nionik 19.04.06, 08:24 Poszukuję kontaktu do dobrego alergologa dla 3-latka. Pozdrawiam nionik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rabena Re: alergolog dla dziecka 19.04.06, 09:31 Polecam szczerze poradnię na ursynowie: Biorezonans- Alergie Warchałowskiego 3/31 czynne godz. 15-18 643 07 96, robią testy bez pobrania krwi tj dotykowe do płytki paznokciowej, wyleczyli mi dziecko z 20 alergenów w wieku 6 lat, warte pieniędzy i zachodu, do tej pory nie mam problemów a minęło już 7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
jolha Re: alergolog dla dziecka 19.04.06, 12:31 Rabena, rozumiem, że te alrgeny też oni diagnozowali? Napisz coś więcej - na czym polegało to odczulanie i ile mniej więcej PLN wizyta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: alergolog dla dziecka 19.04.06, 12:50 oj to było pare lat temu musiałabym odszukać kwitki, tak diagnozowali alergeny bardzo dokładnie, napisze Ci Jolha na maila Odpowiedz Link Zgłoś
orik1 Re: alergolog dla dziecka 19.04.06, 09:40 Witam. Mogę Ci polecić alergologa ale trudno się dostać. Dr Sieradzka przyjmuje w Medicover w Atrium Plaza W Warszawie. Ciężko się dostać z powodu naprawdę dobrej opieki.U mojego dziecka wystąpiła wysypka na nóżkach w wieku 1 rok. Byliśmy z żoną u czterech lekarzy(pediatrzy) i wszyscy twierdzili że to uczulenie i przejdzie. Jestem przezorny i dlatego nie bazuję na opinii jednego lekarza stąd aż cztery wizyty. Po czwartej byłem nie dokońca przekonany że pewnie tak jest. Az do momentu kiedy dostaliśmy namiar na tą doktor od koleżanki żony, która też leczy swoje dziecko wpędzone przez złe diagnozy w astmę. Naprawdę nasze dziecko dzięki tej doktor (w tej chwili też 3 latek) nie ma problemów. Do tej doktor przyjeżdżają ludzie z całej Polski dlatego są takie długie terminy oczekiwania ale można się dostać.Dr Sieradzka pracowała w Centrum Zdrowia Dziecka. Jeśli Cię interesuje to pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaania Re: alergolog dla dziecka 20.04.06, 22:01 Woźniak Zofia, pediatra + alergolog, specjalista chorób płuc 05-500 Piaseczno, ul. Młynarska 23 /57 - woj. mazowieckie tel. 022 726 81 36, fax 022 737 18 02 Fantastyczna kobieta z rewelacyjnym podejściem do dzieci, super specjalistka (odczulam się u niej,moja córka (3,5) też u niej się diagnozowała, pani doktor ukróciła nam błędne koło antybiotyków podawanych przez pediatrów na zapalenie oskrzeli). Cała ściana w dyplomach, wciąż uczestniczy w sympozjach naukowych... Jak dla nas rewelacja. Myślę, że warto spróbować. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
radow_praca Re: alergolog dla dziecka 21.04.06, 09:35 aaania napisała: > Woźniak Zofia, pediatra + alergolog, specjalista chorób płuc > 05-500 Piaseczno, ul. Młynarska 23 /57 - woj. mazowieckie > tel. 022 726 81 36, fax 022 737 18 02 > > Fantastyczna kobieta z rewelacyjnym podejściem do dzieci, super specjalistka (o > dczulam się u niej,moja córka (3,5) też u niej się diagnozowała, pani doktor uk > róciła nam błędne koło antybiotyków podawanych przez pediatrów na zapalenie osk > rzeli). > Cała ściana w dyplomach, wciąż uczestniczy w sympozjach naukowych... > Jak dla nas rewelacja. Myślę, że warto spróbować. > > Pozdrawiamy O ile to nie autopromocja to ja również polecam. Leczyliśmy u Pani Woźniak dziecko 4-letnie. Skutek jak najbardziej pozytywny. A podejście lekarza do dziecka rewelacyjne :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaania Re: alergolog dla dziecka 21.04.06, 12:40 nie autopromocja, tylko moja usilna próba poinformowania o przemiłej pani, która jest tu, na miejscu i naprawdę jest rewelacyjna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
spejsik2 Re: alergolog dla dziecka 21.04.06, 13:46 a ile bierze za wizyte ta przemila pani dr? Odpowiedz Link Zgłoś
aaania Re: alergolog dla dziecka 21.04.06, 17:18 ja się przyznam, że nie pamiętam dokładnie, coś w granicach 70pln?? coś takiego płaciłam, ale nie jestem pewna, czy to były alergeny wtedy robione, czy inna wizyta... Odpowiedz Link Zgłoś
spejsik2 Re: alergolog dla dziecka 10.05.06, 08:08 bylam u dr Wozniak! bardzo polecam! cudowne podejscie do dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś