wolfmoor 11.01.06, 10:39 Co sądzicie o Olsztynie jako mieście? Bylem w Wielu miastach w polsce, ale Tylko Olsztyn mi sie spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lokalny Re: Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:33 Za duży na dziurę, za mały na metropolię, czyli zaścianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewe Re: Olsztyn IP: *.wroclaw.mm.pl 13.01.06, 10:01 osobiscie nie widzę w tym miescie niczego interesującego.... Wrocław..to moja miłość... Powiedz coz takiego moze ...się w ogole podobac w olsztynie... Zastanawia mnie to...rozumiem...takie mazurskie miasta jak gizycko czy mrągowo..to piękno..prawdziwe..Ale coż gusta są rozne... Powodzenia wiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:42 A ty byłaś wogóle w Mrągowie czy Giżycku?? czy tylko przelotem?? Wrocław nie powiem ładne miasto ale na mój gust to za wielkie. Olsztyn lubie za to jaki jest, za duże na wioskę, za małe na metropolię. Żyje się tu nie łątwo ale mimo to ludzie są uprzejmi. I najważniejsze, że nie odczuwa się tak zaganiania i pogoni za pieniądzem. Pozdrawiam wszystkie piekne Polskie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Olsztyn IP: *.range81-155.btcentralplus.com 13.01.06, 15:44 Jako olsztynianin z krwi i kosci czlowiek kochajacy to miasto mowie to z zalem ale takie sa moje odczucia Olsztyn z naprawde ladnego miasta przeradza sie w tandetna wies.Coraz czesciej gdzie nie zawiesisz oko to widzisz tandete badziewie jarmarcznosc i prowincjonalizm Syf polamane chodniki upiory architektoniczne typu Star Tourist Manhatan ALFA(Na zewnatrz)akwarium ten wiezienny mur w centrum miasta to spolem Dukat te niezagospodarowane klepiska w centrum robiace za parkingi ten niedokonczony budynek obok Citi bank te sypiace sie kamienice te badziewne przystanki mpk dodatkowo zdewastowane przez jakas dzicz te zolto czerwone budy na Pilsudskiego ta budojaca sie biedronka! np TPobok spolem fiu fiu jakie ciekawe rozwiazanie architektoniczne.Te betonowe latarnie i zolte barierki na chodnikach w starej czesci miasta te niezagospodarowane jeziora zdewastowane obiekty sportowe wszechobecne tandetne reklamy I wlasciwie nic tu sie nie dzieje czasami wyladuje jakis labedz na ulicy i od razu jest to temat dla dziennikarzy Olsztyn jest kochany bo nasz ale juz dawno przestal byc pieknym miastem Odpowiedz Link Zgłoś