mariuszk10 24.06.06, 21:48 poszukuję fajnej sali na wesele na 120 osób, możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
femme_maman Re: wesele 24.06.06, 23:21 Polecam Centrum Promocji Kadr w Konstancinie. Poszukaj w googlach. Mają duże i małe sale, a ponadto super teren dookoła. Miałam tam wesele i byłam super zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon26 Re: wesele 08.09.06, 00:50 grójec hotel wiktoriański rewelacja byłam tam na dwóch weselach moje 1 września 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka10 Re: wesele 08.09.06, 09:21 sali nie mam ale za to ostatnio byłam na weselu gdzie jak żyje jeszcze tyle i takiego jedzenie nie widziałam a wystój stołow marzenie.Wziełam kontakt bo wprawdzie za mąz nie zamoerzam juz wychodzić ale komunia przede mna to może sie przydać Odpowiedz Link Zgłoś
megi7775 Re: wesele 08.09.06, 11:14 Witam, bardzo fajna sala, super jedzenie jest w restauracji Staropolska na pograniczu Chyliczek i Konstancina. ( w tym roku cena od osoby 190,00 zł)Ale na prawdę się opłaca. Godna polecenia jest też restauracja Fryderyk (nie pamiętam ulicy albo Karczunkowska albo Baletowa), latem jako dodatkową atrakcję można zrobić grilla, maja super ogródek. Co do Centrum Kształcenia Kadr mają sale na 80 osób. Powyżej tej ilości osób robią wesela na hali sportowej, która jest olbrzymia (dochodzą koszty dekoracji - same balony nie wystarczą). Ale otoczenie Centrum trzeba przyznać jest super. Dwa lata temu jak szukałam sali na wesele brali 160,00 zł od osoby. Pozdrawiam Megi Magda Odpowiedz Link Zgłoś
arturcargo Re: wesele 12.09.06, 11:02 A ja polecam Hotel PONIATOWSKI w Łazach przy trasie na Kraków:-) Bardzo ładna salka, jedzenie rewelacja.Wesele ktore tam mialem goscie w skali 1-10 uznali na 12:-) Odpowiedz Link Zgłoś
megi7775 Re: wesele 13.09.06, 15:55 Witam, no nie wiem. Byłam tam na weselu 4 lata temu i mam nie najlepsze wspomnienia. Sala mało ustawna, mały parkiet, gorące potrawy docierały do mnie zimne wynikało to z tego że było za mało osób do obsługi - 3 kelnerów na 75 osób (kelerzy z twarzy to na głęboką recydywę wyglądali. Ale to było 4 lata temu. Może zmieniło sie na lepsze. Jeśli chodzi o Al. Krakowską to już wolę Hotel Groman. Pozdrawiam Megi Odpowiedz Link Zgłoś
arturcargo Re: wesele 14.09.06, 16:33 Na to wyglada ze sie zmienilo:-) Moje wesele bylo na 120osob. Kelnerów bylo 6 i wystarczylo. Wygladali OK;-) Jedzenie docieralo cieple Tak wiec ida z postepem czasu:-) A co do gromana to straszny moloch i mozna spotkac Kierowcow TIR-ow z panienkami przy recepcji;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agma125000 Re: wesele 24.01.17, 16:21 Cichy Dwór salaweselnaoblin.pl/, ładnie wygląda, ładnie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś