misiania 26.08.08, 13:08 zachwyciła me oko w dzisiejszej papierowej wyborowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Stadionu wizja 26.08.08, 14:54 chodzi o to??? miasta.gazeta.pl/warszawa/1,68086,5627456,Piaseczno_zbuduje_stadion_na_Euro_2012.html jezusie nazareński! tak! "piaseczno maaaarzy" bo za luźno nam tutaj jeszcze kibiców kilkadziesiat tysięcy poprosimy! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Stadionu wizja 26.08.08, 14:57 no nie mogę... "Daniel Putkiewicz dodaje, że część rekreacyjna kompleksu ma wpisywać się w plany pobudzania weekendowego ruchu turystycznego wzdłuż przepływającej nieopodal rzeki Jeziorki. Już dziś jeżdżą tamtędy rowerzyści." panie szanowny, może pan nie zauważył ale ROWERZYSCI JUZ OD DZIESIĄTKÓW LAT, I NIE TYLKO TAM , JEŻDŻĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Stadionu wizja 26.08.08, 15:02 znaczy w pierwszej chwili jak zobaczyłam tytuł w gazecie, to wydałam taki okrzyk rozpaczy, że koleżeństwo pracowe mało zawału nie dostało. ale potem doczytałam, że stadion na 1000 widzów, w czasie euro ewentualnie obiekt treningowy jeno, dodatkowe atrakcje typu aquapark. no to chyba dobrze byłoby mieć takie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Stadionu wizja 26.08.08, 15:46 a tak, roztaczaliśmy wizje , swego czasu w wątkuPIASECZNO DWATYSIACESOŚTAM... i było miejsce na aquapark, na stawach w żabieńcu... doinstaluje się ze dwie rury i już! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
m2w7 Re: Stadionu wizja 29.08.08, 14:44 dodać można basen drogowy po każdej ulewie na zakręcie Geodetów (i mniejszy na Energetycznej przy Geodetów); czynne w zależności od pogody. Odpowiedz Link Zgłoś