hobus 06.11.08, 17:53 Czy jest w Piasecznie jakis serwis gdzie mogłabym oddac komputer do naprawy? pomóżcie bo mi strasznei źle bez komputera buuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richo Re: naprawa komputera 06.11.08, 17:59 A co mu jest? Zazwyczaj to nic wielkiego albo do wymiany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hobus Re: naprawa komputera 06.11.08, 18:16 podobno płyta główna:( i ni ma nic:(( teraz mam gościnnie laptopa w domu to musze szybko działac i kogos znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: naprawa komputera 06.11.08, 18:38 Czyli do wymiany. Nowa płyta i śrubokręt. Pewnie jakiś sąsiad mógłby to zrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: naprawa komputera 06.11.08, 18:33 hobus napisała: > bo mi strasznei źle bez komputera buuuu:) Łączę się z Tobą w bólu- też byłoby mi źle bez mojej trzeciej ręki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flauros25 przeinstalowanie systemu 14.11.08, 14:37 Hej, Szukam zaufanego informatyka, który mógłby i chciałby (powiedzmy, że za opłatą), przeinstalować Windę XP. Proszę o informację, wszystko do uzgodnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kgb.xsara Re: naprawa komputera 15.11.08, 09:32 zobacz firma jpj.com albo jpj.pl w piasecznie...znajdziesz ich strone.z dojazdem do domu,sympatycznie i przede wszystkim fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś