kinia_709 20.04.06, 14:16 Mieszkam na Powstańców Warszawy, czy to możliwe że jeśli chcę mieć kablówkę to mam do wyboru Aster albo Aster? Nie dość że jedna z droższych to żadnego wyboru nie ma... Czy ktoś ma jakieś inne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tm51 Re: Telewizja Kablowa 20.04.06, 15:13 możesz zainstalowac sobie Cyfrę albo Polsat, ale i tak brałbym Aster Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_709 Re: Telewizja Kablowa 20.04.06, 15:27 cyfrę juz przerabiałam, do Polsatu nigdy w zyciu sie nie zbliżę... Chyba naprawdę pozostaje mi tylko Aster... tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Telewizja Kablowa 20.04.06, 16:05 kinia_709 napisała: > cyfrę juz przerabiałam... A co masz przeciwko? Odpowiedz Link Zgłoś
mmysiaa Re: Telewizja Kablowa 22.04.06, 21:03 > A co masz przeciwko? Zanim odpowie kinia_709 to ja dorzuce swoje 0,05zł: Historia sprzed ok.3 lat. Traktowali człowieka od początku jak złodzieja - weksle in blanco im podpisywać na poczet przyszłych niezapłaconych rachunków!!! Po zapłacie przez pomyłkę dwóch kolejnych abonamentów na ten sam nr konta (co miesiąc numer konta bankowego jest inny - zależy od m-ca właśnie) okazało się, że 'nadpłacone za ten sam abonament' pieniądze zniknęły! Tzn. cyfra+ je owszem przyjęła, ale z ich pktu widzenia drugi abonament nie został zapłacony (bo przelew nie poszedł na "właściwe" konto). Pieniądze nie wróciły, transferu wewnętrznego nie potrafili zrobić (do cholery - przecież to ich konta!), w końcu przesłali sprawę do windykacji należności. Po roku sprawa się zakończyła ("niepomyślnie" dla cyfry+ i firmy windykacyjnej). Nie mam cyfry+ a panienki wciskające ten shit omijam z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka.nocna Re: Telewizja Kablowa 23.04.06, 21:58 mmysia.....podobna historia. Po uplynieciu promocyjnego okresu nastapila awaria, cyfra+ przyjela zgloszenie usterki (brak sygnalu), ale nigdy jej nie naprawila. Ale abonament za okres faktycznego nieswiadczenia uslugi domagala sie, a jakze!!!! Kontakt z firma windykacyjna KRUK zapewniony, na szczescie nie doszlo do rozprawy sadowej - wiedzieli, ze przewaliliby ja. Nigdy wiecej cyfry+!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_709 Re: Telewizja Kablowa 26.04.06, 13:40 Dowiadywałam się jeszcze w szeroko polecanej firmie Słowik ale jak już po tygodniu się dodzwoniłam - otrzymałam odpowiedź "a mieszka pani na dworcowej? bo nasza oferta dotyczy tylko mieszkańców dworcowej..." Do tej pory nie podjęłam decyzji czy skusić się na Aster... sknera trochę jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś