noski 06.05.08, 10:20 Szukam dobrego dermatologa dla dziecka w Piasecznie lub w Warszwaie. Dziekuje za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kara.3 Re: Dermatolog dziecięcy 06.05.08, 13:08 Podbijam wątek, też szukam specjalisty do dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka1981 Re: Dermatolog dziecięcy 07.05.08, 08:52 Witam! Polecam dr Owsińską z Centrum Medyczne Puławska. Jest dermatologiem nie dziecięcym jednak my chodzimy z córką do niej od urodzenia. To ona uratowała małą przed szpitalem. Zależy w jakim wieku jest dziecko (malutkich nie za bardzo chce przyjmować - ja sama do niej chodziłam wcześniej)Mam do niej zaufanie, jest bardzo miła i rzeczowa. Jest na bieżąco z różnymi nowościami. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia4 Re: Dermatolog dziecięcy 07.05.08, 14:04 Polecam dr Nieżurawską, ma prywatny gabinet na Ursynowie, jest dermatologiem dziecięcym. Już wiele razy pomagała moim dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia4 Re: Dermatolog dziecięcy 07.05.08, 14:06 Za szybko wysłałam. Namiary na gabinet: www.dermini.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
noski Re: Dermatolog dziecięcy 07.05.08, 19:19 ile kosztuje wizyta? corka ma prawie 3 lata..nie jest za mala? dziekuje zo namiar:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś