tehen 29.10.06, 10:40 znalazłem w skrzynce Gazeta Centrum się nazywa to coś trochę stronnicza no i horoskopu nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahony2109 Propaganda pewnie :) 29.10.06, 10:56 Pewnie skończy się na 1-2 wydaniach przed wyborami. Jest coś moda na kampanie wyborcze poprzez "bezpartyjne, obiektywne" gazety - taka sama sytuacja była w Raszynie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tehen Re: Propaganda pewnie :) 29.10.06, 11:10 tylko o metrze do Piaseczna nic nie piszą:( czyżby zrezygnowali z pomysłu??;) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Propaganda pewnie :) 29.10.06, 12:08 a co się będą niedowiarkom tłumaczyć dla pierwszego stołek radnego, dla drugiego działeczka, dla trzeciego w MH mieszkanko, a dla czwartego może choć głosowanko :P, nie płaci, dostaje, i się bogaci, kto zgadnie komu popadnie ? ;) a to tak dla humoru dla Narodu Polskiego, żeby nie zapomniał co to takiego :D ps. zbierzność faktów i persona non grata przypadkowe, wolnomyśli humorowe w niedzielę :P Odpowiedz Link Zgłoś
tehen Re: Propaganda pewnie :) 29.10.06, 12:14 Ty to jesteś... pojechał Pedziwiatr dziś na wycieczkę?? bo pogoda nie pykła raczej:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Propaganda pewnie :) 29.10.06, 12:16 a nie wiem czy pojechał, bo ja jeszcze nawet nosa nie wystawiła, wczoraj to było chociaz cieplutko i fajnie no jestem, jestem, a co mam nie być :P Odpowiedz Link Zgłoś
tehen Re: Propaganda pewnie :) 29.10.06, 12:20 :D przydała się ta dzisiejsza dostawa prasy mam czym w kominku rozpalić khe khe khe Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Propaganda pewnie :) 29.10.06, 12:27 no widzisz? na coś ta polityka jednak się przydaje, więc na drugi raz spluń za lewe ramię 3 razy, klaśnij nad głową, zrób szpagat i dopiero napisz hihi Odpowiedz Link Zgłoś