voytas72 12.02.08, 19:46 Witam! Czy ktoś może polecić dobrego stomatologa w Piasecznie lub okolicach? Rozsądny cennik usług byłby mile widziany;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stentonik Re: Stomatolog 12.02.08, 23:00 Doktor Kucharska, słyszałem, że bardzo dobra jest. Teraz przyjmuje w Metropolisie naprzeciwko Almy. Kiedyś przyjmowała w zajezdni mzk. Cen nie znam bo tylko słyszałem...nie byłem bo mam stracha przed stomatologiem;)))Ale jak mi opowiadają o p.Kucharskiej i jej podejściu do pacjenta to w godzinie zero chyba ją wybiorę... Odpowiedz Link Zgłoś
voytas72 Re: Stomatolog 13.02.08, 18:30 Dzisiaj sprawdziłem i ten gabinet jest jeszcze nieczynny:( Widać, że dopiero jest remontowany, nie ma nawet żadnej informacji o terminie otwarcia. Trzeba będzie spróbować innej opcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Stomatolog 12.02.08, 23:06 Tutaj w wątku masz jeszcze jakieś namiary forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=74092814&v=2&s=0 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Stomatolog 13.02.08, 10:33 ja, tradycyjnie bedę polecał pania Krassowską-Ładę na Puławskiem, tam gdzie FOTO-Renau. ceny przystepne, jak na pryw.lekarzy w grudniu płaciłem max.80 zł. przyjmuje w poniedz, środy, piątki, po południu Odpowiedz Link Zgłoś
voytas72 Re: Stomatolog 13.02.08, 11:33 Dzięki wszystkim za informację. Prawdopodobnie wypróbuję tego naprzeciwko Almy. Mam do niego tylko kilka kroków, ale nie znałem opinii o pracujących tam stomatologach. Mam tylko nadzieję, że ceny mnie nie zabiją;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpiotr Re: Stomatolog 14.02.08, 10:32 Zdecydowanie polecam dr Krassowską - Ładę przyjmującą na Puławskiej (tam gdzie foto Reanau) - ceny usług o.k. i barrrrrrrrrrrrrrrrdzooo solidna, znająca się na rzeczy osoba. A przede wszystkim nie naciąga na niepotrzebne usługi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Stomatolog dr Krassowska - Łada 26.02.08, 13:16 Byłem sprawdziłem. Solidnie i mam nadzieję, że się sprawdzi wraz z upływem czasu. 80 pln- 100zł plomba. Bez problemu z umówieniem się na wizytę, w przeciągu tygodnia zrobiłem gruntowny porządek. Nie naciąga na niepotrzebne robótki to fakt! w. Odpowiedz Link Zgłoś
szumisan Re: Stomatolog dr Krassowska - Łada 06.02.09, 18:16 ma ktoś numer do gabinetu pani doktor? ja nigdzie nie mogę znaleźć a potrzebuje się pilnie zapisać Odpowiedz Link Zgłoś
anaferg odradzam stomoatologa ze Strusiej i Pelikanów 06.02.09, 21:50 A ja mogę Ci O D R A D Z I Ć gabinet ze Strusiej i Pelikanów i dr Karolinę Mołas. Tak mi spie*** zęba, że później musiałam go leczyć przez pół roku jakimiś fleczerami. Na szczęście obyło się bez leczenia kanałowego - ale było blisko. Pani Karolina wzruszyła ramionami i powiedziała, że nie wie dlaczego tak się stało. Od tamtej pory jeżdżę z Piaseczna aż na dalekie Bielany... ale to już inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
hre_up Re: odradzam stomoatologa ze Strusiej i Pelikanów 30.06.14, 09:53 Czy ktoś ma tel. do gabinetu dr Kucharskiej na przeciwko almy? Odpowiedz Link Zgłoś