spejsik 21.06.08, 07:41 czy to dobry pomysl na chrzciny w tej restauracji? robil ktos moze? jak tam karmia? smacznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
traper12 Re: Gandalf! 23.06.08, 13:15 Hehe, ja tam zrobiłem chrzciny i to w jakich okolicznościach ... Miałem zamówiony inny lokal(miłosiernie przemilczę który), opłacona zaliczka itp. W drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia cała rodzina stała w topniejącym rozmokłym śniegu przed lokalem, w którym znaleźliśmy jedynie uzbrojonego w szmatę pracownika, który stwierdził że jest nieczynne, a do szefa nie ma telefonu. Wolę nie myśleć jak wysoko mi skoczyło ciśnienie. Rodzinę umieściłem na plebanii na herbacie u gościnnego proboszcza, a sam ruszyłem w straceńczą misję znalezienia innego lokalu. W Gandalfie właściciel właśnie otwierał, kiedy usłyszał o sytuacji wezwał natychmiast z domu kucharza, który miał w zasadzie wolne i impreza została uratowana :-) Wymietliśmy wszystko co było w lodówce. Było to 7 lat temu ale lokal ma u mnie duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś