kurant78 03.07.06, 14:27 Jaką uczelnię PRYWATNĄ z pośród tych które znacie, do których chodzicie lub chodziliście, chodzą lub chodzili wasi znajomi uważacie za godną polecenia a do jakiej byście nigdy nie poszli lub żałujecie że tam chodziliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolha Re: RANKING 03.07.06, 16:34 Polecam Koźmińskiego, zwłaszcza podyplomowe i MBA. Nie polecam natomiast Wszechnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_paduch Re: RANKING 03.07.06, 17:31 Ja zdecydowanie odradzam Wyższą Szkołę Ekologii i Zarządzania. Mimo iż wykładowcy są z Politechniki Warszawskeij to poziom pozostawia wiele do życzenia a kierunki którymi wabią (tak było w moim przypadku) niestety nie powstają "bo jest za mało chętnych". Odpowiedz Link Zgłoś
owrank Re: RANKING 03.07.06, 20:38 z własnego doświadczenia mogę polecić magisterskie na WSZ-POU na Domaniewskiej (jednoczesnie dyplom MBA) a studiowało tam bardzo dużo absolwentów studiów licencjackich na tej uczelni i również bardzo sobie chwalili licencjackie. Odpowiedz Link Zgłoś
misz098 Re: RANKING 03.07.06, 20:52 Polecam WSISIP (informatyka) oraz PJWSTK, a odradzam także Wszechnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: RANKING 03.07.06, 22:20 Polecam PEDAGOGIUM Wyższą Szkołę Pedagogiki Resocjalizacyjnej, a odradzam Wyższą Szkołę Finansów i Zarządzania. Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: RANKING 03.07.06, 22:21 A, jeśli chodzi o znajomych, to polesam SWPS, Collegium Civitas i Wyższą Szkołę Kumunikowania i Mediów Społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
pink123 Re: RANKING 04.07.06, 08:05 Ja polecam każdą inną Szkołę niz WSIZIA, zwłaszcza Panie z dziekanatu. Nie raz mialam nie miłe rozmowy. Jest ślicznie dopóki płacisz, a jak sie spóźnisz to Potem odsetki, odsetki od odsetek, zawieszenia. Brak pomocnej ręki, nie ma do kogo zwrócić sie z problemem. Gubienie indeksów, opłaty od opłat. W każdym razie ja mam takie wspomnienia. Ale wiem ze jeszcze gorzej mają ci ktorzy są na studiach magisterskich. Z resztą chyba podobnie jest w oddziale szkoły w Piasecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: RANKING 09.07.06, 08:29 polecam WSHiP w Warszawie - swietny wydzial prawa - naucza Cie myslec a nie wykuwac kodeksy na pamiec jak na niektorych uniwerkach (UWr) Odpowiedz Link Zgłoś