relissys 07.07.08, 14:15 Czy ktoś z was kozystał z uslug tej osoby? www.fryzjer-warszawa-piaseczno.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazgarzew Re: Fryzjer Piaseczno 07.07.08, 14:33 Nie wiem jak tam u Pani Iwony z kunsztem fryzjerskim ale strona internetowa jest paskudna. Nazwy miejscowości pisane z małych liter,brak polskich znaków. Dwunastolatkowie już lepsze robią. A do fryzjera to ja wolę pójść do salonu:P Odpowiedz Link Zgłoś
relissys Re: Fryzjer Piaseczno 07.07.08, 16:33 A do mnie strona przemawia jest prosta i przejrzysta,a problem w tym ,że w Piasecznie nie ma salonow :( kazda liczaca sie osoba jezdzi do Warszawy.Niestety taka rzeczywistosc... Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_marchewka Re: Fryzjer Piaseczno 07.07.08, 16:48 a ja się nie liczę - i strzygę się czasami w Piasecznie a czasami w Wawie. Efekt ... hmm głównie chyba zależy od humoru fryzjera:-( Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Fryzjer Piaseczno 07.07.08, 23:40 relissys napisała: kazda liczaca sie osoba > jezdzi do Warszawy. relissys, a w czym robisz? Administrujesz w cent-room?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bellazza Re: Fryzjer Piaseczno 08.07.08, 00:27 Chyba raczej relissys jest panią Iwoną. Tak samo stronią od polskich znaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grinek1990 Re: Fryzjer Piaseczno 15.04.09, 16:14 Osobiście polecam salon fryzjerski CZEKOLADA na ulicy pelikanów. Przyszły tam fryzjerki z salonu na strusiej i bardzo dobrze wykonują swoją pracę. Szczególnie pani Paulina :) NISKIE CENY!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirrys Re: Fryzjer Piaseczno 08.07.08, 10:39 > A do mnie strona przemawia jest prosta i przejrzysta Brak polskich znaków do dyskwalifikacja. Jaka reklama taka pewnie i usługa. Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
bk225 Re: Fryzjer Piaseczno 27.04.09, 10:08 www.czekolada-piaseczno.pl - tu są polskie znaki Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Fryzjer Piaseczno 15.04.09, 21:17 Muszę oprotestować. Oczywiście że uważam siebie za liczącą się osobę - tak samo zresztą staram się traktować każdego innego bladawca z jakim życie mnie zetknie, ale ja do W-Wy do fryzjera nie jeżdżę i nie planuję. Trochę dlatego że mi by się nie chciało, trochę dlatego że w Piasecznie niektórzy fryzjerzy są całkiem OK, a trochę też dlatego że w zasadzie włosów mam sporo ale większość nie na głowie... relissys napisała: > A do mnie strona przemawia jest prosta i przejrzysta,a problem w > tym ,że w Piasecznie nie ma salonow :( kazda liczaca sie osoba > jezdzi do Warszawy.Niestety taka rzeczywistosc... Odpowiedz Link Zgłoś
mwielicka Re: Fryzjer Piaseczno 27.04.09, 10:28 dla mnie za mało zdjec na str-albo nie umiem znalezc :) Ja od lat chodze do p.Uli na Młynarskiej,probowałam zmienic wiele razy zeby spróbowac u kogoś innego,jezdziłam nawet do w-wy a i tak wracam do Uli :) Naprawde POLECAM !!!! A jak się juz panie ładnie uczeszą to zapraszam do siebie na sesje zdjeciowa :D fotografuje dzieci i mamy tez :) www.malgorzatawielicka.wordpress.com :) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Fryzjer Piaseczno 27.04.09, 11:40 mwielicka napisała: > fotografuje dzieci i mamy tez :) > www.malgorzatawielicka.wordpress.com :) Ładne! Chyba żałuję, że trochę wyrosłam, a mamą jeszcze nie jestem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
angela8092 Re: Fryzjer Piaseczno 16.05.16, 17:23 ja korzystam z Elite Beauty usługi Pani Eli w salonie a nie w domu, jeszcze miałabym płacic komus zeby przyjezdzał do mnie do domu, bezsensu, stac ,mnie na kolor to ide do salonu Odpowiedz Link Zgłoś