Dodaj do ulubionych

suuuuper naleśniki w Piasecznie!!!

29.06.06, 22:44
odkryłem zajefajne miejsc w Piasecznie z naleśnikami TĘCZOWA NALEśNIKARNIA
się zwie jedzonko poprostu bomba , miło nawet kobiete na randkę mozna śmiało
tam zabrać . Polecam gorąco , wydaje mi się ż lepszego miejsca w P-nie nie ma!!!!
PS. Na bazarku przed kopułą koło chinola.Pozdrawiam gorąco
Obserwuj wątek
    • spejsik2 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 30.06.06, 10:10
      bylam ale nie jadlam
      na randke bym tam nie chciala isc
      • rabena Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 30.06.06, 10:14
        buahahha to dopiero reklama, zagladałam tam ale jeszcze nie jadłam, ale chyba
        się skuszę znając moje łakomstwo :D
    • orfeusz10 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 04.07.06, 23:22
      Byłam tam dziś -REWELACJA poprostu miód w gębie.Pizza i chińskie
      wymiękają.Jadłam nalsnika kurcza curry z ananasem był boski to poprostu trzeba
      spróbować!
    • jolha Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 05.07.06, 10:06
      A na wynos tam dają? Narobiliście mi apetytu:)
    • kasika75 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 05.07.06, 10:40
      no mnie jakos nie rzuciły (nalesniki) na kolana sprobowałam dwa razy i to mi
      wystarczy
      • orfeusz10 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 11.07.06, 09:45
        wiesz kasika75 tam są krzesła można usiąść to nie japońska restauracja gdzie na
        kolana Cie rzuca hihihi a ja zaraz śmigam po naleśniczka na śniadanko dziś zjem
        serowego z rokpolem mniam mniam i z sosikiem czosnkowym.
        • drzejms-buond Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 11.07.06, 11:55
          pycha! wpadam tam raz w tygodniu!
          reklama słusznie zapodana. niech im służy!jest nawet kącik dla dzieciaków, zeby
          nie marudziły!
          ponoć mają być na wynos w sensie, z dostawą !!!
          • torex !!! 11.07.06, 13:01
            Ludzie - czy możecie już skończyć z tą reklamą? - ile jeszcze wyślecie tych maili? ile macie tych loginów?
            Torek
            • richo Re: !!! 11.07.06, 17:21
              To Ty rozdajesz nagrody za pieniactwo? ;-)
            • sliwkaa Re: !!! 11.07.06, 17:45
              a niech ludzie piszę co, gdzie i jak:-))! przecież takie informacje są bardzo
              przydatne... a w miarę obeznany forumowicz szybko "wyczuje" reklamę !!
              • rabena Re: !!! 11.07.06, 19:27
                pszczolka dawaj namiar gdzie to :) często krążę rowerem i warto znać nowe
                miejsca, gdzie można się zatrzymać na chwilę i spróbować czegoś nowego
            • drzejms-buond Re: !!! 14.07.06, 13:40
              torex napisał:

> Ludzie - czy możecie już skończyć z tą reklamą? - ile jeszcze wyślecie tych mai
              > li? ile macie tych loginów?
              > Torek

a TO forum jest tylko do narzekania? jak jest coś dobrego to BĘDE chwalił!
              ZA DARMO!!!
            • schwinn1 Re: !!! 24.07.06, 23:37
              torex napisał:
              > Ludzie - czy możecie już skończyć z tą reklamą? - ile jeszcze wyślecie tych
              > maili? ile macie tych loginów?
              > Torek

to wszystko pisałem ja - wacław jarząbek..
    • pszczolka10 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 11.07.06, 16:13
      a ja tam skocze do Zalesinka do nowej kafejki na mrozona kawke a potem zjem
      sobie pysznego pierożka mmmmmmmmmm pychota :) to dopiero jest reklama hihi ,
      ale fakt rozkręcają sie dopiero ale pierogi mają pycha
      • pszczolka10 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 11.07.06, 21:47
        Bod Bateriami 48 kwiaciarnia i kawiarnia przed Top Marketem własnie jestem po
        pysznych lodach i zimnym piwku
        • woy Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 11.07.06, 22:11
          ooo! blisko i rozeznam, a jednocześnie polecam kino klub i zimniutkie piwko po
          5 pln.
          w.
          • richo Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 12.07.06, 09:39
            Etam! W Jastarni Amber jest po 2,80 ;-)
    • mati820 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 12.07.06, 08:35
      A przypadkiem nie wiecie czy dowożą te naleśniczki?
      Jak tak to może macie jakiś namiar na Nich? Może jakaś strona www?
      • jolha Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 12.07.06, 16:41
        A więc byłam dzisiaj i muszę przyznać, że niczego sobie. Wzieliśmy z mężem na
        wynos te z serem pleśniawym, rokpolem etc.Szkoda tylko, że za tą cenę tylko
        jednego dają, bo mój biedny 'małżowinek' jednym się nie najadł, choć niby mają
        ponoć 40 cm średnicy, to jakoś znikły w 'tłumie' te centymetry:)
        Generalnie mają 25 rodzaji naleśników obiadowych, czyli do wyboru z serem,
        warzywami, etc. (ceny od 8 do 14 zł) i 34 rodzaje tych na słodko (od 4 do 13
        zł). Można zamawiać połowę porcji, można brać na wynos (brak z dostawą) i wtedy
        doliczają po 50 gr za opakowkę. A noi tel. do nich (mądra jestem, bo wzięłam
        ulotkę dziś ;) 509 150 501
        Pozdrawiam
    • jacekglm koło kwiaciarni w Zalesinku 12.07.06, 17:11
      dokładnie..super lokal jak na nasze piaseczyńskie warunki..
      chadzaliśmy tam z koleżanką jak dopiero się rozkręcali..coś koło stycznia,lutego..
      urzekło nas to że do zamówionej kawy(pychotka) zawsze dostawaliśmy jakiś
      bonus..a to dżemik właśnej roboty a to pigwówka..też własniej roboty..
      ostatnio lokal się rozbudował i dostali licencję na alkohol więc "dla każdego
      coś miłego" się znajdzie..
      polecam!!
      a naleśniki sprawdzę..
      póki co na nowo odkrywam bary mleczne w Warszawie..
    • redaktorpiotr Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 14.07.06, 10:15
      naleśniki - rewelacja! Klimat lokalu - super! Obsługa - Pierwsza
      klasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąccccccccccccccccccccccccooo
      ooooooooooooooooooooooooooooo
      PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEE
      ECCCCCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • rabena Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 14.07.06, 10:46
        a ja polecam naleśniki w Kazimierzu Dln, nic się z nimi nie może równać :)
        tylko trochę daleko :(
        • drzejms-buond Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 14.07.06, 13:43
          może dowożą?
          :-D)))
        • schwinn1 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 24.07.06, 23:47
          > a ja polecam naleśniki w Kazimierzu Dln

bylam i jadlam.. ale tam sie dlugo czeka.. smaku nie pamietam.. ale w
          kazimierzu jest zajefajna kafajka na tej samej ulicy co nalesnikarnia.. robia
          tam taka czekolade ze palce lizac ;-)
    • jula73 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 24.07.06, 11:25
      > PS. Na bazarku przed kopułą koło chinola.Pozdrawiam gorąco

Próbowałam wczoraj znaleźć ale mi się nie udało. Można prosić o bardziej
      szczegółowy opis. Co to znaczy przed kopułą? Od strony Szkolnej czy wręcz
      przeciwnie?
      • alienxxx Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 24.07.06, 11:51
        bylem - zjadle i juz racej nie wroce
        ktos wczesniej napisal ze klimat lokalu super - moze nie o ten sam lokal chodzi
        nalesnikarnia w ciagu pawilonow, wystroju w zasadzie brak - najtansze zestawy
        stol + 4 krzesla z Ikei i wysoka baro-lada - sa rozne gusta - niektorym i w
        smietniku bedzie sie podobac

jak dla mnie lokal kompletnie bez klimatu - bar MIS we Wroclawiu przy Uniwerku
        ma wiecej klimatu niz ta nalesnikarnia
        czas oczekiwania na nalesniki bardzo dlugi - jesli ktos zamowi na wynos np 8
        szt. to mozna i godzinke posiedziec (bylem swiadkiem :):) )
        smak - ciasto pozostawia wiele do zyczenia, ciekawe kompozycje smakowe ale zbyt
        skapa ilosc dodatkow jak za taka cene

coz moze jestem przyzwyczajony do lepszych nalesnikow i bardziej klimatycznych
        miejsc

polecic niestety nie moge, wrecz odradzam - ale niech kazdy sam sie wybierze i
        skosztuje - z tego co czytam to wiekszosci pasuje (dziwne ???)

mam od jakiegos czasu plan zalozenia nalesnikarni z prawdziwego zdarzenia, ale
        nie moge znalezc odpowiedniego miejsca
        z tego co widze jesli wiekszosc jest tak zadowolona z tych nalesnikow to moge
        zalozyc ja gdziekolwiek a i tak oblozenie bede mial takie ze nie opedze sie od
        klientow - to budujace :)
        • jolha Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 24.07.06, 13:06
          No to zakładaj, tylko od razu tak, żebyście też dowozili,bo ja ostatnio
          strasznie leniwa jestem i z chęcią zjem cosik dobrego co mi przywiozą:)
          • trefl11 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 24.07.06, 22:59
            ja byłem w piątek z rodzinką i jestem bardzo zadowolony z naleśników jak również
            z obsługi a z teo co śledzę ten wątek to nie widziałem aby ktoś tu pisał że to
            restauracja cztero-gwiazdkowa krzesła wygodne i moja Patka miała czym się zająć
            jak czekaliśmy na jedzenie(ok 15 min) na trzy porcje. Jeżeli ktoś twierdzi że
            się nie najadł to wyobrażam sobie jego wielki żołądas bo ja nie miałem siły
            wyjść z naleśnikarni. Będe tam napewno zabierał rodzinę na obiad. Polecam
            pozycje 23 z obiadowych mniam mniam.
            • jolha Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 25.07.06, 08:39
              > czekaliśmy na jedzenie(ok 15 min) na trzy porcje. Jeżeli ktoś twierdzi że
              > się nie najadł to wyobrażam sobie jego wielki żołądas bo ja nie miałem siły
              > wyjść z naleśnikarni

Hmmm...my trochę dłużej czekaliśmy na dwie porcje na wynos i zdążyliśmy w tym
              czasie zrobić zakupy na bazarku. Nie pamiętam, co jest pod poz. 23, ale my
              zamówiliśmy nadziewane serem żółtym, pleśniawym itp., co po rozpuszczeniu się
              sera dawało cienki placek zlepiony serem, ale przyznam, że smaczny. A co do
              ilości to uważam, że na obiad dla mężczyzny to mało i zastrzegam, że mój
              małżonek (186 cm i ok.75 kg) na lustrzyce nie cierpi. No chyba, że ktoś (czyt
              mężczyzna) ma 1,50 m w kapeluszy lub je posiłki po cztery - pięć razy dziennie i
              takiego naleśnika weźmie sobie na deser albo drugie śniadanko to się nie dziwię,
              że potem nie może się ruszyć po jednym naleśniczku. Tymczasem my odżywiamy się,
              skądinąd nie zdrowo, bo tylko dwa razy dziennie i jemy lekkie śniadanka w pracy
              i obiadokolacje o 17-18. Istnieje też możliwość, że na wynos w pudełku co
              innego, a na miejscu co innego, ale raczej w to wątpię, choć na miejscu
              osobiście nie jadłam. Ogólnie naleśników nie krytykuje, obługi też, ale za tą
              cenę w domciu zrobię pięć razy tyle ich i z taką wkładką serową, że faktycznie
              jednym można się najeść, o czym w zeszły weekend mieliśmy szansę się przekonać:)
              Ale generalnie fajna alternatywa na szybki obiadek/podobiadek dla zapracowanych.
        • richo Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 24.07.06, 17:51
          No ja też chętnie spróbuję. Może jakąś degustację, na próbę albo wręcz na jakimś forumowym spotkaniu?
          • alienxxx Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 24.07.06, 23:15
            nikt nie twierdzi ze ktos pisal o lokalu 4* natomiast byla tu mowa o lokalu z
            klimatem, a co jak co ale klimatu tej nalesnikarni brakuje :)
            • richo Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 25.07.06, 09:27
              Ja tęsknię za barami mlecznymi. Taki np. "Bar Mleczny Łódzki" w Wawie na przeciwko sądu. "Kto prosił
              ruskie?!" To był klimat! Eeeech! :-)
          • schwinn1 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 24.07.06, 23:53
            richo napisał:

> No ja też chętnie spróbuję. Może jakąś degustację, na próbę albo wręcz na
            > jakimś forumowym spotkaniu

dobry pomysł richo.. tylko na jakim spotkaniu?.. ;-P poza tym czy w
            naleśnikarni miają picolo?
            • richo Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 25.07.06, 09:24
              schwinn1 napisała:

> richo napisał:
              > > jakimś forumowym spotkaniu
              > dobry pomysł richo.. tylko na jakim spotkaniu?.. ;-P poza tym czy w
              > naleśnikarni miają picolo?

Na pewno jakieś się zdarzy i czas już wydorośleć ;-)
              Może przejdziemy na sowietskoje igristoje? :-)))
              • schwinn1 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 25.07.06, 09:29
                > Może przejdziemy na sowietskoje igristoje? :-)))

nie panimaju..

btw. richo, mam pulsometr.. nieźle co?.. ;-)))
                • richo Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 25.07.06, 09:43
                  schwinn1 napisała:

> btw. richo, mam pulsometr.. nieźle co?.. ;-)))

Pokaż! I co Ci wskazuje jak czytasz niektóre posty? :-)))

BTW. Nie masz przypadkiem czarnego kluczyka do szprych? Muszę w końcu uruchomić
                  szosóweczkę ;-)
        • trefl11 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 24.07.06, 23:13
          trudno żeby w ciągu pawilonów zrobili knajpe wyzłacaną a sam pan pisał że nie
          ma w P-nie miejsca na prawdziwy lokal więc po co to smarowa innych jak samemu
          nic sie nie potrafiło otworzyć fe nie ładnie !!! skoro na forum tyle pozytywnych
          opnii to proponuje w sobie poszukać problemu może widzi pan wszystko w czarnych
          barwach-jakaś depresja może albo złość że ktoś pana ubiegł z otwarciem???.
          • alienxxx Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 24.07.06, 23:22
            nie to na pewno nie depresja, na pewno tez nie zlosc ze ktos mnie ubiegl - nie
            widze tu zadnej konkurencji

wyrazilem po prostu opinie co do klimatu tego miejsca i co do walorow smakowych
            proponowanych tam dan - jest to moja prywatna opinia, do ktorej jak mniemam mam
            prawo

po prostu zaskoczony jestem faktem ze ttle tu pozytywnych opinii o lokalu, ktory
            niczym sie nie wyroznia na tle szarosci Piaseczna - moze tylko tecza na scianie
            ma weselszy wyglad :)

prosze mi wierzyc, ze aby lokal mial klimat nie sa konieczne zlocenia -
            wystarczy w to wlozyc troche serca i miec zmysl artystyczny, a jesli ktos nie
            potrafi - zlecic to specjalistom

no coz - przyczyniam sie niebawem do wzrostu klienteli tego miejsca ciagnac
            watek w gore - moze to i dobrze - kazdy sam bedzie mogl sprobowac i wyrobic
            sobie zdanie

• sliwkaa Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 25.07.06, 09:48
            dziwne Panie Trefl11, że pojawia się pan na forum tylko i wyłącznie w wątku o
            naleśnikach i od razu broni Pan tego miejsca jakby to była przynajmniej obrona
            częstochowy:-)
    • kulfon26 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 30.07.06, 21:35
      www.teczowa.nalesnikarnia.webpark.pl/
      oceńcie sami strona taka sobie ale menu i kilka fotek jest no i mapka dojazdowa.
      • sliwkaa do której godziny jest otwarta ta naleśnikarnia? 31.07.06, 11:58

proszę .. napiszcie ludziska do której godziny jest ta naleśnikarnia czynna?
        • kulfon26 Re: do której godziny jest otwarta ta naleśnikarn 31.07.06, 19:44
          napewno do 19 bo byłem chwile po
      • arek732 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 04.08.06, 16:36
        Tak naleśniki naprawdę są pyszne, obsługa bardzo sympatyczna lecz niestety moim
        zdaniem 10 zł za naleśnika to małe przegięcie ale nie dlatego tam więcej nie
        pójdę. Nie pójdę tam bo na naleśnika czekam tyle co na pizzę, przy większym
        zamówieniu to już tragedia. Chcesz zamówić naleśnika za np 14 zeta, a miła pani
        Ci mówi że musisz czekać pół godziny bo ma do usmażenia 5 naleśników. Trochę to
        dziwne naleśnikarnia i jedna patelnia.
        Pozdrawiam.
        • ek1111 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 04.08.06, 18:17
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=41450732
          • kasika75 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 04.08.06, 18:33
            ale co ek1111 sugerujesz ze kulfon26 sam sobie robi reklame?
            • alienxxx Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 04.08.06, 19:31
              to tylko taka mala podpowiedz :)
              • ek1111 Re: suuuuper naleśniki w Piasecznie!!! 04.08.06, 22:15
                No bo tak wszystko pasuje, jak ulał :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka