im69 24.03.09, 11:12 Poszukuję psychologa dziecięcego dla chłopca 6 lat. Czy ktoś mógłby polecić dobrego specjalistę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Psycholog dziecięcy potrzebny 24.03.09, 12:00 www.azemlo.pl/o_mnie.html Odpowiedz Link Zgłoś
koramina Re: Psycholog dziecięcy potrzebny 25.03.09, 23:21 www.poradnia-top.pl/ Co prawda nie w Piasecznie, ale pracują tam dobrzy specjaliści, miałam tam praktyki a część pracujących tam osób znam z uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaipiotr00 Re: Psycholog dziecięcy potrzebny 16.09.09, 20:59 Znalazłam Twoje ogłoszenie ( poszukiwana firma sprzatająca) na forum Józefosławia, niestety ale forum zmieniło adres i niebardzo mogę się w nim połapać - dlatego odpisuję Ci tutaj. Na naszym bloku sprząta świetna firma sprzątająca, którą mogę Ci ze spokojnym sumieniem polecić.Niestety nie wiem jak się nazywa, ale zarządca ( Quality House) mają do nich numer telefonu.Mogę wysłać Ci numer na priva i ewentualnie adres naszego bloku, to sama się przekonasz że wszędzie lśni. serdecznie pozdrawiam.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś