estera_ja 13.07.06, 15:09 ...malego przygarne.w okolicach Hilversum.w tym kraju to trudniejsze niz sie wydaje,wiec jesli ktos ma na oku wyzej wymienione zwierze,prosze dac cynk. Esther. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napolnoc Re: kociaka... 13.07.06, 15:34 Och,powodzenia! Ja niedlugo tez zaczne szukac,drugiego! A potem koniecznie zajzyj na forum "koty-nasz maly koci zakatek". pozdr. Odpowiedz Link
estera_ja Re: kociaka... 13.07.06, 15:52 ja w polandii mam juz dwa...teraz pod opieka mamy.jejcie,nawet wszechwiedzace google nic o kittens nie wie:( pozdrawiam! Odpowiedz Link
kasia191273 Re: kociaka... 13.07.06, 21:32 na trasie do Bussum jest schronisko ( dierenasiel)- polecam adopcję jakiejś małej biduli kociej Odpowiedz Link
napolnoc Re: kociaka... 13.07.06, 23:39 Z ust mi to wyjelas:) Poszukaj kotka w schroniskach.W Holandii raczej reguluje sie plodnosc kotow i zadko zdaza sie zeby ktos,niechcacy mial kotki na zbyciu.Na Marktplaats jest duzo kotkow,niestety raczej starszych,male sa na sprzedaz.Powodzenia!pozdr. Odpowiedz Link
estera_ja Re: kociaka... 14.07.06, 11:15 niestety w tym schronisku (Creiloo) tez ciezko o kociaka.Juz od miesiaca probuje.No dobra,poszukam jeszcze.Pozdrowienia! Odpowiedz Link
estera_ja Re: kociaka... 15.07.06, 19:32 znalazlam:) w Bussum.Jest maly,czarny calutki i drapiezny.Moge go zabrac do domu za miesiac:) Odpowiedz Link