Dodaj do ulubionych

samotny pies HUSKY

03.12.07, 12:01
od jakiegoś czasu w piaseczyńskim parku spotykam , codziennie, wałęsającego się
psa HUSKY .
Przepięęęęęęękny jest.
Nie mam odwagi
sprawdzić jego obroży,
czy przypadkiem nie ma tam adresu?
Obserwuj wątek
    • richo Re: samotny pies HUSKY 03.12.07, 13:02
      Na paru słupach widziałem ogłoszenia o zgubieniu malamuta. Jesteś
      pewien, że to husky?
      • drzejms-buond Re: samotny pies malamut 03.12.07, 14:01
        www.google.pl/search?hl=pl&q=malamut&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
        ojej , musiałem sprawdzić..
        no rzeczywiscie podobny do HUSKÓW,
        no teraz to juz zgłupiałem...
        nie wiem...
        ale wątpię,
        zeby malamuty i huskie gubiły się w tym samym czasie w tak małym mieście... wiec
        na logikę, chyba jednak malamut!
        • jagusik Re: samotny pies malamut 03.12.07, 18:31
          wczorajszym popołudniem biegał po wiadukcie między samochodami, chyba ma obrożę
          • kurant78 Husky & Malamaut 04.12.07, 07:58
            Po pierwsze te psy same się nie gubią tylko po prostu uciekają, nawet gdy mają
            bardzo dobrze w swoim domu. Mają bardzo silny instynkt aby żyć na wolności. Są
            uparte i czasem pomimo nawoływań właściciela nie wracają kiedy coś je zainteresuje.
            Pies przy wiadukcie, czarny (troszkę nie oryginalny) biega tam co najmniej od
            roku, więc musi gdzieś w pobliżu mieszkać.

P.S. 2 metrowy płot, zwłaszcza z siatki także nie stanowi problemu, jeśli chodzi
            o podkop to widziałem jak husky podkopała sie pod płotem w ciągu 10 minut.
            • gabryella Malamaut 04.12.07, 08:54
              To malamut, ktoś go złapał i przygarnął - pisze, że jest mądry i ułożony i, że
              odda go tylko właścicielowi lub komuś kto się zna na tej rasie. Wiszą ogłoszenia
              z jego zdjęciem gdzie można się po niego zgłosić. Jeśli ktoś wie komu się
              zapodział ten piesek to niech napisze, a w ogóle to spisze dane z ogłoszenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka