pociu 26.06.06, 21:45 czy jest w piasecznie jakies lokalne taxi na telefon - czy raczej wzywac kogos ze standardowych warszawskich korporacji - bede wdzieczny za sugestie dp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kradam Re: taxi - pytanie 26.06.06, 22:35 Lokalne Brawo taxi 7562903. Panowie przyjeżdżają z włączonym licznikiem lub wcale go nie włączają. Opłata bodajaże 2 zł/km. Używam ich czasem lokalnie. Z obrzydzeniem (stan samochodów, kultura kierowców). Jeśli chcesz jechać do Wawy to taniej jest wezwać coś ze stolicy (do 1,50 za km) Obrzydzenie jakby mniejsze. Wzywając zaznaczasz, że kurs do stolicy, wtedy podjeżdżają bez włączonego licznika. BTW, mam pytanie, gdzie serwisujesz swojego Nissana? Odpowiedz Link Zgłoś
jostel Re: taxi - pytanie 26.06.06, 23:20 ja też nie polecacam piaseczyńskich, ostatnio nie chciało sie jednemu Panu pojechać z Piaseczna do Iwicznej bo za blisko, wolał chyba posiedzieć w aucie i z innymi taksówkarzami pogadać bo chyba az takiego ruchu nie mają żeby przebierać w klientach, trudno lepiej zamówić korporację z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: taxi - pytanie 20.07.06, 13:39 Faktycznie nie można nic dobrego powiedzieć o taxi w Piasecznie, jednak raz zostałem bardzo miło zaskoczony przez Pana taksówkarza, chyba jeździ srebrną hondą civic, samochód nowy, powiedziałem że jest troche gorąco więc Pan włączył klime. Zaproponował nawet dwie trasy szybką lub krótką. Bardzo miła rozmowa. Polecam. Co do cen faktycznie nie są konkurencyjne, ale na lokalne podróże nie ma większej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
rekmare Odswierzam ten watek!!!! 29.11.06, 17:09 Ciekaw jestem czy ten watek, gdy byl zakladany "umknal" bywalcom tego forum, czy moze nie korzytaja z taxi... Odswierzam jednak przede przede wszytskim dlatego, ze - nie liczac Pana we wspanialej Czarnej Woldze - doswiadczenia mojej malzonki, ktora b. czesto sluzbowo musi korzytac z taksowek sa w przypadku piaseczynkich "korporacji" tragiczne. Panowie sa nastwieni na szybki zysk malym kosztem (lamiac przy tym prawo - bo zdaje sie tak nalezy okreslic jazde bez wlaczonego taksometru), a na dodatek w zdecydowanej wiekszosci przypadkow zachowuja sie po chamsku. Co ciekawe... Czesto przejazdy maja miejsce po tej samej trasie, a rozpietosc wynikow? Coz... od 11 do 18 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
milfi Re: Odswierzam ten watek!!!! 30.11.06, 12:58 rekmare napisał: > Co ciekawe... Czesto przejazdy maja > miejsce po tej samej trasie, a rozpietosc wynikow? Coz... od 11 do 18 PLN. faktycznie ciekawe:) Mnie jeszcze nie spotkała taka niespodzianka. Może dzięki temu, że czytałem ten temat w lipcu lub sierpniu i zawsze dzwonię po Pana, który jeździ Hondą Civic. Nie są to może daleki trasy, ale jak wychodzi np. 31,70, zawsze słyszę bardzo miłą wiadomość że płacę 30. Fakt nie są to kosmiczne pieniądze, ale jest to miłe. Jednak zawsze zaokrąglam w górę, jak u fryzjera czy kelnera. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mahony2109 haczyk z lokalnymi... 29.11.06, 18:42 dla Warszawskich 1 strefa to cała Wawa, druga fragment Pyr i Piaseczna. Dla Bravo pierwsza strfa to Piaseczno, druga absolutnie cała Warszawa. Więc o ile na Wilanowską cena wyjdzie pewnie podobna, to na lotnisko, do Centrum czy na Wolę jadąc z Bravo Taxi zapłacicie majątek. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
night-driver-piaseczno Re: taxi - pytanie 06.11.13, 20:32 Kolego na siłę się reklamujesz zobacz kiedy ten post został dodany . Odpowiedz Link Zgłoś