22.03.11, 15:29
Nurzyna. Przeklęta wieś pełna zawistnych małych kurdupli. Wredne ludziki o malutkim rozumku.Wkrótce będą się rozmnażać między sobą i w niedzielę rozkładać krzyżem w kościele. W wielu miejscach Polski byłam ale rekord zawiści i hipokryzji to właśnie ta maleńka wioska pod Łukowem
Obserwuj wątek
    • meksy-kana Re: Nurzyna 22.03.11, 17:33
      Rozbawiłaś nie tym rozmnażaniem, hee heee. Ta maleńką wioskę zaraził podły łuków, nie ma się co dziwić. Ale na wsiach jest jeszcze gorzej niż w łukowie. Sąsiad sąsiada pod..pie..rdala
      • bacaigaca Re: Nurzyna 09.07.12, 23:28
        Nie znata się na ludziach
    • beatat87 Re: Nurzyna 09.03.12, 19:47
      A po czym koleżanka tak twierdzi ???????????
    • dor-cys Re: Nurzyna 05.06.12, 00:50
      Napisz z czego wynika twoja opinia.
      Ja znam kilka osób z tej miejscowości i są OK.
    • andrzejmaczynski Re: Nurzyna 09.12.12, 12:01
      Smiem nie zgodzić się z linią argumentacji obrana przez ,,mamahubcia13" . Otóz po pierwsze nie sama wies jako miejsce zamieszkania ksztaltuje osobowosc jej mieszkancow. Na całym swiecie sa ludzie, niewarci nawet wspomnienia. Dlaczegoz mamy sie skupiac na tych niewartych uwagi? skupmy sie na tych, ktorzy cos soba reprezentuja, daja cos pozytywnego do ogolnego obrazu polskiego spoleczenstwa. odwieczna prawidlowoscia w argumantacji jest to, ze latwiej jest krytykowac niz chwalic. Mysle, jako ponad 50 letni mieszkaniec Nurzyny , ze zarzuty ,,mamyhubcia13" sa bezpodstawne. Nie mozna wszystkioch wrzucac do jednego worka.. A taka forma wypowiedzi jak ,,mamyhubcia " swiadcza tylko i wylacznie o jej marnym poziomie.
    • zainteresowany201 Re: Nurzyna 01.09.16, 22:32
      Co możecie powiedzieć o Maruszewskich z Nurzyny
    • olsenka90 Re: Nurzyna 23.09.16, 13:51
      jedyne z czym mi sie kojarzy nurzyna to kult proboszcza z celin. Monarchia księdza, co powie to święte, tam nie śmią nawet mieć własnego zdania:):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka