26.03.07, 14:01
Jakie macie zdanie o tej przychodni? Czy możecie tam polecić jakiegoś
pediatrę i ginekologa? Dzięki
Obserwuj wątek
    • pyzka34 Re: Trimed 27.03.07, 08:08
      Bylam tam u okulisty z dziecmi i bylam bardzo zadowolona. Mojego syna leczyl
      tez tamtejszy laryngolog, NIE POLECAM !!!
      I na tym moja wiedza w tym temacie sie konczy:(((
      • dana35 Re: Trimed 27.03.07, 15:53
        ginekologa dr Szaleckiego zdecydowanie odradzam
        • marcin-borkowski Re: Trimed 27.03.07, 20:23
          dana35 napisała:
          > ginekologa dr Szaleckiego zdecydowanie odradzam

W mojej firmie refundują koszty leczenia m.in. w przychodni Trimed. Jeżeli
          chodzi o ginekologa Szaleckiego, to słyszałem od koleżanek w pracy, że ten
          ginekolog przy badaniach denerwuje i tremuje jakby pierwszy raz widział nagą
          kobietę, co jest bardzo krępujące również dla kobiet. Nie mogę tego sam
          potwierdzić, ale... widocznie musi coś w tym być skoro dana35 również go odradza :)

--
          M@rtin
          www.powiat-piaseczynski.info
          • teqilaa Re: Trimed 28.03.07, 11:06
            Kobiałki a macie jakieś opinie na temat Medifemu i lekarzy tam pracujących?:)
            • keramb2 Re: Trimed 28.03.07, 17:48
              teqilaa napisała:

> Kobiałki a macie jakieś opinie na temat Medifemu i lekarzy tam pracujących?:)
              Moja żona zawsze poleca dr.Barwiuka. To bardzo doświadczony i znany lekarz (
              zdaje się, że był ordynatorem na Madalińskiego)
              • agula801 Re: Trimed 29.03.07, 16:12
                Od miesiaca mieszkam w Piasecznie i mam pytanie dot Medifemu-jacy specjalisci
                przyjmuja w tej przychodni-poszukuje pediatry i gdzie sie znajduje?
                A Dr Barwijuk to bardzo dobry ginekolog-operowal mnie bedac jeszcze ordynatorem
                szpitala na Madalinskiego...
          • viki0 Re: Trimed 28.03.07, 20:40
            A ja dr Szaleckiego polecam - na mnie zrobił dobre wrażenie i nie nie widziałam
            żeby się denerwował czy stesował. Może to z twoimi koleżankami jest coś nie
            tak?
            • sylwia.2b Re: Trimed 29.03.07, 18:19
              Ja również polecam dr Szaleckiego i wszystkie moje koleżanki również były
              zadowolone.
    • robsonid Re: Trimed 30.03.07, 20:12
      jeśli chodzi o ginekologa to mogę polecić dr. Izę Ziółkowską-Seta, przyjmuje w
      Medvicie i w Centrum Medycznym Puławska
    • urszulas1 Re: Trimed 04.04.07, 15:32
      Ja polecam dr Szaleckiego, który prowadził moją ciąze .Zawsze był
      miły,serdeczny i raczzej skryty ;-) no taki cichy trochę. Nie tremował mnie w
      żaden sposób, był kompetentny .
      Polecam również dr Grajewską - Ferens, jest to endokrynolog, i chyba jeszcze
      pediatra. Jako endok. jest super, bardzo ciepła , serdeczna i zyczliwa
      osoba.Daje swój telefon i każe dzwonić zawsze kiedy trzeba.
      Byłam jeszcze leczona przez laryngologa, dr Lipko i też byłam zadowolona.
      Ogólnie polecam.
    • jostel Re: Trimed 09.04.07, 22:18
      Panie w rejestracji niestety niemiłe, szczególnie przez telefon :(
      co do lekarzy polecam neurologa dziecięcego oraz okulistę (super miła Pani,
      dociekliwa, przyjmuje w piatki popołudniu)
      • giovanita Re: Trimed 10.04.07, 20:47
        Ja dowiadywałam się o opiekę pediatryczną, poinformowano mnie, że oni nie mają
        na stałe pediatry. Mają jednego, przez jedną godzinę, raz w tygodniu.
    • femme_maman Re: Trimed 13.04.07, 17:26
      Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Do Szaleckiego poszłam, sprawdziłam osobiście
      co z nim "nie tak" i rzeczywiście facet jest dziwny. Robi co musi, a jak mu się
      nie daj Boże zada jakieś nadprogramowe pytanie, to odpowiada półgębkiem i
      odsyła do lekarza prowadzącego (a właśnie zastanawiałam się czy on nie mógłby
      mi poprowadzić ciąży). No to sobie wybrałam lekarza prowadzącego gdzie indziej
      i bez łachy! Facet jest kontaktowy i odpowiada wyczerpująco na wszystkie, nawet
      głupie pytania. Ten w Trimedzie to POMYŁKA!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka