megi7775 07.09.06, 10:05 Czy ktoś z Was odwiedził nowo-otwartą, w Piasecznie, restaurację ODJAZD? Pozdrawiam Megi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3fx Re: Restauracja ODJAZD 07.09.06, 14:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=47545940 Odpowiedz Link Zgłoś
megi7775 Re: Restauracja ODJAZD 07.09.06, 14:49 Dzięki za info. Najlepiej wybrać się osobiście i przekonać się na własnej skórze i języku o jak to wszystko wygląda i smakuje pozdrawiam Megi Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon26 Re: Restauracja ODJAZD 08.09.06, 00:44 ja uważam że jak na Piaseczno lokal jest suuper jeżeli chodzi o wystrój. Natomast menu baaardzo ubogie ja zjadłam zurek (słony jak diabli)10pln a moje kochanie pierogi ruskie za 15pln (6 mini pierożków) zamowił podójne żeby coś poczuć no i dwa piwka wypiliśmy. Rachunek 60pln -oceńcie sami!!! Ale lokal mi się podoba jest dość ekskluzywnie, ale wolę naleśnikarnie na bazarku tam wiem że się najem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
megi7775 Re: Restauracja ODJAZD 08.09.06, 11:01 Witam, wczoraj znajomi poinformowali mnie,że właścicielem tej restauracji jest Brunatny Robert (Robert Kwiatkowski były prezes TVP). Podejrzewam że ta restauracja to będzie miejsce spotkań Kółka Wzajemnej Adoracji, tzn ludzi związanych z polityką, mediami i wielkimi koncernami, których w okolicy nie brakuje. Pewnie stąd te ceny. Coż pozostają nam restauracje na Ursynowie i dalej. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: Restauracja ODJAZD 08.09.06, 12:49 Wizytówkę knajpy dostałam podcza wycieczki wąskotorówką, pan rozdający mówił, że należy ona do żony Kwiatkowskiego. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
megi7775 Re: Restauracja ODJAZD 08.09.06, 13:41 Nie dziwie się że należy do żony. Pewnie ze względów bezpieczeństwa tzn gdyby Pana Kwiatkowskiego chcieli ciągać przed jakieś Komisje Śledcze albo w jakiś sposób ukarać to pewnie będzie wykazywał że nie posiada żadnego majątku a wszystko jest na żonę Megi Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: Restauracja ODJAZD 08.09.06, 20:10 No, moje rejony to też nie są, ale może dobrze, że się nowa knajpa otwiera, tak sobie myślę. KmJ Odpowiedz Link Zgłoś
robsonid Re: Restauracja ODJAZD 12.09.06, 10:18 a ja tam jadlam szarlotke na cieplo- i byla calkiem niezla za te 12pln Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Restauracja ODJAZD 12.09.06, 11:08 to taniej jest w Zielonej Budce w/w autobusów w P-nie, ale nie wiem czy jeszcze podają, szarlotka na ciepło z lodami duża porcja, pycha Odpowiedz Link Zgłoś