pale5 27.09.07, 16:53 czy macie może jakiegoś dobrego (taniego) specjalistę od pieców gazowych?? Zależy mi na rutynowym serwisie okresowym. Jakie są przybliżone koszty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agromek Re: szukam serwisanta do pieca gazowego 27.09.07, 16:59 pale5 napisał: > czy macie może jakiegoś dobrego (taniego) specjalistę od pieców gazowych?? > Zależy mi na rutynowym serwisie okresowym. Jakie są przybliżone koszty?? Chiba zalezy od pieca. Junkers - ok 170 pln. Serwis. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: szukam serwisanta do pieca gazowego 27.09.07, 19:49 > > Chiba zalezy od pieca. Junkers - ok 170 pln. Serwis. Polecam. viessmann vitopend 100 ( a może 1000 ) Odpowiedz Link Zgłoś
miskaj77 Re: szukam serwisanta do pieca gazowego 01.10.07, 09:50 A może jakiś namiar moge prosic na dobrego serwisanta Junkersa ( godny polecenia i w miarę niedrogi )?? Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: szukam serwisanta do pieca gazowego 02.10.07, 11:52 miskaj77 napisała: > A może jakiś namiar moge prosic na dobrego serwisanta Junkersa ( > godny polecenia i w miarę niedrogi )?? Hej. znajdz seriws Junkersa, zadzwon, wybiora, przyslą, zrobia, gwarancje dadza. ja wlasnie zaplacilem za przeglad 180 pln. Arek Odpowiedz Link Zgłoś
miskaj77 Re: szukam serwisanta do pieca gazowego 02.10.07, 13:00 W tamtym roku dostałam nr telefonu do dwóch serwisantów. Sam przegląd kosztował 200zł, a do tego doszła wymiana jakiś tam drobnych rzeczy i w sumie kosztowało ok. 400zł. Wiosną zepsuł się nam jakis czujnik, który kupilismy w serwisie junkersa za 90zł, a jeśli przyjechaliby nam go wymienić, to kosztowałoby to w sumie około 200zł. Tak, że można powiedzieć, że serwis nieźle się ceni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owrank Re: szukam serwisanta do pieca gazowego 28.09.07, 11:49 ja mam dosyć dobre doświadczenia z Panem Harasimowiczem z nowej Iwicznej, który serwsiuje kilka różnych marek - można znaleźć namiar na stronach Vaillant - serwisanci - Nowa Iwiczna (lub Piaseczno) Odpowiedz Link Zgłoś
arturcargo Re: szukam serwisanta do pieca gazowego 12.03.08, 09:37 Witam, troche czasu minelo od ostatniego postu w tym temacie wiec ponawiam pytanie. czy ktos dotarl do dobrego serwisanta piecykow gazowych Viessmann konkretnie vitopend 100 z naszych okolic??? Bede wdzieczny za wszelkie dane kontaktowe i opinie:-) Serdecznie pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś
noski Re: szukam serwisanta do pieca gazowego 13.03.08, 17:38 Jeśli chodzi o piece firmy Viessmann to zapraszam na stronę www.viessmann-serwis.pl . Tam znajdziecie Państwo autoryzowanych serwisantów. To nie jest reklama :) po prostu tam pracuję i próbuje pomóc. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś