwrocenie uwagi.Mial
                    obroze, gdy zniknał.Juz drania tydzien nie ma. Wygląda jak szara szczotka do
                    mycia klozetów.Ogon do gory i miły wyglad.Jest ufny.Reaguje na imie Dudus.Gdyby
                    ktos sie na niego nadzial prosze go zawolac i przytrzymac. Odwdziecze sie jak
                    bede mogla..Bardzo prosze,bo szukanie nic nie daje.On sie pewnie przemieszcza.
                    • edi1005 Re: Zginał mi piesek 27.03.06, 01:07
                      ZNALAZŁ SIĘ!!!:)
                      • annabellee1 Re: Zginał mi piesek 27.03.06, 03:49
                        Tzn?
                        • annabellee1 Re: Zginał mi piesek 27.03.06, 03:51
                          A!! Twoj sie znalazł!! Ciesze sie, w pierwszej chwili myslalam,ze moj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka