gabryella 19.03.07, 15:12 Kto zamierza brać udział w imprezie jaką jest MTB MAZOWIA MARATON i na jaką trasę ma ochotę. Powoli trzeba się organizować. www.mazoviamtb.pl/index.php?news=271&jak=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekglm Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 19.03.07, 15:46 no właśnie trzeba powoli organizować forumowy team ja to rozważam start na tym najkrótszym dystansie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 19.03.07, 20:18 jasne że trzeba, a co chcesz na hobby konkurencję 10-latkom robić? ;P oj nieładnie jestem za teamem na mega, co by grupą równym tempem jechać, CHOCIAż SPORO ZABAWY BY BYłO NA KRóTSZYM, JESZCZE TROCHę CZASU JEST Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 19.03.07, 20:27 już ja znam tą "jazdę grupą"... jest jeszcze trochę czasu więc można się jakoś zorganizować nawet(jak dobrze pamiętam) Rocho obiecywał stanąć na starcie... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 19.03.07, 20:49 jacekglm napisał: > jest jeszcze trochę czasu więc można się jakoś zorganizować > nawet(jak dobrze pamiętam) Rocho obiecywał stanąć na starcie... Ja już nawet treningi zacząłem! A będą jakieś kwalifikacje do tego teamu? Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 19.03.07, 21:11 no proszę, a to ja chciałam założyć ten watek ;-) ale w maju dopiero hehe.. ja mogę być honorowym członkiem waszego teamu bo jestem teraz już w nowym teamie (transfer roku! ;-D).. mam nadzieję że dobrze mi pójdzie a przynajmniej tak jak w zeszłym ;-) liczę na richa że pojedzie a ja mu na kole usiądę.. mogę za to wieźć izotoniki ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 19.03.07, 21:42 dobra to plan jest taki: -ja obstawiam dystans "hobby" -Rocho będzie naszym "czarnym koniem wyścigu" -Rabena obstawi środek stawki a JO...JO się obciąży izotonikami co b nie miała za łatwo i będzie robić za zaplecze techniczne ;D no to żem wydumał... a tak serio można by już zacząć robić jakies treningi ja z zeszłego roku pamiętam jeden...wylądowaliśmy w Tarczynie:) teraz mam nowy rower więc nie pęknę tak jak ostatnio w Bogatkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 19.03.07, 22:15 jacekglm napisał: > a tak serio można by już zacząć robić jakies treningi No właśnie. Nie ma co czekać na zmianę czasu ;) > ja z zeszłego roku pamiętam jeden...wylądowaliśmy w Tarczynie:) Wszystkie drogi prowadzą do Smo. Zresztą któryś maraton jest organizowany w okolicach. Do tej pory wiszą strzałki ;) > teraz mam nowy rower więc nie pęknę tak jak ostatnio w Bogatkach ;) Gonić yo! Yo? Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 20.03.07, 09:01 Nie mam nic przeciwko treningom do Smo, chociaż Richo miał ze mną utrapienie dotyczące tempa :P ale z powrotem nawet nieźle szło u Richa na kole :D jak nie zostawicie koleżanki gdzie w polu to w ładną pogodę dołanczam Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 19.03.07, 22:08 schwinn1 napisała: > liczę na richa że pojedzie a ja mu na kole usiądę.. mogę za to > wieźć izotoniki ;-D Taaa! I będę musiał się zatrzymywać i czekać na bufet ;-P Ja tam wolę być samowystarczalny. Do pewnego stopnia oczywiście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 20.03.07, 21:12 RICHO! ty nie bedziesz na mnie czekał.. ty bęziesz tak jechał bym była tuż za tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 20.03.07, 23:26 schwinn1 napisała: > ...ty bęziesz tak jechał bym była tuż za tobą! Dobra, wezmę Cię na hol :-))) BTW. Czy ktoś tu jeszcze jeździ w tygodniu rowerem? Odpowiedz Link Zgłoś
grelka_butelka Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 21.03.07, 17:17 jestem. ale przyznam, że trochę nie kumam tej stronki bo 26 maja w tym roku wypada jednak w sobotę, nie w niedzielę. kiedy więc jest TEN dzień? w niedzielę czy w sobotę? a to dosyć ważne dla mnie pytanie :) oj musiałabym potrenować troszkę do mega, bo o giga to nie mam co marzyć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 21.03.07, 18:15 grelka_butelka napisała: > jestem. ale przyznam, że trochę nie kumam tej stronki bo 26 maja w tym roku > wypada jednak w sobotę, nie w niedzielę. Rzeczywiście ktoś się pomylił. Trzeba im to wyprostować. > oj musiałabym potrenować troszkę do mega, bo o giga to nie mam co marzyć :/ To zapraszamy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 21.03.07, 18:38 richo napisał: > Trzeba im to wyprostować. Już wyprostowali. Odpowiedz Link Zgłoś
grelka_butelka Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 21.03.07, 21:40 no to juz lepiej. :D ale nie mówię na pewno jeszcze bo mam wtedy zjazd :/ ale lepsza sobota niż niedziela w moim przypadku :D i zacznę trenowac juz. od poniedziałku. na wszelki wypadek :) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 21.03.07, 21:39 napisane że w sobotę-26,05.. czyli zgadza się.. richo-oto wałsnie mi chodziło- HOL.. dziekuje.. a jezdzic to ja nie mam czasu albo siły.. robota mnie zabija.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 21.03.07, 19:16 richo napisał: > BTW. Czy ktoś tu jeszcze jeździ w tygodniu rowerem? jeździ,jeździ... właśnie jestem po trasce Konstancin-Jazgarzew...trochę się po lesie sponiewierałem...ładne błotka są jeszcze^^ Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 11.05.07, 22:40 hej, maraton się zbliża.. mieszkańcy powiatu za dystans hobby nie płacą nic a za dystanse mega i giga-20 zł.. tutaj oficjalna informacja: www.mazovia.vel.pl/index.php?news=305&jak=0 oraz na temat samego wyścigu i trasy: www.mazovia.vel.pl/index.php?stat=85 no to yo! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 12.05.07, 00:13 to się popisali pozostawiam bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 12.05.07, 11:43 organizatorzy za darmo na pętlę hobby a co za te 20 zł dostanę? w Kurierze Południowym jest tekst że płacąc 20zł dostaje się chipa i można we wszystkich Mazoviach startować Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 14.05.07, 21:23 jacek, a co sie tobie w głowę stało?.. chcesz wszystko za darmo?.. jakbyś nie wiedział to w dzisiejszych czasach wszystko kosztuje także sama organizacja czegoś.. jak idziesz na stadion oglądać mecz piłki nożnej to za co płacisz? za patrzenie?.. no wiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 14.05.07, 21:29 no ale w zeszłym roku się dało na hobby można puścić ludzi bo nie będzie bufetu ;) mi to nie robi różnicy czy będzie za darmo czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 16.05.07, 23:39 jacek, wydaje mi sie ze w zeszłym roku pwiat przysponsorował, teraz pewnie tez ale jakby mniej.. nie chce mi sie dyskutowac na temat kosztów takiego maratonu bo przerabiałam to gdzies indziej ale wszystko kosztuje.. za 20 zł nie dostajesz mniej niz ten co zapłaci 50 czy 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19606 Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 15.05.07, 19:43 Agnieszko,zarejestrowałem się w maratonie,ale jezeli chodzi o grupę to nie wiem, chciałbym pojechać nie jako indywidualny ale *group member*, myślę że zależy to od Jacka, a takie fajne forum to nowo stworzone * pedziwiatr.fora.pl* Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 15.05.07, 20:02 andrzej19606 napisał: > myślę że zależy to > od Jacka a czemu to? po prostu trzeba się dogadać i możemy pojechać wspólnie w grupie pytanie jeszcze kto na jaki dystans jedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 25.05.07, 20:39 A mnie dopadły obowiązki rodzicielskie :-( A tyle trenowałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 26.05.07, 00:43 też mi wymówka... załatwi się opiekunkę... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 28.05.07, 11:23 jacekglm napisał: > też mi wymówka... > załatwi się opiekunkę... Opiekunkę załatwiłem cacy :-))) A tak naprawdę żadna opiekunka nie chce przyjechać do Smoczyska :'( Odpowiedz Link Zgłoś
richo Dwudziestotysięczny post! 28.05.07, 11:43 Mistrzu! Wygrałeś butelkę piccolo tropicana!* Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Dwudziestotysięczny post! 28.05.07, 12:54 hehehehe serio? można by w ten piąteczek coś uskutecznić... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Dwudziestotysięczny post! 28.05.07, 13:04 jacekglm napisał: > hehehehe > serio? > można by w ten piąteczek coś uskutecznić... No pewno że tak! Może coś się wreszcie ruszy. Jak nie Spalona to może Amo albo ta... kwiaciarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Dwudziestotysięczny post! 28.05.07, 13:48 mi to jest obojętne byle bym zdążył z pracki dojechać... na kwiaciarnię za ładna pogoda-zostawmy ją na jesień Amo jak najbardziej pasuje także... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 28.05.07, 12:38 Znalazłem (by Aras): arasphotoblog.blogspot.com/2007/05/26052007.html Odpowiedz Link Zgłoś
maciek19792 Re: MAZOWIA MTB-Piaseczno 26.05 31.05.07, 15:24 Kilka zdjęć umieścili też na stronie gminy: www.piaseczno.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=246&Itemid=77&lang=pl Może ktoś z was siebie odnajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś