drzejms-buond 11.10.07, 11:32 nie odnosicie wrażenia,że gdyby nie WYBORY nadal mieszkalibyśmy w lepiankach? i nie chodzi mi tylko o najnowsze wybory- ogólnie! pracownicy na ulicach piaseczna uwijają sie jako te mrówy... aż miło popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ek1111 Re: malowanie trawy 11.10.07, 13:50 Uwijać to rzeczywiście się uwijają. Ale będąc na dniach w pięknym naszym mieście powiatowym, dokładnie mówiąc w samiutkim jego centrum ( od US do Urzędu Gminy) zostałam zaatakowana niesamowicie intensywnym odorem Perełki. Oprócz władz miasta jest w pobliżu także komenda policji. I nie wiem, co myśleć na temat wszechogarniającego smrodu: czy to ja jestem wyjątkowo czuła, czy też władze tracą powonienie? Na szczęście piękną będziemy mieć wkrótce prokuraturę. Może ona coś wyczai? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: malowanie trawy 11.10.07, 14:51 niestety, o tym już było na forum set razy wyłapać smród? niełatwa sprawa. nic sie nie zmienia od lat no cóż, jaka władza taka atmooosfera Odpowiedz Link Zgłoś
kgb.xsara Re: malowanie trawy 12.10.07, 07:48 uwijają się??? ja nie widzę nikogo-oprócz robotników na Puławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
rowaj62 Re: malowanie trawy 12.10.07, 17:52 Ja widzę jeszcze sprzedawców myjących szyby witryn. Szkoda, że nie wszyscy umyli swoje pojazdy z górnej półki. Ale byłoby fajnie jak z okazji wyborów wszyscy mieszkańcy grodu umyliby szyby w oknach, samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś