Dodaj do ulubionych

Telewizja Kablowa

20.04.06, 14:16
Mieszkam na Powstańców Warszawy, czy to możliwe że jeśli chcę mieć kablówkę
to mam do wyboru Aster albo Aster? Nie dość że jedna z droższych to żadnego
wyboru nie ma... Czy ktoś ma jakieś inne informacje?
Obserwuj wątek
    • tm51 Re: Telewizja Kablowa 20.04.06, 15:13
      możesz zainstalowac sobie Cyfrę albo Polsat, ale i tak brałbym Aster
      • kinia_709 Re: Telewizja Kablowa 20.04.06, 15:27
        cyfrę juz przerabiałam, do Polsatu nigdy w zyciu sie nie zbliżę... Chyba
        naprawdę pozostaje mi tylko Aster... tragedia...
        • richo Re: Telewizja Kablowa 20.04.06, 16:05
          kinia_709 napisała:

> cyfrę juz przerabiałam...

A co masz przeciwko?
          • mmysiaa Re: Telewizja Kablowa 22.04.06, 21:03
            > A co masz przeciwko?

Zanim odpowie kinia_709 to ja dorzuce swoje 0,05zł:

Historia sprzed ok.3 lat. Traktowali człowieka od początku jak złodzieja -
            weksle in blanco im podpisywać na poczet przyszłych niezapłaconych rachunków!!!
            Po zapłacie przez pomyłkę dwóch kolejnych abonamentów na ten sam nr konta (co
            miesiąc numer konta bankowego jest inny - zależy od m-ca właśnie) okazało się,
            że 'nadpłacone za ten sam abonament' pieniądze zniknęły!
            Tzn. cyfra+ je owszem przyjęła, ale z ich pktu widzenia drugi abonament nie
            został zapłacony (bo przelew nie poszedł na "właściwe" konto). Pieniądze nie
            wróciły, transferu wewnętrznego nie potrafili zrobić (do cholery - przecież to
            ich konta!), w końcu przesłali sprawę do windykacji należności.
            Po roku sprawa się zakończyła ("niepomyślnie" dla cyfry+ i firmy windykacyjnej).

Nie mam cyfry+ a panienki wciskające ten shit omijam z daleka.
            • lampka.nocna Re: Telewizja Kablowa 23.04.06, 21:58
              mmysia.....podobna historia. Po uplynieciu promocyjnego okresu nastapila
              awaria, cyfra+ przyjela zgloszenie usterki (brak sygnalu), ale nigdy jej nie
              naprawila. Ale abonament za okres faktycznego nieswiadczenia uslugi domagala
              sie, a jakze!!!! Kontakt z firma windykacyjna KRUK zapewniony, na szczescie nie
              doszlo do rozprawy sadowej - wiedzieli, ze przewaliliby ja. Nigdy wiecej
              cyfry+!!!!!!!!!!!!!!
              • kinia_709 Re: Telewizja Kablowa 26.04.06, 13:40
                Dowiadywałam się jeszcze w szeroko polecanej firmie Słowik ale jak już po
                tygodniu się dodzwoniłam - otrzymałam odpowiedź "a mieszka pani na dworcowej?
                bo nasza oferta dotyczy tylko mieszkańców dworcowej..."
                Do tej pory nie podjęłam decyzji czy skusić się na Aster... sknera trochę
                jestem ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka